Τα συναισθηματικά μας στο προσκήνιο φέρνουν στην επιφάνεια βαθύτερες ανάγκες.

Κριός

Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να προσφέρει και να κατανοεί την οποιαδήποτε κατάσταση με υπερβολικό πάθος. Ίσως έχετε γίνει πάρα πολύ καχύποπτοι σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους αλλά αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί εντελώς φυσιολογικό ύστερα από τα τελευταία σημαντικά γεγονότα στην ζωή σας. Πολλά πράγματα θα πιστεύετε ότι αλλάζουν πολύ γρήγορα στην ζωή σας και ότι δεν προλαβαίνετε να τα παρακολουθήσετε όπως εσείς θα θέλατε.

 

Ταύρος

Αυτή είναι μια κατάλληλη ημέρα για ξεκούραση, ευνοϊκή για να φρεσκάρετε, να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας και να κάνετε τις καταστάσεις και τα πράγματα να “δουλέψουν” για σας. Η διάθεσή σας θα είναι καλή, η αισιοδοξία σας μεγάλη, πράγμα που θα σας δώσει την δυνατότητα να αποκτήσετε μια καλύτερη προοπτική στη ζωή. Επίσης είναι κατάλληλη στιγμή να πλησιάσετε κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει συναισθηματικα.

Δίδυμοι

Μία επιθυμία για να κάνετε κάτι μαζί με άλλους ανθρώπους σήμερα. Ισχυρή συναισθηματική ανάγκη για να βρεθείτε με κάποιους φίλους. Το συναδελφικό πνεύμα και ο αλτρουισμός σας θα είναι κάπως ενισχυμένα. Βεβαιωθείτε όμως για τους στόχους και τις ελπίδες σας ότι βασίζονται επάνω σε πραγματικές βάσεις.
Καλή μέρα για να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε.

Καρκίνος

Μπαίνετε σε μία ημέρα όπου οι αλλαγές στον χώρο της δημιουργίας ή ιδιαίτερα των αισθηματικών θα είναι πάρα πολλές. Αν και από την φύση σας φαίνεται πως είστε αρκετά ψύχραιμοι ή μάλλον ιδιαίτερα προσεκτικοί, εδώ θα χρειαστεί κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να αποφύγετε την ένταση που θα δημιουργηθεί σε θέματα σχέσεων με τους άλλους. Ξαφνικές ερωτικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν πάρα πολύ σοβαρά. Καινούργιοι άνθρωποι στην ζωή σας θα αλλάξουν πολλά από τα σχέδια και τους στόχους σας.

Λέων

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αυτή η ημέρα θα σας φέρει τη χαρά που περιμένατε από καιρό. Οι καλλιτεχνικές σας φιλοδοξίες και η ανάγκη σας για αρμονία στο άμεσο περιβάλλον σας, θα εκπληρωθούν. Τον περισσότερο καιρό θα είστε διπλωματικός και συμπαθητικός στους άλλους. Ίσως όμως χρειαστεί να καταπολεμήσετε την παθητικότητα και την ροπή σας προς την απόλαυση και την καλοπέραση.

Παρθένος

Η επαγγελματική σας δραστηριότητα θα έχει πολλές παραλλαγές. Θα εντυπωσιάζετε τους άλλους με την εξυπνάδα σας και τις ιδέες σας. Αυτή η ημέρα θα είναι συναρπαστική και παραγωγική. Αν έχετε κουραστεί με την εργασία σας, υπάρχει πιθανότητα μιας ή πολλών αλλαγών.
Δεν αποκλείεται να υπάρχει ερωτικό παρασκήνιο που αγνοείτε, τεντώστε τις κεραίες σας.

Ζυγός

Καταστάσεις απελπισίας οι οποίες πολλές φορές οφείλονται σε λανθασμένες επιλογές, σε εξωπραγματικές καταστάσεις σε ευπιστία. Ίσως είναι πολύ καλή ημέρα για να κλειστείτε στον εαυτό σας και να αφήσετε την φαντασία σας να δουλέψει επάνω σε ένα θεωρητικό σχέδιο ή να σχεδιάσετε το μέλλον. Ακόμα αυτή την ημέρα της έμπνευσης μπορείτε να την στρέψετε να δουλέψει δημιουργικά για σας σχεδιάζοντας το μέλλον χωρίς να περάσετε στις πράξεις.

Σκορπιός 

Αυτόν τον καιρό, η προσωπική σας καριέρα όπως επίσης και η ζωή σας σε γενικότερα πλαίσια, κατευθύνονται προς ένα μεγάλης σπουδαιότητας κρίσιμο σημείο. Οι σκοποί και οι στόχοι σας, όπως και κάποιες φιλοδοξίες που στοχεύετε εδώ και καιρό, σήμερα είναι εμφανές ότι θα πραγματωθούν, αλλά όμως η μεγάλη σας επιθυμία για μεγαλύτερη πρόοδο φέρνει στο προσκήνιο κάποια νέα απρόβλεπτα εμπόδια και κάποιες δυσκολίες.

Τοξότης

Μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση εξελίσσεται ή θα αρχίσει να αναπτύσσεται μέσα στη ζωή σας αυτές τις ημέρες. Φιλικές ή και επαγγελματικές σχέσεις θα βρεθούν σε κάποια εξέλιξη με θετικά αποτελέσματα για σας. Επίσης, επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες να γνωρίσετε ή να συμβουλευτείτε διάφορους επαγγελματίες και σημαντικά πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές και να ανοίξουν κάποιες πόρτες για σας.

Αιγόκερως

Η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου σήμερα στη ζωή σας ή στην οικογένειά σας θα αλλάξει πολλά από τα μελλοντικά σας σχέδια. Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα σήμερα. Ένα ενδιαφέρον για κάτι το ξεχωριστό ή ιδιόμορφο μαζί με άλλους ανθρώπους είναι πολύ πιθανόν να σας αποσπάσει κάποιον από τον ελεύθερο χρόνο σας με ιδιαίτερη ευχαρίστηση.

Υδροχόος

Είσαστε περισσότερο ήρεμοι από ότι συνήθως, καταφέρνοντας να ξεπεράσετε όλες τις διαφωνίες που προέρχονται από το άμεσο περιβάλλον σας και από τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Έχετε την τάση να αποφεύγετε σοβαρές συζητήσεις ή πραγματικές διαφωνίες με τους άλλους. Ακόμα, οι διαφορές απόψεων, όπου υπάρξουν, θα πρέπει να λυθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφευχθούν οι μεγάλες συνέπειες που πιθανόν να προκύψουν με το πέρασμα του χρόνου.

Ιχθείς

Ίσως να είναι η πιο κατάλληλη ημέρα στο να αναλάβετε κάποιες αυξημένες υποχρεώσεις στην ενασχόλησή σας. Ο σύντροφος στην ζωή πιθανόν να σας συμπαρασταθεί περισσότερο από ότι περιμένατε μέσα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε σήμερα. Προβλήματα με το σπίτι εξαιτίας κάποιου φόρτου εργασίας πιθανόν να μην μπορέσετε να τα αποφύγετε. 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.