Η Σελήνη στον Υδροχόο σε προκαλεί να βγεις, να πιεις, να διασκεδάσεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Θετική μέρα, ιδανική για να την περάσεις με καλούς φίλους.

 

 

Κριός

Κριέ μου, οι σκέψεις κι οι κινήσεις σου θα είναι κάπως μπερδεμένες κι αυθόρμητες. Κι ίσως σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Στα αισθηματικά σου καλύτερα να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν εντάσεις καθώς η μέρα δε βοηθά από άποψη επικοινωνίας.

Λέξη κλειδί της μέρας: Παρεξηγήσεις.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, θα συναντήσεις πολλά συμβάντα και καταστάσεις που θα φέρουν στην επιφάνεια παλιές, ξεχασμένες μνήμες. Νοσταλγία, αγάπη κι ίσως θυμός ή ζήλια ενεργοποιούνται σήμερα. Καταβάλλεσαι από αισθήματα, χωρίς να έχεις μια λογική εξήγηση για το από πού έρχονται αυτά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Συναισθηματισμός.

 

Δίδυμοι

Δίδυμέ μου, μπορείς σήμερα να ανακαλύψεις πιο δημιουργικές, ευφάνταστες λύσεις για διάφορα προβλήματα. Η διαίσθησή σου είναι εξαιρετική κι οι αλλαγές που παρουσιάζονται είναι πιθανόν να αποδώσουν πολύ. Συναντάς υποκρισία απ’ το περιβάλλον σου, αλλά μη σε παίρνει από κάτω, θα το αντέξεις κι αυτό.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ένστικτο.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, είσαι συγκεντρωμένος στους στόχους σου κι ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Κι αυτή σου η σκληρή δουλειά κι η επιμονή σου, θα δώσουν τα αποτελέσματα που ζητάς κι επιθυμείς. Μην το παρακάνεις όμως και μην ξεχνάς τους ανθρώπους σου, ναι;

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιτυχία

 

Λέων

Λιοντάρι μου, θετική για να διευρύνετε τους ορίζοντές σου και να επεκταθείς η σημερινή μέρα. Μπορείς επιτέλους να πάρεις εκείνο το ρίσκο που σκέφτεσαι εδώ και καιρό με τις πιθανότητες να πετύχεις υπέρ σου. Πετάς τον έλεγχο και τους περιορισμούς και ζεις έντονα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυθορμητισμός.

 

 

Παρθένος

Παρθένε μου, ημέρα ωρίμανσης κι εμβάθυνσης της προσωπικότητάς σου και των σχέσεών σου με τους άλλους. Έχεις την ικανότητα να επικοινωνείς μαζί τους με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και βάθος απ’ ό,τι συνήθως. Πολύ καλή μέρα για να μοιραστείς όσα κρατάς μέσα σου καιρό με το φόβο πως θα εκτεθείς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εξομολογήσεις.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, αρχίζεις να σκέφτεσαι και να επεξεργάζεσαι ξανά τα δεδομένα σου. Εξετάζεις ή αναγκάζεσαι να προασπιστείς την ποιότητα και τη φύση των σχέσεων και των ανθρώπων της ζωής σας. Ημέρα δοκιμασίας κι αρκετού στρες στα ερωτικά σου ή σε άλλες στενές σου σχέσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ξεκαθάρισμα.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, η φαντασία κι η διαίσθησή σου γίνονται πιο βαθιές, κατ’ αυτή τη χρονική ημέρα. Καλή στιγμή επομένως για να εκμεταλλευτείς αυτή την έμπνευση στα επαγγελματικά σου. Επίσης αναθεωρείς πράξεις κι επιλογές του παρελθόντος και περνάς μια φάση ανασκόπησης κι αναθεώρησης.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αποφάσεις.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, υπάρχουν κάποια αντικειμενικά προβλήματα, όπως και σε όλους βέβαια, κι εσύ τι κάνεις γι’ αυτό; Αντί να τα παραδεχτείς και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις κα τρόπους να τα ξεπεράσεις, κάθεσαι και τα κοιτάς κι αρνείσαι να δεχτείς πως υπάρχουν. Ε δεν κάνουμε δουλειά έτσι.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ειλικρίνεια.

 

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες και μπορούν να συμβάλλουν σε μεγάλες ποιοτικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αυτή είναι η ημέρα για συναισθηματική και πνευματική ανανέωση, αλλά από σένα εξαρτάται να τη διαχειριστείς σωστά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εξέλιξη.

 

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, έφτασε πια ο καιρός να κάνεις όσα απέφευγες καιρό, αλλά προσπαθήσε να μην είσαι πολύ πιεστικός και να μην πατάς στον «κάλο» τους άλλους. Ακόμα, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στον τρόπο που εκδηλώνεις  τια νέες σου αποφάσεις. Οι παρορμητικές, βιαστικές κινήσεις εγκυμονούν κινδύνους.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλλαγή.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, έχεις την ικανότητα να γίνεσαι πολύ εκδικητικός κι αντιδραστικός σήμερα. Καλύτερα να αποφύγεις αυτό τον πειρασμό. Οδηγεί σε πολύ πολύπλοκες και δύσκολες συναισθηματικές αναστατώσεις στις σχέσεις σου και μπορεί να καταστρέψει τα όμορφα αισθήματα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ψυχραιμία.