Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να είσαι δημιουργικός κι ευφάνταστος.  Κυρίως, όμως, πρέπει να ξεχάσεις τα ταμπού σου, που όλοι έχουμε και δε χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία να το αρνηθείς. Αλλά αν αρχίσεις τα «μήπως να το αφήναμε, που να τρέχουμε τώρα, πώς μπαίνει αυτό, έλα να κάνουμε το γνωστό το σεξ του παντρεμένου», ε μάλλον δεν είναι η στιγμή για ‘σένα να το δοκιμάσεις.

Το sex toy, φίλε μου, θέλει χιούμορ, θέλει να πας στο μαγαζί και να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι θα γίνεις και λίγο ρεζίλι στην πωλήτρια, μέχρι να καταλάβει τι ακριβώς θέλεις. Εδώ, όμως, δεν είμαστε για να αναλύσουμε πώς θα κάνεις πιο kinky τη σχέση, εδώ συζητάμε με ποιον τρόπο θα επιλέξεις.

Γιατί αν θέλεις να ξέρεις, πριν το sex shop γίνει μόδα πιο πολύ κι απ’ τα mikel, υπήρξε μια ταινία ύμνος στην ανθρώπινη κάβλα αυτή που όλοι είδαμε κρυφά από τους γονείς μας σε dvd κι ευχηθήκαμε να βρισκόμασταν κι εμείς σε ένα αντίστοιχο ψυγείο. Μιλάω προφανώς για τις Εννιάμιση Εβδομάδες και τη σκηνή που αυτός –ο Θεός– την εγκλωβίζει σε μια γωνιά στην κουζίνα και την περιχύνει με οτιδήποτε υπάρχει στο ψυγείο, από μέλι μέχρι καυτερές πιπεριές και μετά την παίρνει ασύστολα στο πάτωμα, γιατί είναι και πολύ άντρας.

Το θέμα, όμως, δεν είναι σε ποια στάση θα βρεθείτε στο τέλος, αλλά με τι θα ξεκινήσετε στην αρχή. Όσα πυροτεχνήματα και να σας προκαλεί το σεξ μεγατόνων που κάνετε, ε μια-δυο φορές θα έχετε πει από μέσα σας την αείμνηστη ατάκα «άντε να τελειώσει έχει μια καλή ταινία στις έντεκα». Οπότε βάλτε λίγο πιπέρι και καλή όρεξη, με την καλή έννοια.

Σίγουρα τίθεται το ερώτημα του τι να προτιμήσετε εν τέλει για να είναι πιο κοντά στο στιλ και την εκκεντρικότητα της σχέσης σας. Δε θα πάρετε και γουρούνι στο σακί που θα καταλήξει στο πατάρι δίπλα στα χριστουγεννιάτικα, θα ξενερώσετε ακόμα περισσότερο. Πάμε να το δούμε το πράγμα βήμα-βήμα.

Κοιτάξου για μια στιγμή στον καθρέφτη για να κάνεις έναν εσωτερικό μονόλογο που καλό θα ήταν να είναι ειλικρινής. Ο μονόλογος θα πηγαίνει κάπως έτσι: Είμαι μανιακός με την καθαριότητα; Είμαι (έστω). Θα θελήσω να σταματήσω το σεξ  για να βάλω μια σκούπα εκεί που έπεσε το μέλι, η μαρμελάδα, το σούσι, ο αρακάς με τις πατάτες, βρε αδερφέ; Θα θελήσω κολασμένα (έστω πάλι). Άρα δε θα χρησιμοποιήσω στο σεξ φαγητό γιατί με νοιάζει πιο πολύ η καθαριότητα του σπιτιού και τα καλά μου τα σεντόνια. Άσε που το μέλι είναι κι απ’ το χωριό και το φυλάω πώς και πώς.

Το φαγητό, που θεωρείται το νούμερο ένα σπιτικό sex toy παγκοσμίως, είναι κυρίως για πιο νεανικές ηλικίες ίσως, για άτομα λίγο πιο χύμα, γι’ αυτούς που το σπίτι ίσως είναι ήδη αρκετά χάλια για να τους νοιάξει το καθάρισμα μετά. Θέλει σίγουρα γεμάτο ψυγείο και ανοχή στη βρώμικη επιδερμίδα, που ίσως να μην είναι ό,τι καλύτερο μετά από τρεις στρώσεις σοκολάτα και σαντιγί. Είναι άκρως διασκεδαστικό, όμως, και σίγουρα θα σας ανοίξει την όρεξη.

Δεύτερος εσωτερικός μονόλογος αφορά τα παντός τύπου σκοινιά και κορδόνια. Έχω κάνει πρόσκοπος ή ναύτης; Αν εδώ η απάντηση είναι όχι, τότε μην κάνεις καν τον κόπο να προσπαθήσεις αυτοσχέδιους κόμπους και δεσίματα με το σκοινί της μπουγάδας. Το καλό με τα σκοινιά και τους κόμπους του εμπορίου, είναι ότι είναι λιμαρισμένα και λουστραρισμένα υλικά, χωρίς αγκίδες σκληρότητα και τα συναφή, που κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να γαμάνε το δέρμα, με την κακή έννοια εδώ. Κι όταν λέω εμπορίου, εννοώ σίγουρα και μαγαζιά με αλιευτικά, κυνηγετικά κι ορειβατικά εξαρτήματα. Εκεί πάνε οι επαγγελματίες, τι νομίζατε;

Δονητές και πάσης φύσεως δονήσεις και τεχνικές διεισδύσεις, καλό θα ήταν να υπάρχουν αποκλειστικά απ’ τα ειδικά καταστήματα, καθώς είδατε τι έπαθε η καημένη η Τζούλια με τη σαμπάνια κι ακόμα τα ίχνη της αγνοούνται. Θεέ μου ‘σχώρα με.

Τρίτη και προφανής, σχετικά, ερώτηση, είναι η πολύ κλασική, έχω λεφτά; Αν έχεις, φίλε μου, το πράγμα είναι σχετικά απλό, θα πας θα τα δώσεις και μετά θα απολαύσεις τον οργασμό σου άνετος. Αν δεν έχεις, όμως, εκεί είναι η πραγματική μαγκιά, γιατί θα αναγκαστείς να δουλέψεις με αυτά που έχεις, θα προσπαθήσεις να τα δεις σαν πιθανά σκεύη ηδονής και τότε η κουρτίνα του μπάνιου σου δε θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Έχουν πλάκα τα παιχνίδια κι είναι σίγουρα διασκεδαστικό να τα χρησιμοποιείς σε μια δραστηριότητα της ζωής σου που έχει δημιουργηθεί για να σου δίνει χαρά κι απόλαυση. Αγοραστά ή όχι, η απόλυτη πρόταση είναι να μην παίρνουμε τη ζωή τόσο στα σοβαρά, γιατί εκεί βρίσκεται πάντα η μεγαλύτερη απόλαυση. Και στο παγωτό εντάξει.

Συντάκτης: Γιοβάννα Κοντονικολάου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη