Ο έρωτας έχει και τις ανατροπές του ενώ πολλές φορές μας επιβάλει να κάνουμε τα ρίσκα μας… Με την σημερινή αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, συμβαίνουν ευτράπελα που αλλάζουν το ερωτικό σκηνικό των παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.

 

Κριός

Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να πας κάποια εκδρομή με το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα καλά αισθήματα που έχεις για εκείνο. Για τους αδέσμευτους κάποιοι καινούργιοι έρωτες μπορεί να εισβάλλουν στην ζωή σας. Καλό θα είναι να κινηθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις.

 

Ταύρος

Μην φοβάσαι να προσπαθήσεις για θέματα που παραμένουν εδώ και καιρό μετέωρα. Μην αφήνεις μερικά θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα, μόνο επάνω στο ταίρι σου. Πρέπει να δράσεις και εσύ σε πάρα πολλά θέματα.

 

Δίδυμος

Μπορείς να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι σήμερα με το ταίρι σου. Θα κάνει πολύ καλό στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από την μοναξιά σου.

 

Καρκίνος

Ένα τυχαίο γεγονός φέρνει τα πάνω κάτω στην υπόθεση που σε απασχολεί και από κει και πέρα όλα δρομολογούνται με επιτυχία. Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να αφιερωθείς λίγο σε αυτό.

 

Λέων

Δεν μπορείς να δεχτείς περιορισμούς που μπορεί να σου έχει βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις άλλαξε την κατάσταση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

 

Παρθένος

Μην χάνεις το χρόνο σου περιμένοντας να διαπιστώσεις τι θα συμβεί αργότερα. Μην τραβάς το σχοινί σε σχέση με το ταίρι σου. Με την συζήτηση και με χαμηλούς τόνους μπορείς να τα λύσεις όλα πολύ καλά.

 

Ζυγός

Εναρμονίσου με το περιβάλλον και μην ονειρεύεσαι εξωπραγματικές συνθήκες που δεν μπορούν να υπάρξουν. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου θα πας πολύ καλά στην σχέση σου.

 

Σκορπιός

Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η μοναξιά τώρα θα πάρει τέλος. Καινούργια γνωριμία σε περιμένει πολύ γρήγορα.

 

Τοξότης

Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου. Ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σήμερα από το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρέπει να κινηθείς άμεσα γιατί ο Άρης στο ζώδιο σου σε ευνοεί για καινούργια γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Λάβε σοβαρά υπ όψιν σου προτάσεις που θα σου γίνουν και που θα πρέπει να αξιολογήσεις και να εκμεταλλευτείς αμέσως. Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου.

 

Υδροχόοος

Μην δείξεις τη δυσαρέσκειά σου αλλά φρόντισε να έχεις καινούργιες προοπτικές. Σήμερα κάποια γεγονότα που θα γίνουν στην σχέση σου θα σου δώσουν μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου.

 

Ιχθύς

Η σχέση σου θα είναι πολύ καλή σήμερα και θα μπορείς να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μην απογοητεύεσαι γιατί ο Άρης από τον Τοξότη σε ευνοεί και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

 

Πηγή