Ημέρα αλλαγών και ανακατατάξεων!

Κριος

Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει μέσα σας μετά τις τελευταίες δοκιμασίες που υποβληθήκατε. Ίσως είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα μέσα από μία διαφορετική σκοπιά. Να γίνετε περισσότερο ιδεαλιστές και να τηρείτε την απαραίτητη μυστικότητα στις ιδέες που έχετε για την δουλειά σας. Υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν πριν αποφασίσετε κάτι καινούργιο. Πολλά “σκοτεινά στοιχεία” παραμονεύουν ακόμα να σας βλάψουν. Μην εμπιστεύεστε τους συνεργάτες/φίλες σας ή τουλάχιστον μην τους το δείχνετε. Ο κίνδυνος δεν έχει απομακρυνθεί εντελώς ακόμα.

Ταύρος

Ο καιρός είναι καλός για να εκφραστείτε πιο άνετα και οι συζητήσεις, οι διαπραγματεύσεις, καθώς επίσης και η επικοινωνία κάθε είδους αυτές τις ημέρες είναι εγκάρδια και επιτυχημένη. Αναμένεται ένα μεγάλο βήμα με έναν μεγάλο αριθμό διαπραγματεύσεων, γραμμάτων, τηλεφώνων ή αποστολών που απαιτούν πνευματική διαύγεια.

Δίδυμοι

Η αυτοανάλυση θα σας δείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε σε σχέση με τους άλλους. Γεγονός είναι ότι καταλαβαίνετε τις ανάγκες τους, τις ευαισθησίες τους αλλά και τα λάθη τους. Ίσως να βρεθείτε στην ανάγκη να βοηθήσετε κάποιους ανθρώπους να βρουν κάποιες λύσεις για τα προβλήματά τους. Οι φίλοι σας θα αποκτήσουν κάποια ιδιαίτερη σχέση με την δουλειά σας έστω και προσωρινά. Προσοχή στα νεύρα σας και τις πιθανές φιλονικίες με τους άλλους.

Καρκίνος

Μην στηρίζεστε και τόσο πολύ στην βοήθεια των άλλων γιατί θα μετανιώσετε, τουλάχιστον για τα πρόσωπα τα οποία μπήκαν στην ζωή σας σε μία στιγμή αδυναμίας από μέρους σας. Εύνοια ή και κάποιες οικονομικές απολαβές από τον συνεργάτη ή τον σύντροφο πολύ πιθανό να αποτελέσουν το πιο χαρακτηριστικό σημείο αυτής της ημέρας για σας.

Λέων

Στη διάρκεια αυτής της ημέρας, είναι δυνατό να βρεθείτε αντιμέτωπος με ορισμένες καταστάσεις. Αυτό μπορεί να είναι κάτι που υπάρχει από παλιά, και τελικά βρίσκεται κοντά στη λύση του. Μπορεί να μην είναι εντελώς ευνοϊκό, αλλά αναμφίβολα είναι αναγκαίο για την ανάπτυξή σας, να το ολοκληρώσετε.

Παρθένος

Το να αποκτήσετε μεγαλύτερη ωριμότητα, είναι το κλειδί αυτής της ημέρας. Θα νιώθετε την ανάγκη για αλλαγή, σε πείσμα της εσωτερικής σας αντίστασης. Ένα τμήμα του εαυτού σας θα θέλει να αναλάβει νέες υπευθυνότητες και να προχωρήσει. Ίσως να μην μπορείτε να δείτε την πλήρη εικόνα των ουσιαστικών σχεδίων που σας απασχολούν αυτή την περίοδο, αλλά είναι πιθανό ότι, οτιδήποτε αναλαμβάνετε σήμερα, να σας φέρει σταθερότητα στο άμεσο μέλλον και για μακρό χρονικό διάστημα.

Ζυγός

Έχετε μια πολύ ρεαλιστική και προσγειωμένη στάση σήμερα, γίνεστε περισσότερο κριτικοί, σκεπτικοί και πάρα πολύ προσεκτικοί σχετικά με τις ιδέες και σκέψεις σας. Είναι πολύ πιθανό να αισθάνεστε ότι περνάτε μια ημέρα απομόνωσης ή πνευματικού μπλοκαρίσματος. Έχετε την ικανότητα να δημιουργείτε αλλά μέσα από μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για επαγγελματική ή οικογενειακή υπόθεση. Είστε, ή γίνεστε λιγότερο ομιλητικοί και αποφεύγετε τις πολλές σχέσεις. Χωρίς να σημαίνει ότι είστε αντικοινωνικοί περνάτε μια ημέρα πνευματικής και κοινωνικής μοναξιάς, η οποία πολύ πιθανό να οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες. Δύσκολη ή μοναχική ημέρα στη ζωή κάποιου.

Σκορπιός

Το σπίτι σας ίσως είναι σταθερότερο και ήσυχο σήμερα, και μπορεί να γίνει ο τόπος ξεκούρασης και ασφάλειας. Αν ζείτε με άλλα άτομα, το μόνο πρόβλημα που θα έχετε είναι ότι δεν θα βρείτε κατανόηση για τις ανάγκες σας. Όσοι βρίσκονται γύρω σας θα είναι περισσότερο συντηρητικοί, παραδοσιακοί ή άκαμπτοι. Μην περιμένετε να κατανοήσουν τις αλλαγές που γίνονται μέσα σας, γιατί πρόκειται για κάτι εντελώς προσωπικό και μη ορατό.

Τοξότης

Έχετε χαμηλή ανοχή στην ανία, ρουτίνα, μετριότητα και την παρούσα κατάσταση. Η μετριότητα και υπακοή σε κάποιους κανόνες ίσως να μην σας αντιπροσωπεύει ιδιαίτερα σήμερα. Κάνετε μερικές δημιουργικές αλλαγές, ανακαλύψτε, πειραματιστείτε με νέες πιθανότητες ή βρείτε τον τρόπο να κάνετε καινούργια πράγματα που θα σας φέρουν ικανοποίηση.

Αιγόκερως

Μια ξαφνική εσωτερική επανάσταση θα χαρακτηρίζει αυτή την ημέρα τα αισθήματά σας και τον ιδεαλισμό σας. Εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείτε να δεχτείτε ορισμένες αλλαγές στη ζωή σας ή ακόμα και στον αισθηματικό σας κόσμο. Βασική αιτία ίσως να είναι κάποιοι φίλοι σας ή ακόμα και μια λανθασμένη επιλογή σας στο παρελθόν. Μην βιαστείτε όμως να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις. Ζητήστε την βοήθεια και κατανόηση από τους ανθρώπους που πραγματικά σας εκτιμούν και δεχτείτε τις συμβουλές τους.

Υδροχόος

Έχετε πολύ καθαρή αντίληψη των καταστάσεων που σας περιβάλλουν σήμερα. Είναι πολύ καλή στιγμή για να πάρετε κάποιες αποφάσεις, να διαπραγματευτείτε, να ανταλλάξετε απόψεις, να “περάσετε τα μηνύματά σας”. Αν το επάγγελμά σας έχει σχέση με γράμματα, ιδέες ή επικοινωνία είναι μια πολύ παραγωγική ημέρα για σας. Οι ιδέες σας θα είναι άφθονες και θα εκφράζετε τις απόψεις σας στους άλλους με έναν πειστικό και αληθινό τρόπο.

Ιχθείς

Ένα αυξημένο ενδιαφέρον για τον σύντροφο ή συνεργάτη αυτό το Μήνα είναι πολύ πιθανό. Περισσότερο κοινωνική από πριν ενδιαφέρεστε σήμερα για μία πιo προσωπική σχέση. Η πιθανότητα αναζήτησης του συντρόφου μέσα από μία ρομαντική σχέση ή αύξηση του ρομαντισμού μέσα σε μία ήδη υπάρχουσα.


Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.