Καλησπέρα Μαντάμ Σουσού και συγχαρητήρια για τη δουλειά σου!

Εμένα το θέμα μου έχει ως εξής:

Βρίσκομαι με ένα παιδί εδώ και λίγο καιρό και έχουμε καταλήξει σε μια φάση φιλίας με πλεονεκτήματα (το κλασικό friends with benefits). Στην αρχή όλα έβαιναν καλώς και εκτός απ’το γνωστό κομμάτι,κάναμε κι άλλα πράγματα μαζί (δε βλεπόμασταν και καθημερινά, αλλά μια επαφή την είχαμε).

Είχαμε ξεκαθαρίσει απ’την αρχή ότι θα είμαστε έτσι χωρίς όμως να αποκλείουμε και το ενδεχόμενο να βγει σε κάτι πιο σοβαρό όλο αυτό. Εκεί λοιπόν που όλα πήγαιναν καλά ξαφνικά άρχισα να το βλέπω λίγο αλλιώς. Ξαφνικά, άρχισα να νιώθω άσχημα όταν δε μου στέλνει μήνυμα, να ζηλεύω όταν μπαίνει facebook και δε μου μιλάει και πατάει like από δω κι από κει (αυτό το ρημαδοfacebook μας έχει καταστρέψει!) και όλα αυτά τα γνωστά.

Η αλήθεια είναι ότι ούτε είπα, ούτε έδειξα τίποτα γιατί είχε χωρίσει πρόσφατα και δεν ήθελα να ασκήσω πίεση. Άσε που αν τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία την κάτσαμε. Εδώ λοιπόν θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου ως προς το τι να κάνω.

Να το συνεχίσω κι όπου πάει; Να το αφήσω; Να εκφράσω τα συναισθήματά μου με κίνδυνο να γίνουμε δυο ξένοι; Να περιμένω μήπως θελήσει να κάνουμε κάτι πιο σοβαρό; Συγγνώμη που σε ζάλισα με το κατεβατό μου, θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα αν μου απαντήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! keep pillowfighting! 🙂 

Κώστας

Αγαπημένε μου Κώστα

το έχω πει, θα το ξαναπώ και πάντα θα το λέω.

Η επικοινωνία σε μία σχέση είναι το άλφα και το ωμέγα. Καταλαβαίνω να μη θες να πιέσεις καταστάσεις αλλά με τι κόστος;

Από τη στιγμή που δεν διεκδικείς τον άνθρωπό σου, δε δείχνεις στοιχεία πως θες κάτι παραπάνω ή κάνεις τον αδιάφορο σε πράγματα που σε ενοχλούν και στα ίδια σου τα συναισθήματα το έτερον ήμισυ περιμένεις να μυρίσει τα νύχια του; Να ξεπεράσει τον προηγούμενο δεσμό του; Να δει σοβαρά μια φάση που εσύ δείχνεις να έχεις πάρει χαλαρά;

Φοβάσαι μην ξενερώσει ή δε νιώθει το ίδιο; Ε και; Ας ξενερώσει. Θα ‘χεις πάρει τις απαντήσεις σου όμως και θα ξέρεις τι παίζει. Τα τινά είναι δύο και κανένα δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο νομίζεις.

Ή θα γουστάρει και θα το πάτε ένα βήμα παραπάνω ή δε θα γουστάρει και θα μπορείς και ‘σύ να βάλεις την τελεία σου. Όμορφα, ξεκάθαρα και καλά.

Σταμάτα να φοβάσαι την απόρριψη, διαφορετικά πάρε ψωμί, βρες ένα άλσος, κάτσε σε ένα παγκάκι και περίμενε ταΐζοντας τα περιστέρια. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις και πασατέμπο.

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού