Αλό και γεια σας! Ήρθε η ώρα να αγγίξουμε μαζί ένα θέμα λίγο πιο ερωτικό και συνάμα, λίγο ταμπού για τις ερωτικές σχέσεις του σήμερα (ενώ δε θα έπρεπε, θα καταλάβετε γιατί). Πρόκειται για τους άντρες εκείνους οι οποίοι κουβαλούν επάνω τους εργαλεία λίγο (έως πολύ) πιο μικρά από το μέσο όρο. Συχνά το γεγονός αυτό σχολιάζεται από τις υποψήφιες παρτενέρ τους και όχι απαραίτητα με τον πιο τιμητικό και κομψό τρόπο. Σήμερα θα δούμε γιατί κάτι τέτοιο δε θα έπρεπε να συμβαίνει, καθώς τα αγόρια αυτά έχουν πολύ περισσότερα να δώσουν στην ερωτική ζωή μιας γυναίκας απ’ όσο, πιθανά, φανταζόμαστε.
Ακούμε συχνά να επικρατεί η άποψη ότι τα (πολύ) μεγάλα προσόντα είναι εκ των ων ουκ άνευ για μια ευτυχισμένη ερωτική ζωή. Αδιαμφισβήτητα μας ιντριγκάρει οπτικά, ωστόσο είναι πιθανό και να μας φοβίσει κάποιες φορές καθαρά και μόνο από χωροταξικής άποψης. Ακόμα, είναι ευρέως παρατηρημένο ότι οι άντρες που εμπιστεύονται πολύ τα προσόντα τους και τα μεγέθη τους συχνά τείνουν να επικεντρώνονται σε αυτά την ώρα της πράξης χωρίς να δίνουν σημασία στα (λαχταριστά και απαραίτητα, θα πω εγώ) ορεκτικά της βραδιάς.
Στον αντίποδα, υπάρχουν εκείνοι οι άντρες που μπορεί να διαθέτουν προσόντα μικρότερης τάξεως μεγέθους, οι οποίοι, όμως, εξακολουθούν να έχουν μια πολύ υγιή και θυελλώδη ερωτική ζωή και να αφήνουν τις παρτενέρ τους τρελά ικανοποιημένες. Πώς; Αρχικά, φροντίζουν να τελειοποιούν τις τεχνικές εκείνες που μπορούν να τρελάνουν την ερωτική τους σύντροφο (γλώσσα, δάχτυλα κλπ), διεγείροντας με την αφή ή/και με βοηθήματα τα σημεία εκείνα που πρέπει, ούτως ώστε να επέλθει η απόλαυση για εκείνη. Μάλιστα, αυτό το τόσο ανοιχτό πεδίο επιλογών στο θέμα, δίνει τη δυνατότητα σε μια γυναίκα να δοκιμάσει καινούρια πράγματα και καινούριους τρόπους που μπορούν να εξιτάρουν, πράγμα που πιθανόν να μην τολμούσε να ζητήσει από έναν ερωτικό σύντροφο ο οποίος ενδιαφέρεται και κεντράρει πολύ περισσότερο σε ότι αφορά το «κυρίως πιάτο». Ακόμη, τα εκτεταμένα παιχνίδια του πριν, δρουν ψυχολογικά σε μια γυναίκα ως εξής: την κάνουν να αισθάνεται πιο ποθητή και πιο ερωτική, καθώς βλέπει ότι ο παρτενέρ της την ποθεί πραγματικά και ενδιαφέρεται για το τι πραγματικά την ικανοποιεί. Αυτά να γίνονται μαθήματα, το «ψεκάστε, σκουπίστε» συνήθως δεν οδηγεί στο «τελειώσατε».
Επιπρόσθετα, επειδή practice makes perfect, μέσω της εξάσκησης και του πειραματισμού στον ερωτικό τομέα φροντίζουν να εντοπίζουν και να χρησιμοποιούν τις στάσεις εκείνες που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή αίσθηση στη σύντροφό τους. Μία από τις πιο απλές και διαδεδομένες, για παράδειγμα, είναι το «στα τέσσερα», στάση η οποία αν δοκιμαστεί με άντρα με μεγάλα (ή πολύ μεγάλα) προσόντα, μπορεί μια γυναίκα να την ενοχλήσει όχι ευχάριστα (μη σου τύχει!) ή να δημιουργήσει ακόμα και προβλήματα. Ακόμη, εάν η παρτενέρ διαλέξει να είναι από πάνω, μπορεί εκείνη πανεύκολα να ελέγξει την κίνηση, την τριβή και τη φορά της επαφής και, άρα, να έρθει σε κορύφωση πιο εύκολα, ανεξαρτήτως μεγέθους. Επίσης, σε κλασικά αγαπημένες στάσεις μεταξύ των ζευγαριών, όπως στο ιεραποστολικό, για παράδειγμα, μπορεί πανεύκολα και πάλι ανεξαρτήτως μεγέθους να αυξηθεί η τριβή εάν η γυναίκα κλείσει ελαφρώς τα πόδια της.
Μπορεί να ακουστεί παράξενο, αλλά, σύμφωνα με έρευνες, οι άντρες με μικρά προσόντα μπορούν να εμπνεύσουν μια γυναίκα να δοκιμάσει πολλά περισσότερα πράγματα μαζί τους για τον απλούστατο λόγο ότι δεν της γεννούν το φόβο περί ενόχλησης ή τραυματισμού που ενδεχομένως νιώθουν αντικρύζοντας μεγάλα μεγέθη. Για παράδειγμα, πράγματα όπως το πρωκτικό, μια γυναίκα νιώθει πιο ασφαλής να τα δοκιμάσει με έναν άντρα με μικρότερο μέγεθος παρά με ένα μεγάλο, γιατί αισθάνεται πιο ασφαλής ότι δε θα δυσφορήσει.
Το συμπέρασμα, όμως, αγόρια μου και κορίτσια μου, είναι ένα: η τεχνική, η διάθεση και η φαντασία είναι αυτά που μετράνε στο τέλος της ημέρας, ό,τι μέγεθος και να έχεις. Σημασία έχει να υπάρχει όχι μόνο η διάθεση να ικανοποιήσουμε και να ανεβάσουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, αλλά και να εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο ότι έχουμε από τη φύση μας προκειμένου να περάσει καλά και εκείνος και εμείς. Besides, μπορείς να εκτιμήσεις τη νοστιμιά και σε ένα πιάτο γευστικό, μπρουτάλ και μπαμπάτσικο και σε μια γκουρμεδιά που by default είναι μικρότερη μερίδα. Σημασία έχει ότι και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να πρόκειται για νοστιμιά και η νοστιμιά προέρχεται από τα υλικά, την τεχνική και τη φαντασία.
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου