«Αποκαλύφθηκε» πριν λίγα λεπτά το τραγούδι -και το βιντεοκλίπ- με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στη φετινή Eurovision, στο Μάλμε της Σουδίας κι ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε και τίποτα λιγότερο, σε κάθε επίπεδο.

Το τραγούδι έχει τίτλο «Το ζάρι» κι αποτελεί δημιουργία της ίδιας της ερμηνεύτριας μαζί με 8 ακόμη συνεργάτες. Συγκεκριμένα οι υπόλοιποι 8 δημιουργοί είναι ο Gino the Ghost- έχει δύο βραβεία Grammy-, ο Stolar Jay Lewit, ο Palmer Jordan Richard, ο Duncan Laurence αλλά κι οι Έλληνες καλλιτέχνες OGE -ο τίτλος ήταν δική του ιδέα γιατί όπως ο ίδιος είπε «θα κάστει, δε θα κάτσει»-, Vlospa, Nick Kodonas κι ο Solmeister.

Τη σκηνική παρουσία έχει επιμεληθεί ο διάσημος χορογράφος Μεζνούν (Mecnun Giasar), ο οποίος έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες όπως με τη Μαντόνα αλλά και και τη Loreen -που έχει κερδίσει δύο φορές τη Eurovision. Τέλος ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση της ελληνικής συμμετοχής.

Το τραγούδι έχει έντονο ελληνικό «χρώμα» το οποίο συνδυάζεται με ethnic στοιχεία, είναι δυναμικό κι όπως  δήλωσε η ίδια η  Μαρίνα Σάττι σε συνέντευξή της, «σκοπός του τραγουδιού είναι να δείξει στον κόσμο την Ελλάδα του σήμερα με την urban κουλτούρα κι έμπνευση από την ποπ κουλτούρα». Κι είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα συμβεί όπως  είμαστε σίγουροι -από την ανακοίνωση της συμμετοχής της ήμασταν- ότι θα σκίσει!

Η Μαρίνα μας εξέπληξε για μία ακόμη φορά με την υπέροχη φωνή της και το μοναδικό ηχόχρωμα αυτής, με το ιδιαίτερο προσωπικό της στυλ αλλά και την εκπληκτική σκηνική παρουσία της. Γι’ αυτό η ίδια αλλά και το «Ζάρι» είναι όσα περιμέναμε κι όσα θέλαμε να είναι.

Μαρίνα καλή επιτυχία!