Είτε σε one night stand, είτε σε σχέση, η ερωτική πράξη είναι για να σου προσφέρει στιγμές πάθους με τον εκάστοτε παρτενέρ σου. Οι στάσεις πλέον πολλές και καθεμία προσφέρει ηδονή με το δικό της τρόπο σε όλους, από όσους έχουν πιο απλά γούστα, έως κι αυτούς που θέλουν κάτι πιο τολμηρό ή ακραίο στο κρεβάτι τους. Υπάρχει όμως μια στάση που, όπως και να το κάνεις, παραμένει διαχρονική κι όπως όλα δείχνουν έτσι θα συνεχίσει.

Και φυσικά μιλάω για την κλασικότερη όλων, την ιεραποστολική στάση. Τώρα θα σκεφτείς, μα καλά γι’ αυτήν θα μιλήσουμε, την πιο βαρετή στάση κι αυτή που υιοθετούν τα παντρεμένα ζευγάρια, γιατί πολύ απλά έχει αρχίσει να τους λείπει η φαντασία ή γιατί δεν έχουν τη διάθεση να πειραματιστούν; Ναι, γι’ αυτή, και θα σου πούμε πως κακώς έχει μείνει αυτή η εντύπωση. Υπάρχουν λόγοι που εκτός από τα παντρεμένα ζευγάρια και πολλοί άλλοι την προτιμούν κι αυτούς ακριβώς αναλύουμε, ελπίζοντας, αν είσαι από εκείνους που τη βαριούνται, να αλλάξεις γνώμη.

 

Η εγγύτητα

Πες ό,τι θέλεις αλλά πιο κοντά στο κρεβάτι, ή σε όποιο έπιπλο αποφασίσεις να το κάψεις με τον ή την παρτενέρ σου, δε θα έρθεις με καμία άλλη στάση. Είναι η μοναδική στάση όπου και τα πιο επίμαχα σημεία των σωμάτων σας είναι σε τέλεια επαφή με αποτέλεσμα να διεγείρουν και τους δύο σας ακόμη περισσότερο. Για να μην πω για τη δυνατότητα να είστε αγκαλιά που όπως και να το κάνεις, έχει άλλη γλύκα.

 

Βλεμματική επαφή

Σε συνέχεια της σωματικής εγγύτητας, έρχεται το μόνιμο κοίταγμα μεταξύ σας κατά τη διάρκεια αυτής της στάσης. Και δε μιλάω για το γλυκανάλατο κοίταγμα αλλά για το κοίταγμα κατά τη διάρκεια του σ3ξ. Τίποτα πιο ανεβαστικό από το να βλέπετε ο ένας το πρόσωπο του άλλου κι όλη την ένταση και το πάθος που προκαλείτε ο ένας στον άλλο ενώ κάνετε σ3ξ. Σε κάνει να θέλεις κι άλλο, κι όπως λέει και το τραγούδι, «όσο πιο πολύ σε έχω, τόσο θέλω να ‘χω κι άλλο». Να δεις που αυτό μετά από μια καυτή βραδιά σ3ξ γράφτηκε.

 

Άνεση

Καλές οι κίνκι στάσεις και οι πειραματισμοί αλλά υπάρχουν φορές που θέλεις να απολαύσεις το σ3ξ με την άνεσή σου. Κι αυτό το επιτυγχάνεις μόνο με την κλασική ιεραποστολική στάση. Με τον έναν από πάνω να κάνει την κλασικότερη στάση όλων και τον άλλον από κάτω, στην πιο βολική στάση, κανείς δε ζορίζεται ιδιαίτερα και κυρίως άνεση κινήσεων για να κάνετε ένα κρεβάτι που θα ζήλευαν πολλές κίνκι στάσεις.

 

Παραλλαγές

Ποιος είπε πως το ιεραποστολικό πρέπει να παραμένει σε νόρμες; Κανείς. Και φυσικά έχεις κι εδώ τη δυνατότητα να μην παραμείνεις στην κλασική στάση με τον άντρα από πάνω και τη γυναίκα από κάτω του, αν κι είναι η πιο διαδεδομένη και με σίγουρα αποτελέσματα. Προσφέρεται όμως για παραλλαγές και μάλιστα πολύ καλές, από εκείνες που υπόσχονται να φτάσουν την ηδονή σας στα ύψη. Εκτός από το κλασικό του να έχει ο άνθρωπος που δέχεται τη διείσδ@ση τα πόδια λυγισμένα και στα πλάγια του συντρόφου, ή απλωμένα δεξιά κι αριστερά από το ταίρι του, μπορείτε να δοκιμάσετε να σηκώσει τα πόδια πάνω από τους ώμους του ή να σταυρώσει τα πόδια στους ώμους, με ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση για έξτρα άνεση.

 

Οργ@σμός

Στην κλασικότερη των στάσεων είναι περισσότερο πιθανό πως αργά ή γρήγορα ανάλογα τον ρυθμό που προτιμάς, ο οργ@σμός θα επιτευχθεί. Σε αυτή τη στάση η ροή του αίματος είναι αυξημένη και βοηθάει και τη γυναίκα να κορυφώσει πολύ εύκολα. Ειδικά αν οι γοφοί της στηρίζονται σε μαξιλάρι, τότε το αίμα φτάνει πιο εύκολα στην κλειτ@ρίδα της και ο οργασμός είναι δεδομένος.

Είπαμε καλές οι κίνκι στάσεις, καλή και η φαντασία αλλά καμία άλλη στάση δε θα σου δώσει τόσα πολλά μαζεμένα· και μιλάμε για πράγματα που γίνονται ταυτόχρονα κι όχι το ένα μετά το άλλο. Τι περιμένεις, λοιπόν; Πάρε το ταίρι σου και δοκίμασε αυτή τη «βαρετή» για πολλούς στάση. Είναι βέβαιο πως θα την καταευχαριστηθείτε.