Ο γνωστός τράπερ Light ρωτήθηκε από τηλεοπτική εκπομπή να πει τη γνώμη του για τη Ζήνα Κουτσελίνη και την υποστήριξη που έδειξε στο Αποστόλη Λύτρα ο οποίος κα0ποίησε σωματικά τη γυναίκα του. Η Ζήνα Κουτσελίνη για την ιστορία, μετά την υποστήριξη και τις κραυγές αγανάκτησης που έριξε στην εκπομπή της για τη «αδικοχαμένη καριέρα» του κακ0ποιητή Απόστολου Λύτρα και το πανελλήνιο κράξιμο που έφαγε, επέστρεψε με ένα δακρύβρεχτο αφήγημα – not – κάνοντας την πιο κουλή επίκληση στο συναίσθημα, λέγοντας πως ως φοιτήτρια δεν είχε τσιζμπεργκερ να φάει. Στον απόηχο αυτής της κουλαμάρας ο Light με το αφιλτράριστο ύφος σου είπε κάτι που μέσα σε αυτή την παράνοια μοιάζει αλήθεια:

«Άμα ο κύριος Λύτρας, ο Θεός να τον κάνει κύριο, ήταν ράπερ ή τράπερ, τότε να βλέπατε τι θα γινόταν. Ποτέ δεν είμαστε με την πλευρά του πλυντηρίου και με την πλευρά του θύτh, όταν πρόκειται για τέτοιου είδους ζητήματα. Αλλά έχω αρχίσει να ψυλλιάζομαι ότι αυτή η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες για τα νούμερα τηλεθέασης. Αποκλείεται να είναι τόσο χαζή», ανέφερε αρχικά ο Light για τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Fact no1: Όντως αν ο Λύτρας αντί για ποινικολόγος ήταν τράπερ, μπορούμε να πούμε πως η πράξη του θα αντιμετωπιζόταν από πολλούς ως πιο «αναμενόμενη». Σε μία στερεοτυπική κοινωνία δε μας κάνει εντύπωση που κάποιοι πέφτουν από τα σύννεφα όταν οι άντρες με γιακάδες κακ0ποιούν ή σκ0τώνουν γυναίκες. Αυτό όμως είναι το πρόσωπο της πατριαρχίας.

Fact no2: Βρε λες η Ζήνα να έκαψε και το τελευταίο εγκεφαλικό μας κύτταρο για να ανέβει σε νούμερα τηλεθέασης;

«Τόσα χρόνια στην τηλεόραση, δε γίνεται να είναι τόσο τούβλο που να βγήκε και να το είπε αυτό και να μην ξέρει ότι θα την κράξουμε όλοι. Πήρε τα νουμεράκια της, ανανέωσε συμβόλαιο, άρα νομίζω ότι μάς πέταξε τυράκι! Δεν είμαι καθόλου σκληρός, αν ήμουν σκληρός θα το καταλαβαίνατε. Να ξέρετε ότι είναι πονήρω, αλεπουδιάρα, επίτηδες το έκανε. Τι προηγούμενα να έχω εγώ με τη Ζήνα Κουτσελίνη;», συνέχισε με στόμφο ο Light.

Μου φαίνεται ότι μπήκε λίγο Φως στην υπόθεση.