Εντάξει, ας παραδεχτούμε πως η Rihanna και ο A$AP Rocky είναι από τα πιο iconic ζευγάρια παγκοσμίως. Τους λατρεύουμε για το στυλ και το attitude που κάνουν serve – ιδιαίτερα η RiRi που πέρα από αστέρι της μουσικής, έχει λανσάρει και μία τεραστίων κερδών επιχείρηση τη Fenty Beauty. Το ζευγάρι – που είναι γονείς του RZA, 2 ετών, και του Riot Rose, 10 μηνών – έδειξαν την πιο fun πλευρά τους σε ένα νέο βίντεο πόσταρε η RiRi στο προφίλ της στο Instagram.

 

Rihanna and ASAP Rocky are sharing with the world an intimate photoshoot along with their newborn son, Riot Rose

Πηγή εικόνας: People

 

Γιατί η Rihanna και ο A$AP Rocky μπορεί να είναι γονείς, αλλά εξακολουθούν να έχουν επαφή με την παιχνιδιάρικη πλευρά τους – ή, τουλάχιστον, ο ένας από αυτούς! Το ζευγάρι έδειξε μια γεύση από την πιο διασκεδαστική πλευρά της δυναμικής τους σε ένα νέο βίντεο, το οποίο η Rihanna μοιράστηκε στο Instagram την Παρασκευή, 28 Ιουνίου.

Το κλιπ δείχνει την τραγουδίστρια, 36 ετών, να φοράει μεγάλα κόκκινα γυαλιά ηλίου, ενώ χορεύει με ενθουσιασμό και ραπάρει το “TGIF” του GloRilla. Καθώς εκείνη έδινε τη μίνι παράσταση, ο Rocky, 35, παρακολουθούσε με τα χέρια στους γοφούς του – και ένα αστειευόμενο αποδοκιμαστικό βλέμμα στο πρόσωπό του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

 

Η αντίδρασή του φάνηκε να τροφοδοτεί τη φωτιά της ιδρύτριας της Fenty Beauty, ωστόσο, καθώς εκείνη απάντησε με το να το ανεβάσει ακόμα περισσότερο, χορεύοντας ακόμα πιο άγρια και πετώντας το σακάκι της προς την κάμερα. Στη συνέχεια, καθώς η Rihanna γελούσε εκτός κάμερας, ο ράπερ κούνησε το κεφάλι του και αποχώρησε δηλώνοντας: «Είμαι πολύ μεγάλος γι’ αυτό». “Happy friday”, έγραψε η τραγουδίστρια μαζί με το κλιπ, το οποίο έλαβε αγάπη από αρκετούς φίλους και θαυμαστές του ζευγαριού. Εννοείται πως στα σχόλια έγινε χαμούλης με την Keke Palmer να σχολιάζει ότι «Το λατρεύει», ενώ η Willow Smith δήλωσε ότι το ζευγάρι είναι «το πιο εικονικό».

Και εμείς συμφωνούμε, είναι ένα power couple για όλους τους σωστούς λόγους.  Να θυμίσουμε πως η Rihanna και ο Rocky καλωσόρισαν τον δεύτερο γιο τους, τον Riot, τη 1η Αυγούστου 2023. Ο Riot είχε γίνει πρωτοσέλιδο πολύ πριν γεννηθεί. Η Rihanna αποκάλυψε ότι περίμενε το δεύτερο μωρό της κατά τη διάρκεια του σόου στο ημίχρονο του Super Bowl τον Φεβρουάριο του 2023, όπου έκανε το ντεμπούτο της με την αυξανόμενη κοιλίτσα της μέσα σε ένα κόκκινο κορμάκι που αγκαλιάζει τη σιλουέτα της στη σκηνή.

 

Πηγή εικόνας: People