Η ιδέα που έχει ο καθένας για τον ρομαντισμό ποικίλλει, αλλά οι πιο ρομαντικές στάσεις στην ερωτική επαφή έχουν μερικά κοινά στοιχεία: υπάρχει πάντα οικειότητα, πάθος, βαθιά σύνδεση και οι δύο (ή όσοι) είστε εντελώς κλειδωμένοι ο ένας στον άλλον. Αλλά πώς φτάνετε εκεί;

«Όταν δουλεύω με ζευγάρια, τους ενθαρρύνω να είναι παρόντες, προσεκτικοί και προσηλωμένοι», λέει η κλινική σ3ξολόγος και προπονήτρια σ3ξ Georgia Rose. Θεωρήστε λοιπόν αυτή τη συμβουλή ευαγγέλιο, και συγκεντρωθείτε ο ένας στον άλλον, για να χτίσετε πικάντικη προσμονή για το τι μέλλει γενέσθαι αλλά και μια πιο βαθιά σύνδεση. Ανάψτε μερικά κεριά και προετοιμάστε το κρεβάτι σας με ωραία σεντόνια, περιποιηθείτε τον εαυτό σας και ζήστε το μαζί. Ως προς τις στάσεις, σας έχουμε κάποιες ιδέες:

 

Closed Missionary

Δοκιμάστε το Closed Missionary, ως μία συστροφή σε μια κλασική στάση που επιτρέπει άφθονη διέγερση της κλειτορίδ@ς και πιο αργή διείσδuση, η οποία είναι γενικά ιδανική για τις περισσότερες γυναίκες. Η κλειτορίδ@ πρέπει πάντα, άλλωστε, να προσκαλείται στο πάρτι. Το «κλειστό ιεραποστολικό», όχι μόνο το πετυχαίνει αυτό, αλλά αν σας αρέσει να ακροβατείτε μέχρι να φτάσετε στο χείλος του γκρεμού, είναι το απόλυτο συστατικό για το edging.

 

Sidways Tango

Αυτό είναι ό,τι πιο κοντινό μπορείτε να δοκιμάσετε σε ταγκό (τον χορό της αποπλάνησης!) παραμένοντας στο κρεβάτι.«Το να διαπλέκεστε με έναν εραστή και να βρείτε κάποια σύνδεση, βοηθάει να πλημμυρίσουν αυτές οι ευτυχισμένες ορμόνες το σύστημά σας. Αυτή η στάση συνδυάζει όλη την ευεξία του αγκαλιάσματος με όλη τη σεξουαλικότητα της σύνδεσης των γεννητικών οργάνων», λέει η σεξολόγος Marla Renee Stewart, MA, σεξολόγος. Σταθείτε ο ένας πλάι στον άλλον, και μπλέξτε τα πόδια σας εναλλάξ, για μια πραγματικά συγκλονιστική αίσθηση.

 

Super Slo-Mo

Δοκιμάστε μια βασική στάση, όπως το ιεραποστολικό, και επιβραδύνετε τον ρυθμό σε γελοίο βαθμό. Το σεξ σε πολύ αργή κίνηση, σας βάζει πραγματικά στη στιγμή, οπότε κάθε άγγιγμα είναι περισσότερο ενισχυμένο. Αφήστε τους εαυτούς σας να καθυστερήσουν σε ένα φιλί, ένα χέρι που ακουμπάει στον μηρό, ένα απαλό πιπίλισμα στον λοβό του αυτιού. Κάντε μια συμφωνία να μη μιλήσετε καν κατά τη διάρκεια και επικοινωνήστε μόνο με βογγητά κι αναστεναγμούς.

 

The melting hug

Για ένα πραγματικά βαθύ αίσθημα σύνδεσης, δοκιμάστε μια ταντρική άσκηση δεσμού που ονομάζεται «αγκαλιά που λιώνει». Γδυθείτε πολύ αργά ο ένας μπροστά στον άλλον και στη συνέχεια τυλιχτείτε σε μια μεγάλη, ολόσωμη αγκαλιά (μόνο όρθιοι) για 10-15 λεπτά, αναπνέοντας ταυτόχρονα. Είναι μια βαθιά συνδετική πρακτική που βοηθά τους συντρόφους να χαλαρώσουν σε έναν σ3ξουαλικό και ερωτικό χώρο μαζί. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάτι ή να είναι το κάτι-  τόσο έντονο.