Καιρός να διευρύνουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να έρθουμε σε οργ@σμό. Γιατί να μην ψάξουμε όλο το εύρος των δυνατοτήτων του σώματός μας; Γι’ αυτό να σου συστήσουμε το coregasm, το οποίο απ΄ότι φαίνεται θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος στη γυμναστική. Τι είναι όμως το coregasm; Είναι ένας οργασμός που προκαλείται από την άσκηση. Και μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς πολύ, πολύ καλά. Μάλιστα για πολλά κορίτσια τοι coregasm ήταν και ο πρώτος οργ@σμός που είχαν ποτέ στην εφηβεία και φυσικά καταλάθος σε κάποια φάση την ώρα της γυμναστικής. Η ενδυνάμωση του πυρήνα και οι μυς του κέντρου (εδώ οι δασκάλες γιόγκα και pilates θα πανηγυρίζουν) παίζουν κομβικό ρόλο στην αίσθηση του γαργαλητού και της ευχαρίστησης αλλά και της σ3ξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Το σ3ξ είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής και η ζωογόνος δύναμη αυτού του πλανήτη. Η σ3ξουαλικότητα από κάπου ξεκινάει και αν αυτή είναι από το coregasm ακούσια, τότε θα μάθεις πως στην πορεία μπορείς να προκαλέσεις εκούσια οργ@σμούς όταν κάνεις τους κοιλιακούς σου.

Οι coregasms λέγονται αλλιώς και «διευρυμένοι οργασμοί» ή οργασμός που προκαλείται από την άσκηση και επιτυγχάνεται συχνότερα μέσω της προπόνησης του κορμού. Εξαπλώνονται στο κάτω μέρος της κοιλιάς και στα πόδια. Τους αισθάνεσαι πολύ διαφορετικά από έναν κ0λπικό οργασμό και μοιάζουν περισσότερο με έναν κλειτ0ριδικό οργασμό. Για κάποιες γυναίκες, είναι πολύ πιο έντονοι από έναν οργ@σμό από το σ3ξ, μπορεί σε κάποιες να διαρκούν λίγα δευτερόλεπτα, ενώ σε άλλες να υπάρχει αυτή η αίσθηση γαργαλητού – μουδιάσματος για ώρες, χωρίς απαραίτητα να υπάρχουν οι συσπάσεις.

Πώς μπορείς να τους πετύχεις; Πίστεψέ με ο τρόπος είναι -κάπως- εύκολος, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι κάποιες από τις πιο γνωστές ασκήσεις εκγύμνασης των κοιλιακών σου. Σαν να λέμε και φέτες και οργ@σμοί. Ναι, το θέλω!

1. Η καρέκλα είναι ο πρώτος τρόπος. Είτε καθιστή σε μια καρέκλα, είτε ξαπλωμένη στο πάτωμα προσπάθησε να σηκώνεις ένα ένα τα πόδια σου κρατώντας την κοιλιά προς τα μέσα και πάνω.

2. Η στάση της βάρκας. Η θέση αυτή είναι μια εξαιρετική προπόνηση για τους κάτω κοιλιακούς. Καθισμένη στο πάτωμα προσπάθησε να ισορροπήσεις στον κόκκυγά σου. Τέντωσε τα πόδια ή κρατησέ τα λυγισμένα στον αέρα και κάνε μερικές επαναλήψεις. Κράτα 30 δεύτερα και θα βρεις  που κρύβεται όλη μαγεία.

3. Η στάση του αετού. Αυτή η γνωστή θέση της γιόγκα μπορεί να φέρει coregasm αν γίνει για αρκετή ώρα με σωστή ευθυγράμμιση. Δοκίμασε να τραβάς τους κοιλιακούς μυς προς τα πάνω και να έχουν τα άκρα σου σωστή ευθυγράμμιση(γόνατα και αγκώνες σε μια γραμμή). Σφίξε τον κορμό και διατήρησε καλή στάση του σώματος. Αυτή η άσκηση απαιτεί λίγο περισσότερη υπομονή.

Τώρα η γυμναστική είναι διπλή αυτο – φροντίδα!