Μετά από μία μαγική νίκη της Εθνικής Ελλάδος επί της Κροατίας στο Προολυμπιακό Τουρνουά με ένα σκορ 80-69, η Ελλάδα πηγαίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Η Εθνική του 2024 είναι η dream team και μετά τον αγώνα είδαμε τους οι παίκτες να πανηγυρίζουν τη μεγάλη τους πρόκριση. Το βίντεο των πανηγυρισμών μοιράστηκε στο X η Εθνική Μπάσκετ και δείχνει τους παίκτες να απολαμβάνουν τη νίκη τους και να τραγουδούν το «Ελλάς ολέ» παίζοντας μπουγέλο. Πάντα με την ομαδικότητα και το θετικό κλίμα, η ομάδα αυτή βρίσκει συνέχεια τρόπους να μας κάνει περήφανους! Η χαρά και η υπερηφάνεια είναι διάχυτες, αφού θα δούμε την υπερ ομαδάρα της Ελλάδας να αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024. Και μαζί τους και εμείς πανηγυρίζουμε «Ελλάς ολέ ΟΛΕΕΕΕ! Δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ!!!»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποθεώθηκε στο ΣΕΦ και καταχειροκροτήθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, εξέφρασε τη συγκίνησή του μέσω μιας ανάρτησης του στο Χ. Ο Γιάννης συγκινημένος με τον γιο του γράφει: «Δεν έκλεψα ποτέ το παιχνίδι, τα λέμε στο Παρίσι. – Atoutatler‘. Να πούμε πως ο Γιάννης, πάντα δείχνει την αφοσίωσή του και τη δέσμευσή του στην ομάδα και έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με 23 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Φύγαμε για Ολυμπιακούς Αγώνες και στον πρώτο όμιλο η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ισπανία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Λιλ, και το πρόγραμμα της Εθνικής ξεκινάει στις 27 Ιουλίου με τον πρώτο αγώνα απέναντι στον Καναδά. Στη συνέχεια, η Ελλάδα θα παίξει με την Ισπανία και θα ολοκληρώσει τους αγώνες της στον όμιλο με αντίπαλο την Αυστραλία.

Με συγκίνηση και περηφάνια, χαιρετάμε τα παιδιά της Εθνικής που καταφέρνουν να μας κάνουν ένα και να μας δημιουργούν τόσες πολλές συγκινήσεις. Καλή επιτυχία και τα λέμε στη Γαλλία!

 

Πηγή εικόνας: Sport-fm