Ξεχάστε – για λίγο τουλάχιστον- τη Barbie και τη Harley Quinn διότι η Μάργκοτ Ρόμπι ετοιμάζεται για τον πιο συναρπαστικό ρόλο της ζωής της: μαμά! Σύμφωνα με την Daily Mail, η πανέμορφη ηθοποιός και ο σύζυγός της, ο γοητευτικός Τομ Άκερλεϊ, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Μάλιστα οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, αλλά τώρα οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Η Ρόμπι απαθανατίστηκε σε πρόσφατες διακοπές στην Ιταλία, στη λίμνη Κόμο, με φουσκωμένη την κοιλίτσα της που επιβεβαίωσε τις φήμες.

Inside Margot Robbie's marriage to her 'normie' British husband Tom Ackerley  as it's revealed couple are expecting their first child | Daily Mail Online

Πηγή εικόνας: Daily mail

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Μάργκοτ δήλωσε ότι είναι αχώριστη με τον σύζυγό της και ότι πλέον όλα στη ζωή τους έχουν γίνει ένα. Η 34χρονη σταρ ανυπομονεί να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της και να ξεκινήσει αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής της με τον Τομ, τον άντρα που λατρεύει και στηρίζει εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία.

Το ζευγάρι, έχει φροντίσει να κρατήσει τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά από τη σχέση τους. Παντρεύτηκαν το 2016 σε μια ρομαντική τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έκτοτε διατηρούν χαμηλούς τόνους.  Ωστόσο, οι θαυμαστές και οι φίλοι τους δεν μπορούν παρά να χαίρονται για τους μέλλοντες γονείς!

 

Πηγή κεντρικής εικόνας: InStyle