Είναι τόσο απελευθερωτικό που με τον καιρό αγκαλιάζουμε απενοχοποιημένα την ερωτικότητά μας και νιώθουμε την ανάγκη να αναζητούμε χωρίς ταμπού νέους τρόπους ή μεθόδους σ3ξουαλικής ικανοποίησης, ή ενισχύοντας τους ήδη παλαιούς κλασσικούς αλλά σταθερής αξίας. Ο οργ@σμός, βέβαια, όσο κι αν τον ψάχνουμε, θα παραμένει στη λίστα εκείνων των ελαφρώς μη κατανοητών θεμάτων που μας δυσκολεύουν λίγο παραπάνω.

Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν διάθεση να εξερευνήσουν τον οργ@σμό, αλλά και να κατανοήσουν πως δεν υπάρχει μόνο ένα είδος αυτού. Σε αυτή τους την προσπάθεια, έχουν μαζί τους και τις μελέτες που έχουν αποδείξει πως τα μη σ3ξουαλικά μέρη του σώματός μας, πέρα από τα γεννητικά όργανα, μπορούν να προκαλέσουν αντιδράσεις οι οποίες μοιάζουν ή και είναι οργaσμικές, όταν αποφασίσουμε να τους δώσουμε την πρέπουσα σημασία. Προσωπικά, πιστεύω πως όλο το σώμα μας είναι μια ερωτογενής ζώνη και για το καθένα μας, υπάρχουν τα σημεία-εστίες φωτιάς, έτοιμα να πυροδοτηθούν. Με μια από αυτές τις ερωτογενείς ζώνες θα ασχοληθούμε σήμερα και δεν είναι άλλη από τα αυτιά.

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Cortex, συμπεριέλαβε τα αυτιά στα 10 κορυφαία σημεία σε σχέση με τον οργaσμό, για άνδρες και γυναίκες. Οι ειδικοί εξηγούν πως τα αυτιά είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα όργανα του σώματός μας, στο οποίο υπάρχουν περίπου 25.000 νευρικές απολήξεις. Επίσης, είναι το μέσο εκείνο που διανοητικά μας μεταμορφώνει καθώς η ακοή είναι ο καλύτερος τρόπος να μείνεις στη στιγμή, να μην ξεφύγει το μυαλό σου και να βάλεις τον νου σου να συμμετάσχει ενεργά στο παιχνίδι του σ3ξ. Θα μου πείτε, πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό; Με μερικές απλές αλλά συγχρονισμένες κινήσεις, όπως τις περιγράφουμε παρακάτω.

1. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα και το δάχτυλο για να τρίψετε απαλά τους λοβούς των αυτιών του συντρόφου σας, με κυκλικές κινήσεις. Συνήθως, αυτό είναι ένα προκαταρκτικό στάδιο. Συνεχίστε να τρίβετε αργά γύρω από το εξωτερικό μέρος του αυτιού και προς τα επάνω, δίνοντας προσοχή ώστε το χέρι σας να αγγίζει όλη τη γραμμή και την πορεία του αυτιού. Στη συνέχεια, βάλτε το δάχτυλό σας ελαφρώς μέσα στο αυτί, όχι βαθιά και πιέστε με τον αντίχειρα προς τα κάτω. Κάνοντας μασάζ παράλληλα με την πίεση καταφέρνετε να ενεργοποιήσετε το πνευμονογαστρικό νεύρο που ξεκινάει από το κεφάλι και συνεχίζεται προς τα κάτω μέσω των θηλών, της καρδιάς και των γεννητικών οργάνων κι εμπλέκεται στον γυναικείο οργ@σμό.

2. Το παιχνίδι της αποπλάνησης και του στόχου που είναι ο οργ@σμός συνεχίζεται με το φιλί. Μην εστιάσετε αμέσως στο αυτί, αλλά χαϊδέψτε τα μαλλιά κι εναλλάξ φιλώντας και παίζοντας τη γλώσσα διασχίστε τη διαδρομή του λαιμού μέχρι τη βάση του και προς τα πάνω, μένοντας αρκετή ώρα στην περιοχή γύρω από το αυτί. Αν, ειδικά, δοκιμάσετε να κουνήσετε τη γλώσσα σας στο εσωτερικό του αυτιού, μεγαλώνετε την απόλαυση, καθώς δημιουργείτε η αίσθηση του γαργαλητού. Θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε να φυσήξετε ελαφρώς μέσα στο αυτί.

3. Ήχος. Ο βασιλιάς της ηδονής. Μιλήστε ψιθυριστά στο αυτί. Ο ψίθυρος τονώνει τα νεύρα κι ενισχύει το αίσθημα της οικειότητας. Περιγράψτε όλα όσα κάνετε κι όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Αποκτήστε βρώμικη γλώσσα για μεγαλύτερη διέγερση. Παροτρύνετε και προστάξετε. Έχετε αρχίσει ήδη την αντίστροφη μέτρηση για να απολαύσετε έναν οργ@σμό που θα σας χαρίσουν. Ο συνδυασμός ήχου και καυτής ανάσας δεν έχασε ποτέ.

4. Τέλος, το δάγκωμα στον λοβό του αυτιού, είτε το τσίμπημα στην άκρη αυτού, δημιουργεί μια κατακόρυφη αύξηση απόλαυσης. Φυσικά, όσο εσείς εστιάζετε στην απόλαυση του αυτιού, εξυπακούεται πως τα χέρια σας εξερευνούν το σώμα κι όλα μαζί συνθέτουν την κορύφωση ενός οργ@σμού.

Λένε, πως χρειαζόμαστε περίπου τρία λεπτά για να διεγείρουμε το σώμα μέσω της διαδικασίας των αυτιών. Κι αναρωτιέμαι, τι είναι τρία λεπτά μπροστά στην αιωνιότητα ενός πετυχημένου οργ@σμού. Ρίγος, ανατριχίλα, ηδονή. Αξίζει και παραξίζει.

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου