Η Κατερίνα Καινούργιου, που η αλήθεια είναι ότι είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά και τηλεοπτικά και προσωπικά, ενώ δέχθηκε πολλά πυρά που σε καμία των περιπτώσεων δεν της άξιζαν, μοιάζει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και φαίνεται πως είναι πιο ευτυχισμένη -και κυρίως πιο ήρεμη- από ποτέ. Η δημοφιλής παρουσιάστρια φέρεται να βρίσκεται σε νέα σχέση και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον νέο της σύντροφο, Παναγιώτη Κουτσουμπή, στην όμορφη Αίγινα.

Η εκπομπή “Summer’s Cool” εξασφάλισε τα πρώτα κοινά πλάνα του ζευγαριού, αποκαλύπτοντας τον έρωτα που ανθίζει ανάμεσά τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μάρτζυ Λαζάρου. Παρά την προσπάθειά της να προστατεύσει αυτή τη σχέση από τη δημοσιότητα, η Κατερίνα δεν κρύβει τον έρωτά της για τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και πολύ καλά κάνει. Οι δυο τους δείχνουν ευτυχισμένοι κι απολαμβάνουν συχνά ταξίδια μαζί, ενώ το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει ότι είναι μαζί από τον Μάιο και τα γενέθλια της παρουσιάστριας.

 



 

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην Αίγινα, το ζευγάρι δε δίστασε να εκφράζει την αγάπη του δημόσια, με διαχυτικές στιγμές που δεν πέρασαν απαρατήρητες από τα αδιάκριτα βλέμματα, ωστόσο για λόγους προστασίας της ιδιωτικότητάς τους, δεν προβλήθηκαν πουθενά.

Αυτή τους την απόφαση φαίνεται να στηρίζουν και σε κάθε τους εμφάνιση, αφού πρόσφατα, η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε για δείπνο με τους συνεργάτες της εκπομπής της, σε ένα μαγαζί που ανήκει στον σύντροφό της, όπως αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ωστόσο, σε αυτή την έξοδο δεν επιτράπηκε η είσοδος τηλεοπτικών καμερών, διατηρώντας έτσι την ανάγκη τους να διαφυλάξουν το πολύ όμορφο που τους συμβαίνει.

 

kainourgiou.jpg

 

Εμείς θα πούμε πως είναι ωραίος ο έρωτας -και μάλιστα ο καλοκαιρινός- και θα ευχηθούμε τα καλύτερα (που σίγουρα μοιάζουν να έχουν έρθει).