Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1.

Σε βλέπω κάθε μέρα στο δρομολόγιο των 8.30 π.μ, στη στάση Μεταμόρφωση του προαστιακού πηγαίνοντας στη δουλειά, στον Πειραιά. Κρατάς ένα backpack μαύρο και ένα lunch bag. Ανταλλάζουμε συνέχεια βλέμματα και χαμόγελα είτε εκτός τρένου είτε εντός, αλλά κανένας μας δεν κάνει την πολυπόθητη κίνηση. Ίσως εσύ γιατί είσαι με τους φίλους σου ενώ εγώ είμαι μόνη μου και η αμηχανία τεράστια. Πάντως, ζω για τη στιγμή που θα μου μιλήσεις. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να ακούσω το όνομά σου. Παθαίνω έρωτα κάθε φορά που σε βλέπω.

 

2.

Τρίτη 18/6, περιμέναμε μαζί στο μετρό Χαλάνδρι, ήσουν τόσο ανήσυχη πήγαινες πάνω κάτω, ενώ μιλούσες στο τηλέφωνο. Ανταλλάξαμε δύο κουβέντες για την καθυστέρηση της γραμμής μας, που εκφώνησαν τα μεγάφωνα. Ήθελα τόσο πολύ να σου πω να μην ανησυχείς για τίποτα στη ζωή σου. Ίσως, όμως, σε τρόμαζα.

Μπήκαμε, φορούσες άσπρο μπλουζάκι με μια φούστα μέχρι τον αστράγαλο αέρινη γαλάζια. Στο μαλλί λεοπαρδαλέ λάστιχο. Κατέβηκες στο Σύνταγμα. Ήταν κοντά 9 το βράδυ. Σε ψάχνω. Παναγιά μου κάνε να τη βρω!

 

3.

Συναυλία Bloody Hawk στο γήπεδο του Απόλλωνα Skg, ήσουν το παιδί που καθόταν στα αριστερά από τη σκηνή στα γρασίδια, δίπλα μου, μέχρι να συνέλθω και μου έφερες νερό. Έχασες την παρέα σου για να μου κάνεις παρέα και ουσιαστικά καθόμουν σχεδόν πάνω σου για κανένα 20λεπτο μέχρι να επανέλθουν οι παλμοί μου και μου είπες ότι μάλλον είναι κρίση πανικού. Θέλω να σε κεράσω μια μπίρα κι ελπίζω να μη σου κατέστρεψα το vibe.

 

4.

Πρώτη πρωινή πτήση 10/7 Θεσσαλονίκη-Αθήνα με την Aegean. Είσαι η κοκκινομάλλα που καθόσουν στο διάδρομο κι εγώ στο παράθυρο. Σε πήρε λίγο ο ύπνος την ώρα που περνούσαν οι αεροσυνοδοί και με ευχαρίστησες που σε ξύπνησα για να ζητήσεις έναν καφέ. Έπρεπε να σου ‘χα πει να πιούμε έναν και στο Θησείο. Αν τύχει και το δεις στείλε το email σου στο site.

 

5.

Σάββατο 6/7, μετά από μεθύσι, βρέθηκα με τις φίλες μου να τρώμε μπουγάτσα στον Γιάννη. Το ίδιο σκεφτήκατε κι εσύ με τους φίλους σου κι επειδή δεν είχε άλλο άδειο τραπέζι γίναμε μια παρέα. Πέτρο, μετάνιωσα που δε ρώτησα παραπάνω για σένα, έχεις ματάρες και μου έδωσες και το μισό σουφλέ αλλαντικών σου. Θέλω να σε ξαναδώ.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!
Καλούς έρωτες!