Στις 14 Ιουλίου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή δημόσια εμφάνιση στον τελικό του Grand Slam όταν εμφανίστηκε στο κεντρικό κορτ του Wimbledon για να παρακολουθήσει την τελική αναμέτρηση του Alcaraz ενάντια στον Djokovic. Όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο, η παρουσία της εκεί μαγνήτισε τα βλέμματα και προσέδωσε μια ιδιαίτερη λάμψη στο μεγάλο αθλητικό γεγονός, ειδικά και λόγω του γεγονότος πως πλέον  έχει περιορίσει κατά πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις της εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η δεύτερη δημόσια εμφάνιση που πραγματοποίησε για το 2024 με το κοινό να την αποθεώνει και να δείχνει την αγάπη και τον ενθουσιασμό του με ένα standing ovation μεγάλης διάρκειας.  Η πριγκίπισσα συνοδευόταν από την κόρη της Charlotte και την αδερφή της  Pippa Middleton και έδειχνε ευδιάθετη.

Με την παρουσία της εκεί, συνέχισε τη βασιλική παράδοση του Wimbledon, απονέμοντας εκείνη τα τρόπαια στους νικητές μετά τον  τελικό του απλού ανδρών μεταξύ του Carlos Alcaraz από την Ισπανία και του Novak Djokovic από τη Σερβία. Είναι άλλωστε προστάτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club από το 2016, όταν την έχρησε η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ.

Έπειτα από εβδομάδες εικασιών, το παλάτι επιβεβαίωσε μόλις στις 13 Ιουλίου πως η Kate Middleton θα παρευρεθεί στο τουρνουά τένις και θα πάρει μέρος στην απονομή όπως είχε κάνει και πέρυσι, όταν είχε βραβεύσει ξανά τον Carlos Alcaraz όταν είχε επικρατήσει ξανά έναντι του Novak Djokovic. Στο χθεσινό τουρνουά ο Alcaraz νίκησε τον Djokovic με 3-0 σετ.

Οι δυο αθλητές υποκλίθηκαν ελαφρώς στην Kate η οποία τους έσφιξε θερμά το χέρι και αντάλλαξε μαζί τους μερικές κουβέντες κατά την απονομή των τροπαίων. Για ακόμη μια φορά ήταν κομψή και εντυπωσιακή και επέλεξε ένα μωβ αέρινο μίντι φόρεμα της βρετανικής luxury μάρκας Safiyaa. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια μικρή καφέ τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες και χρυσά βραχιόλια με ασορτί σκουλαρίκια.

Η Kate Middleton σε αυτή τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση της περιπέτειας της υγείας της αλλά και τον κύκλο των χημειοθεραπειών που κάνει που έχουν συγκινήσει όλο τον κόσμο, για ακόμη μια φορά δίνει ένα μήνυμα ελπίδας, δύναμης και αισιοδοξίας με την αψεγάδιαστη παρουσία και την ενέργειά της. Αξίζει να σημειωθεί πως η επιλογή του μωβ χρώματος δεν είναι τυχαία καθώς το μωβ είναι ένα χρώμα που συνδέεται με την ελπίδα, την ανθεκτικότητα αλλά και την ίδια τη βασιλική οικογένεια.

Όπως άλλωστε δήλωσε και η ίδια σε πρόσφατη ανάρτησή της, τη δύσκολη αυτή περίοδο προτιμά να αφιερώνει προσωπικό χρόνο σε πράγματα που της δίνουν ενέργεια και θετικότητα και από ό,τι φαίνεται τα πάει περίφημα. Εμείς να της ευχηθούμε ό,τι καλύτερο και να συνεχίσει να είναι πρότυπο δύναμης αλλά και κομψότητας και να δώσουμε και πολλά συγχαρητήρια στους διακριθέντες αθλητές που χάρισαν σε όλους μια μοναδική αθλητική εμπειρία!

 

Πηγή εικόνας: vwoman.gr

Συντάκτης: Νεφέλη Μπαντελά
Επιμέλεια κειμένου: Αγγελική Θεοχαρίδη