Welcome back dear one με ένα ακόμη αστρολογικού περιεχομένου θέμα που είμαι σίγουρη πως δε θα σε απογοητεύσει · ζώδια, ζώδια, ζώδια κύριες και κύριοι και το τι θα τους αποδοκίμαζε πάνω στον ερwτικό τομέα σε συνδυασμό πάντοτε με τους συντρόφους τους. Grab your drink, κάτσε αναπαυτικά και συνέχισε να κανεις scroll down για να δούμε μαζί ποιοι τελικά είναι οι τολμηροί και ποιοι απλά τους προσποιούνται από τα 12 ζώδια.

 

Κριός

Ο Κριός και τα φετiχ συνήθως είναι πιασμένοι χέρι-χέρι και πορεύονται μαζί σ’αυτή τη ζωή. Ο κυνηγός του ζωδιακού αγαπά και υποστηρίζει ακράδαντα το αρχέγονο και πρωτόγονο στοιχείο γύρω από το σ3ξ και σαφώς το ενσωματώνει πάντα στα ερwτικά του παιχνίδια. Τολμηρός, έως και αυθόρμητος, αναμφίβολα και δε θα ήθελε δίπλα του έναν σύντροφο να του κόβει τη φορά στο να ξεδιπλώνει τις άγριες σ3ξουαλικές διαθέσεις του. Οι ρομαντικοί τύπου που επιδιώκουν την όποια γλυκανάλατη για τα γούστα του Κριού πράξη, τ’αναμμένα κεριά, τα φιλιά και τα χαδάκια δεν ανήκουν σίγουρα στη συλλογή των φετiχ του Κριαριού.

Sorry sweetheart, too sweet for him!

 

Ταύρος

Αν μπορούσαμε να ταυτίσουμε τον αισθησιασμό με ένα και μόνο ζώδιο, αυτό θα ήταν δίχως αμφιβολία του Ταύρου. Οι Ταύροι ζυγίζουν και μελετούν πάντα την κάθε τους κίνηση γύρω από το σ3ξ και το ερwτικό παιχνίδι κι αυτό γιατί λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψιν και την ευχαρίστηση του συντρόφου τους. Μην παρασύρεις ποτέ έναν Ταύρο σε ένα άγρια σ3ξουαλικό παιχνίδι μεταξύ σας. Δεσίματα χεριών, τραβήγματα μαλλιών κι άλλες «βιaιότητες» δεν έχουν θέση στην ευαισθησία με την οποία στήνει το ατμοσφαιρικό σκηνικό γύρω από τον έρωτα.

Είναι ρομαντικά παιδιά μωρέ…

 

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι, κι αν ειδικά με το που σε δουν τους κάνεις το κλικ, λυπάμαι αλλά κατοχυρώθηκες! Οι ορμόνες τους χτυπούν ταβάνι, ο πειραματισμός του δεν έχει όρια και φραγμούς · φλερτάρει ακραία μέσω των εγκεφαλικών παιχνιδιών μέχρι να φτάσει τον παρτενέρ του να τρελαθεί από την ηδ0νή. Αν είσαι εγκρατής, θέλεις χρόνο και χώρο πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι, δεν σε βλέπω και με πολλές πιθανότητες. Κατ’επέκταση, αν δε σ’ αρέσουν οι ανοιχτές, χωρίς κόμπλεξ, συζητήσεις γύρω από το σ3ξ, οι δημόσιοι χώροι και η ερwτική τους…αξιοποίηση καθώς και το να μοιράζεσαι τα «ωραία» πράγματα που μπορεί να συμβούν εκεί, τότε λυπάμαι…έχασες! Δεν αγαπούν τους ρομαντικά «ξενέρωτους», τα κεριά και τις αγκαλίτσες · δεν τις επιδιώκουν και δεν τις δοκιμάζουν.

Δίδυμος και φετix ρομαντικού συντρόφου θυμίζει – χωρίς υπερβολές – σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

 

Καρκίνος

Αν η τρυφερότητα είχε πρόσωπο, θα ήταν αυτό ενός Καρκίνου. Τα Καρκινάκια ανέκαθεν έμαθαν να ταυτίζουν την αγάπη και το σ3ξ. Ένας Καρκίνος δε θεωρεί σε καμιά των περιπτώσεων ότι έχει φετix που μπορεί έστω και κατά διάνοια να «προσβάλλουν» τον σύντροφό τους. Ερwτικά παιχνίδια σε εξωτερικούς χώρους, μπροστά σε τρίτους είναι άκρως απαγορευμένα από το σ3ξουαλικό του λεξιλόγιο και σίγουρα δε θα εφαρμοστούν ποτέ στον τομέα των φετix τους. Ωμή σ3ξουαλικότητα είναι άγνωστες για εκείνον λέξεις.

Άναψε κανένα κεράκι με κανένα στρωμένο ροδοπέταλο…ίσως έτσι έχεις ελπίδες!

 

Λέων

Lets be honest dear Λέων. Είσαι τόσο ερωτευμένος με τον εαυτό σου που θα μπορούσες κάλλιστα να είσαι από αυτούς τους «ιδιαίτερους» ανθρώπους που παντρεύονται περίεργα…αντικείμενα. Εσύ μάλλον θα επέλεγες έναν καθρέφτη. Δε θα επιλέξει ποτέ έναν σύντροφο που του δίνει την εντύπωση πως είναι έστω και ελάχιστα ανώτερος, ακόμη και στο σ3ξουαλικό κομμάτι. Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς στις ορμές του και να του το παίξεις «ηγέτης» γιατί τον έχεις ήδη ξενερώσει. Σταμάτα τα ζουζουνίσματα και τα γλυκανάλατα κοσμητικά.

Τον «ρίχνεις»…πως να το κάνουμε!

 

Παρθένος

Οι Παρθένοι όπως και σε όλα τους είναι περίεργοι άνθρωποι. Όσον αφορά το ερwτικό κομμάτι επιδιώκει μακροχρόνιες μεν σχέσεις, ταυτόχρονα δε τα φετix του έρχονται τόσο κόντρα με το μοτίβο που εξαρχής δείχνει πως θέλει να ακολουθήσει. Αν δεν είσαι αψεγάδιαστα τέλειος και παράλληλα δε σ’αρέσουν και τα σικάτα εσώρουχα και οι λάτεξ στολές, αναμφίβολα δεν αποτελείς μια από τις επιλογές του. Δε θα μπορούσε ποτέ να εξαντλήσει τα φετix του με έναν τέτοιον σύντροφο. Επίσης, για τ’όνομα του Θεού…Η υγιεινή είναι μισή αρχοντιά.

Είπαμε, αγαπά τα βρώμικα ερwτικά φετix, αλλά δεν κυριολεκτεί κιόλας…

 

Ζυγός

Αν σου περάσει από το μυαλό ένα καυτό, ηδ0νικό βράδυ με έναν Ζυγό να φωνάξει παρακαλώ κάποιος το 199, ας η ψυχρολουσία από’μένα καλύτερα. No way, που λέμε… Τα φετix ενός Ζυγού συναπαρτίζονται γύρω από στολές, περιτυλιγμένα όμως με απόλυτη ευγένεια και κομψότητα, επιζητώντας ταυτόχρονα ασφάλεια και σταθερότητα. Δε θα δοκίμαζε επομένως ποτέ να εξαντλήσει τα ερwτικά του φετix με έναν απόλυτα, συναισθηματικά ρομαντικοποιημένο και παράλληλα ασταθή στις σχέσεις του, παρτενέρ.

 

Σκορπιός

Σκορπιός και σ3ξ! Ή απλώς, η απόλυτη ταύτιση! Ο Σκορπιός διαθέτει ίσως και τα πιο σκοτεινά και πιο «ψαγμένα» θα λέγαμε φετix στον τομέα σ3ξ. Κτητικός και συνάμα απαιτητικός, αγαπά να παίρνει και να δίνει απόλαυση σε σκοτεινά, κατά κύριο λόγο, σημεία. Η χρήση ερwτικών αντικειμένων σε συνδυασμό με την αγωνία ότι κάποιος μπορεί να ανακαλύψει και να δει τις παράτολμες πράξεις του, τον διεγείρουν ακόμη περισσότερο. Είναι και λιγάκι «άγριος» εδώ που τα λέμε, αλλά με την καλή έννοια. Έλα κι εσύ, λίγες γρατσουνίτσες είναι, τι θα πάθεις; Απ’ ό,τι αντιλαμβανόμαστε δε θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να δοκιμάσει να βγάλει τον αληθινό του εαυτού με έναν «γλυκούλη» για τα δεδομένα του σύντροφο. Αν ονειρεύεσαι πρίγκιπες και λευκά άλογα, σίγουρα δε μπορείς να ικανοποιήσεις και να ανήκεις στην γκάμα των ερwτικών του φετix.

 

Τοξότης

Το φετix ενός Τοξότη ακούει στο όνομα «περιπέτεια». Eξωστρεφής, χαρούμενος, παιχνιδιάρης, ξέρει πάντοτε τι και πώς να το κάνει για να ενθουσιάσει τον παρτενέρ του. Οι νέες…στάσεις, ίσως και γιατί όχι άλλωστε, σε δημόσιους και μη χώρους έρχονται να προστεθούν σε ένα από τα πολλά φερόμενα του φετix. Ντροπές κι αναστολές δε χωρούν στο ερwτικό παιχνίδι μαζί του. Μάζεψε λοιπόν την εσωστρέφεια και τη cute συμπεριφορά σου γιατί το κλίμα δε βλέπω να σε σηκώνει και πολύ…

 

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι εκκεντρικοί άνθρωποι και τι εννοούμε μ’ αυτό · τα φετix τους δεν εμπεριέχουν σε καμία περίπτωση τίποτα το «παραδοσιακό» και κατά τ’ άλλα σύνηθες. Παράτολμος και ριψοκίνδυνος, βολεύεται με τα πάντα · διαδικτυακό, τηλεφωνικό, μονογαμικό, ομαδικό. Σ3ξ να’ναι κι ό,τι να’ναι με λίγα λόγια. Κάπου εδώ, θα παρακαλούσα θερμά τους συναισθηματικούς χαρακτήρες που επιζητούν αγάπες και λουλούδια να αποχωρήσουν ησύχως.

Thank me later παιδιά.

 

Ιχθύς

Όπως πάντα last but not least, όπως σας «διώξαμε» θα παρακαλούσα να ξανά μαζευτείτε…θα απαγγείλω. Τα Ψαράκια μας είναι τα πλέον συναισθηματικά κι αγαπησιάρικα παιδιά τους ζωδιακού. Η εικόνα μέτρα για τον Ιχθύ παιδιά. Του αρέσει να βλέπει τον παρτενέρ του, να τον αγκαλιάζει, να τον φιλά τρυφερά. Ρομάντζα, αγάπες και λουλούδια με το τσουβάλι θα σου χαρίσει το ευαίσθητο Ψαράκι, όλα τα βασίζει στο συναισθηματικό «παραμύθι» που χτίζει γύρω από τον σύντροφο του. Τι; Περίμενες να ξεδιπλώσει τα φετix του με κάτι λιγότερο, χωρίς κιόλας να εμπεριέχει ρηχότητα και κανενός είδους συναίσθημα;

Έχεις δει ψάρι έξω απ’τα νερά του;

 

Εν κατακλείδι, τα φετix του κάθε ανθρώπου ποικίλουν καθώς επηρεάζονται επίσης κι από πολλούς παράγοντες. Ασάφειες κι ερωτηματικά δε χωρούν εδώ όμως, καθώς μιλάμε για τα 12 ζώδια, τα οποία κι έχουν άρρηκτη σχέση με την ερwτική τους διάθεση. Εύκολα επομένως, μπορείς εξαρχής να καταλάβεις τι είδους φετix θα απέφευγαν να ικανοποιήσουν με τον σύντροφο τους.

Συντάκτης: Μάριον Μπαλαούρα
Επιμέλεια κειμένου: Αγγελική Θεοχαρίδη