Ως πρ0καταρκτικά ορίζεται κάθε πράξη που αυξάνει τη σ3ξουαλική επιθυμία και παρατείνει την απολαυστική ένταση που προηγείται του οργ@σμού. Ανάλογα το ζώδιο που είναι το ταίρι σου τώρα θα ξέρεις τι πρ0καταρκτικά να χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις υψηλές ερwτικές δ0νήσεις και να ανεβάσεις επίπεδο στο μεταξύ σας ερwτικό παιχνίδι.

 

Κριός

Άμα εξαιρέσεις του καυγάδες, αυτό που ανάβει πολύ τους Κριούς είναι το τρίψιμο ή το στ0ματικό σε δημόσιο χώρο και γενικά κάτι που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη τους.

 

Ταύρος

Άπλωσε τον Ταύρο σου σε ένα μαλακό κρεβάτι, βρες λάδια που μυρίζουν ωραία, άναψε κεριά, βάλε χαμηλό φωτισμό και κάνε ένα σπέσιαλ μασάζ που δε θα μείνει μόνο στην πλάτη… (Αλλά σίγουρα θα ξεκινήσει από εκεί – μην το ξεχάσεις!)

 

Δίδυμος

Βάλε ένα π0τάκι στον Δίδυμό σου και μια ωραία ambient μουσικούλα και ξεκινήστε να μιλάτε για τις φαντaσιώσεις σας. Το μάτι του διδύμου δε χαμπαριάζει, το μυαλό του όμως είναι το μεγαλύτερο αφρ0δισιακό. Πες τα όλα και μην κρατήσεις τίποτα κρυφό!

 

Καρκίνος

Αγκαλιές στοργικές, φιλιά τρυφερά, μοιράσματα προσωπικά. Το τρίπτυχο της επιτυχίας για να κάνεις έναν Καρκίνο τούρμπο!

 

Λέων

Είναι το ταίρι σου Λιοντάρι; Κάρφωσε τα μάτια – θέλει βλεμματική επαφή – και κάνε στριπτiz. Δε σε εμπνέει ο χορός; Φτιάξτε ένα ταινιάκι (με προσοχή όμως γιατί αυτά είναι και επικίνδυνα πράγματα). Θες να ξέρεις τι να μην κάνεις για να μη -του,της- πέσει (η λiμπιντος); Μην αρχίσεις να τσεκάρεις κανα ινσταγκραμ γιατί σας βλέπω αντί για το εργάκι σας να βλέπετε Law & Order.

 

Παρθένος

Θες να κ@υλώσεις ένα Παρθένο; Πάρε ερwτική ποίηση, διάβασέ του βιβλία, μίλα του για ιδέες. Εpέθισε το πνεύμα του και θα ερεθiσεις και όλα τα υπόλοιπα.

 

Ζυγός

Διατάξτε! Κυριολεκτικά όμως, άμα αφήσεις τον Ζυγό να παίρνει αποφάσεις ξημερώσαμε. Πες τι θέλει να κάνει, πώς να κινηθεί, τι να φορέσει. Πάρτε εκεί 2 – 3 ζευγάρια σ3ξυ εσώρουχα και κάντε παιχνίδι (ρόλων).

 

Σκορπιός

Πάμε λίγο να σε συγχαρούμε που πρόκειται να κάνεις σ3ξ με Σκορπιό (γιατί θα περάσεις τέλεια)! Δέσε του μάτια, δέσε του τα χέρια ή δέσε του τα πόδια. Γενικά δέσε του κάτι γιατί τη βρίσκει με τα k1nky και αυξάνει τις άλλες αισθήσεις πιο πολύ, οπότε η κ@υλα φτάνει στο ταβάνι.

 

Τοξότης

Θεούληδες Τοξότες, γενικά είναι στον κόσμο τους. Κανόνισε ένα γuμνό ραντεβού (στο σπίτι θα έλεγα μη βγείτε γυμν0ί έξω και σας κυνηγάνε μετά), μαγειρέψτε κάτι (μακριά από τηγανιτά λάδια, βάλτε τα στο air fry), χορέψτε, χωρίς απαραίτητα ερwτική διάθεση και αφήστε το ένα να φέρει το άλλο.

 

Αιγόκερως

Αιγόκ-ερως τα control freaks και bosses του ζωδιακού. Καθίστε εκεί πέρα and get the job done και λέγοντας αυτό εννοούμε αυνaνιστείτε μαζί. Αποτελεσματικό όπως αρέσει σε έναν Αιγόκερω.

 

Υδροχόος

Λοιπόν υπάρχουν κάτι δ0νητές που είναι σαν πλοκάμια από εξωγήινο χταπόδι (θα στα πω σε άλλο επεισόδιο αναλυτικά) και σου φυτεύουν μέσα σου ψεύτικα αυγά εξωγήινων. Εντάξει εσύ παρέλειψε αυτό με τα αυγά, αλλά γενικά ένα cosplay με θέμα το Star Wars, ένα πλοκάμι εξωγήινου να τρiβει τα επίμαχα σημεία και ο Υδροχόος μας γουστάρει στο φουλ.

 

Ιχθείς

Μπες στο πατάρι και κατέβασε τα αποκριάτικα. Βρες τις περούκες και τις στολές και ξεκίνα παιχνίδι.

– Με λένε Νατάσα και είμαι Ρωσίδα πράκτορας.

– Και εμένα Ιγκόρ και ξέμεινα από τον στόλο των Βίκινγκς στη Ρωσία.

Φαντασία να υπάρχει και οι Ιχθείς διαθέτουν μπόλικη από αυτή.