Ένα από τα σπουδαία πράγματα σχετικά με τα strαp-0ns είναι ότι ο καθένας μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. Αν έχετε πέ0ς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα strαp-0n. Αν δεν έχετε πέ0ς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα strαp-0n. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα strαp-0n για να δ1εισδύσετε σε έναν σύντροφο οποιουδήποτε φύλου, να ανατρέψετε τους στερεοτυπικούς ρόλους των φύλων ή να παίξετε με αυτούς τους ρόλους. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διασκέδαση ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε στuτικές ή οργaσμικές προκλήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα strαp-0n για κ0λπικό σ3ξ, πρwκτικό σ3ξ, στ0ματικό σ3ξ, χειροκίνητο σ3ξ ή αuνaνισμό. Αν ενδιαφέρεστε να το δοκιμάσετε, εδώ είναι ο οδηγός για αρχάριους.

Τα strαp-0ns προορίζονται προφανώς για να μιμηθούν την εμφάνιση και την εμπειρία του πέ0υς. Η βασική εγκατάσταση strαp-0n αποτελείται από μια καλωδίωση και έναν δ0νητή. Ο δ0νητής έχει μια διευρυμένη βάση- η καλωδίωση έχει συνήθως έναν δακτύλιο Ο, μέσα από τον οποίο περνάει ο δ0νητής. Ο συνδυασμός της διογκωμένης βάσης και του δακτυλίου Ο συγκρατεί τον δ0νητή στη θέση του στη λεκάνη του χρήστη.

Οι ιμάντες συνήθως διατίθενται σε ένα από τρία στυλ:

Jockstrap. Αυτή η έκδοση μοιάζει με ιμάντες γύρω από τη μέση και πάνω από κάθε κωλ0μέρι.

Thong. Αυτό το στυλ μοιάζει με στρ1νγκ, με έναν ιμάντα γύρω από τη μέση και έναν ιμάντα που περνάει ανάμεσα στα πόδια και ανάμεσα στον π1σινό.

Στυλ εσωρούχων. Αυτή η εκδοχή μοιάζει συνήθως με ένα ζευγάρι εσώρουχα ή μποξεράκια. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να φοράτε έναν δ0νητή όλη την ημέρα ή κατά τη διάρκεια του σ3ξ.

Μόλις εξοικειωθείτε με τον εξοπλισμό σας, μπορεί να νιώσετε έτοιμοι να αρχίσετε να τον χρησιμοποιείτε με το ταίρι σας. Εδώ, και πάλι, συνιστώ να προχωρήσετε αργά. Αφήστε τον άνθρωπό σας να σας δει με τις νέες σας αγορές. Φορέστε την καλωδίωση και τον δ0νητή σας καθώς εσείς και το ταίρι σας κάνετε πρ0καταρκτιοκά παιχνίδια.

Μπορεί επίσης να είναι απίστευτα διεγερτ1κό να βάζετε το ταίρι σας να τραβάει μαλακ1α στο δ0νητή σας ή να κάνει στ0ματικό, αν είστε και οι δύο άνετοι με αυτές τις δραστηριότητες. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το strαp-0n σας για δ1είσδυση, η πιο σημαντική συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι να χρησιμοποιήσετε μια τεράαααστια ποσότητα λ1παντικού. Βεβαιωθείτε ότι το ταίρι σας ξέρει να σας λέει πότε θέλει να σταματήσετε και να προσθέσετε λίγο λ1παντικό ακόμα. Να θυμάστε: ποτέ μη χρησιμοποιείτε το ίδιο με το ίδιο όταν πρόκειται για λ1παντικό. Εάν ο δ0νητής σας έχει βάση τη σιλικόνη, δε θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λ1παντικό σιλικόνης μαζί του. Χρησιμοποιήστε αντ’ αυτού λιπαντικό με βάση το νερό.

Μπορεί να μη χρειάστηκε ποτέ πριν να χρησιμοποιήσετε κινήσεις ώθησης κατά τη διάρκεια της συν0υσίας. Αν αυτό ισχύει για εσάς, η ώθηση θα σας φανεί εξαιρετικά περίεργη στην αρχή! Απλά δεν έχετε τους μύες που αναπτύσσει η ώθηση. Πολλοί άνθρωποι υπερβάλλουν κωμικά προσπαθώντας να καταλάβουν πώς να σπρώχνουν, αλλά συνιστώ να προσπαθείτε να κρατάτε τις κινήσεις σας πιο λεπτές μέχρι να το συνηθίσετε. Αν έχετε έναν άνδρα σύντροφο, ζητήστε του να σας δείξει. Το d0ggy-style είναι μια πολύ καλή στάση για αρχάριους – τείνει να είναι πιο εύκολη για τους αρχάριους στο σπρώξιμο, καθώς δεν απαιτεί το ίδιο επίπεδο δύναμης των ισχίων. Ή μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε το ιεραπ0στολικό, όπου μπορείτε να επικεντρωθείτε περισσότερο στην τριβή με το ταίρι σας.

Μερικές φορές το σ3ξ με strαp-0n μπορεί να είναι μια συναισθηματική εμπειρία και για τους δύο συντρόφους. Μπορεί να νιώθετε πραγματικά ευάλωτοι όταν φοράτε strαp-0n για πρώτη φορά. Μπορεί να αισθάνεστε πραγματικά ευάλωτοι όταν έρχεστε σε επαφή με ένα strαp-0n για πρώτη φορά. Αν σας έρθει κάτι στο μυαλό, αφήστε το να έρθει και μην το καταπιέσετε. Φροντίστε να τσεκάρετε και να είστε τρυφεροί ο ένας με τον άλλον καθ’ όλη τη διάρκεια και μη διστάσετε να μιλήσετε γι’ αυτό μετά.