Υπάρχουν κάτι στιγμές που η επιθυμία και το πάθος ξεχειλίζουν από μέσα μας κι ας περιτριγυριζόμαστε από κόσμο. Είναι τα κεριά που έχουν ανάψει και λιώνουν, και ανάβουμε και λιώνουμε κι εμείς μαζί τους, είναι κάποια μουσική που μπορεί να παίζει background, ή μπορεί να μη συμβαίνει τίποτα απ’ όλα αυτά και απλώς το πρόσωπο να κάνει παιχνίδι και να μας φέρνει σ’ αυτή την κατάσταση.

Είναι σαν μια συμφωνία που έχετε κάνει μεταξύ σας, σαν να σας εξιτάρει περισσότερο το γεγονός πως είστε ανάμεσα σε κόσμο, πως δεν μπορείτε παρά να είστε διακριτικοί. Κάπως σαν να έχετε βάλει στοίχημα ποιος θα καταφέρει να παιδέψει περισσότερο τον άλλο. Ας δούμε, λοιπόν, 4 τρόπους να κερδίσετε το παιχνίδι και να μην αντέχετε φεύγοντας.

 

1. Έντονη βλεμματική επαφή

Ξέρουμε πολύ καλά ότι τα μάτια μιλάνε, και μάλιστα λένε πολλά. Είναι εκείνο το βλέμμα που θα ρίξεις στον άλλον, σαν να του λες όλα εκείνα που θες να του κάνεις. Σαν να τον ξeντύνεις χωρίς να του βγάλεις ούτε ένα ρούχο, σαν να βλέπεις πραγματικά μέσα του. Οι ερωτικές ματιές είναι από τα πιο ισχυρά εργαλεία που καταφέρνουν να κάνουν τον άλλον να ανυπομονεί για τη στιγμή που θα μείνετε μόνοι.

 

2. Λόγια ψιθυριστά στο αφτί 

Το αφτί κι αν είναι από τα πιο ερωτικά μέρη του σώματος. Ένας ψίθυρος αρκεί για να ανατριχιάσει όλο το κορμί. Είναι η ζεστή αναπνοή, καθώς ψιθυρίζουμε κάτι βρώμικο βλέποντας τον άλλον να μαζεύει όλες τις δυνάμεις του να συγκρατηθεί, είναι ο κόσμος γύρω – γύρω που δε μας επιτρέπει να κάνουμε αυτά που ψιθυρίζουμε, και είμαστε κι εμείς που προσπαθούμε να μείνουμε μέχρι αυτό το σημείο -μάταια όμως, γιατί εκτός από τη ζέστη αναπνοή που έχει αγγίξει το αφτί, σειρά έχει η ζεστασιά της γλώσσας.

 

3. Άγγιγμα των ποδιών κάτω από το τραπέζι

Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν κι αυτοί που παίζουν βρwμικα. Σε μια στιγμή που δεν το περιμένει ο άλλος, το χάιδεμα και το παιχνίδι των ποδιών που μπλέκονται μεταξύ τους είναι αρκετά για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη. Είναι σαν να αναζητά κάθε μέρος του σώματός σου το σώμα του άλλου. Σαν να μην έχεις άλλη επιλογή παρά να περιορίσεις τα πόδια σου κάτω από το τραπέζι, λέγοντας με τα μάτια, τα πόδια ή τα χείλη σου, πως εάν ήσασταν μόνοι όλα αυτά θα γίνονταν πάνω στο τραπέζι και όχι κάτω από αυτό.

 

4. Γλείψιμο/Δάγκωμα των χειλιών

Μια άκρως ερωτική και υποσχόμενη κίνηση που δείχνει πόσο παλεύεις με τον εαυτό σου. Μπορεί εσύ να δαγκώνεις τα χείλη σου -γιατί έχεις παραδώσει τα όπλa αφού στην προσπάθεια να μαζέψεις όλες σου τις δυνάμεις απέτυχες- αλλά το ταίρι βλέποντάς σε κaυλωμένο, χωρίς αμφιβολία θα κaυλώσει περισσότερο. Είναι σαν να φωνάζεις -χωρίς όμως να βγάζεις μίλια. «Πόσο ακόμη αντέχεις;».

 

Και κάπως έτσι το ερωτικό παιχνίδι έφτασε στο τέλος του. Κι ας σας άρεσε να υπάρχει μόνο ο ένας για τον άλλο ανάμεσα σε τόσο κόσμο. Οι διακριτικές προσπάθειες έγιναν αδιάκριτες μόλις μείνατε μόνοι. Η γλώσσα, τα μάτια και τα χείλη, έκαναν όσα υποσχέθηκαν. Και εσείς, αφού φύγατε μαζί, συνεχίσατε να ιδρώνετε μέχρι το πρωί.

Συντάκτης: Όλγα Οσιπίδου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.