Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν η ερωτική επαφή είναι η πρώτη προτεραιότητα στις ζωές μας αλλά είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως ο καφές είναι, για τους περισσότερους -τουλάχιστον- από μας. Τώρα θα μου πείτε, τι σχέση μπορεί να έχει το ένα με το άλλο; Ίσως και να έχει και θα εξηγηθώ ευθύς αμέσως:

Η πρώτη έχει να κάνει με τις ωφέλειες του καφέ στην ερωτική μας ζωή. Η καφεΐνη είναι ένα διεγερτικό, δηλαδή ένα φάρμακο που μπορεί να αυξήσει την ενέργεια και την εγρήγορση επιταχύνοντας τον εγκέφαλο και το σώμα μας. Ενισχύει, σύμφωνα με μελέτες, τη γυναικεία λίμπιντο, βοηθάει (αν καταναλώνεται με μέτρο) τη στύση, αυξάνει την αντοχή και τη διάρκεια της ερωτικής επαφής, ενώ σίγουρα είναι υπεύθυνη για την ενίσχυση της αδρεναλίνης. Μάλιστα, μια μελέτη διαπίστωσε ότι η κατανάλωση περισσότερων από 4 χιλιοστόγραμμα καφέ πριν από την άσκηση αυξάνει και τα επίπεδα τεστοστερόνης. Δεν είναι το σ3ξ άσκηση; Σαφώς και είναι.

Σε φιλοσοφικό επίπεδο, υπάρχει ο τρόπος να αναλύσουμε τις προτιμήσεις μας στο κρεβάτι, με βάση τον καφέ που προτιμάμε να πίνουμε. Βλέπετε, ό,τι μας ταιριάζει ως αγαπημένο μας ρόφημα μπορεί να είναι ένα ξεκάθαρο δείγμα για το τι μας ικανοποιεί και τι όχι. Πιο συγκεκριμένα:

 

1. Latte/ καπουτσίνο

a cup of coffee

Από τους πιο δημοφιλείς στο είδος τους, ο latte καφές, ο οποίος συνδυάζει espresso, ζεστό γάλα και μια στρώση αφρόγαλα. Σε αρκετά ικανοποιητική ποσότητα σε σχέση με τον καπουτσίνο, πιο ισορροπημένος και με απαλή υφή. Αν σας αρέσει αυτός ο καφές, η ιδανική στάση δεν είναι άλλη από το ιερ@ποστολικό. Κλασική και πλούσια, χαρακτηριστική λόγω της προσβασιμότητάς της, αλλά και με την αίσθηση της οικειότητας που προσφέρει.

 

2. Μονός ή διπλός εσπρέσο

clear glass cup on saucer

Καθαρή γεύση, δύναμη κι ένας μαύρος καφές σε ποσότητα τόση όση. Ο ίδιος ο καφές απαιτεί χαρακτήρα δυνατό κι έντονο που θα τον πιει σκέτο και μαύρο. Εδώ θα σας παραπέμψω σε μια στάση όχι εύκολη αλλά απελπιστικά υπέροχη που θα σας κρατήσει ώρα στο κρεβάτι. Τη στάση του λωτού. Ο δότης κάθεται με τα πόδια ανοιχτά, ιδανικά στην άκρη του κρεβατιού ή σε μια άνετη καρέκλα και ο δέκτης ξαπλώνει ανάσκελα μπροστά του με τα πόδια τυλιγμένα πίσω από τη μέση του. Μπορεί και να καθίσει κι επάνω του αν δε βολεύει. Ιδανικά θα πρότεινα να κρατηθεί από τους ώμους αφήνοντας το σώμα και το κεφάλι να πέσει προς τα πίσω. Η διείσδυση, η επαφή πρόσωπο με πρόσωπο αλλά και η σχετική δύναμη που απαιτείται για την εκτέλεση κάνουν τη στάση όπως και τον καφέ μια εμπειρία για γενναίους.

 

3. Fredo espresso

a glass of liquid on a table

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι και με τη ζέστη να έχει χτυπήσει κόκκινο, ο κρύος καφές είναι αναγκαιότητα. Η βάση παραμένει η ίδια αποτελούμενη από πλούσιο καφέ που παρασκευάζεται αργά και μετά χτυπιέται σε συνδυασμό με κρύο πάγο. Εδώ, μιλάμε για τη στάση κουτάλι. Οικεία στάση με τα δυο σώματα τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο σε πλάγια θέση. Εύκολη όσο και ο freddo espresso στο να τη φτιάξετε και ιδανική για να πάρετε ο ένας τη θερμοκρασία του άλλου, σαν τον καφέ και τον πάγο. Ένας ξαπλώνει στο ένα πλευρό, ο άλλος παίρνει παράλληλα θέση με το σώμα του από πίσω και φυσικά ανακατεύονται χάδια και φιλιά σε όλο το σώμα, όσο όλες οι αισθήσεις είναι σε εγρήγορση.

 

4. Φραπέ

filled drinking glass with black straw

Ένας καφές που δεν έχει συνταγή και προσαρμοσμένες μηχανές ή θερμοκρασίες. Ο καθένας τον δημιουργεί με βάση τα γούστα και τις προτιμήσεις του. Με γάλα ή παγωτό, γάλα εβαπορέ στις παραλλαγές του, και κρέμα ως τελευταία τάση, δροσιστικά κρύος, ένας καφές που πίνεται χαλαράαα. Για αυτόν τον καφέ, η στάση 69 θα ήταν τέλεια. Χωρίς βιασύνες, ένα μοίρασμα αμφότερου στοματικού σ3ξ, αργό, απολαυστικού και χωρίς διείσδ@ση.

 

5. Ελληνικός καφές

white ceramic teacup filled with brown coffee

Ο παλαιότερος καφές όλων, καταφέρνει ακόμη να διατηρεί παθιασμένους εραστές. Ιδανικά ψημένος σε χόβολη και για μένα προσωπικά πίνεται το ίδιο ευχάριστα κι αφού κρυώσει. Δε θέλει βιασύνη, δε θέλει πολύ ανακάτεμα παρά μόνο στην αρχή και φυσικά τον αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να φουσκώσει. Τον απολαμβάνουμε σιγά σιγά. Ιδανική στάση για τους λάτρεις του ελληνικού καφέ, το doggy style. Απολαμβάνεις μια υπέροχη θέα, αυτή των οπίσθιων και του υπόλοιπου σώματος, έχοντας άπλετο πεδίο και χρόνο να το ευχαριστηθείς.

Συνδυάζοντας δυο πράγματα που αγαπάμε στη ζωή μας, σκέφτομαι πως τελικά το καλύτερο, τόσο στο καφέ μας, όσο και στο σ3ξ, είναι ότι μπορούμε να δοκιμάσουμε ό,τι θέλουμε, ανάλογα με τις στιγμές που το θέλουμε και να πειραματιστούμε όποτε θέλουμε, αρκεί να έχουμε καλή παρέα. Ξεκινήστε!

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου