Φίλοι και φίλες, ετοιμαστείτε να μάθετε τι συμβαίνει όταν οι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων δεν είναι στο στάδιο να σπάνε ρεκόρ και να κερδίζουν μετάλλια! Όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι στο Παρίσι και οι αθλητές απολαμβάνουν τη ζωή στο Ολυμπιακό Χωριό, όμως, ποιος μας το παρουσιάζει αυτό καλύτερα από τον viral TikToker και αθλητή του άλματος επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλή; Σίγουρα κανείς!

Ο αγαπημένος μας Μανόλο, έχει γίνει ξεναγός στην πιο exclusive φάση της αθλητικής ζωής, ανεβάζοντας καθημερινά βίντεο από το Ολυμπιακό Χωριό, που θα ζήλευε ακόμα και ο πιο έμπειρος YouTuber. Μέσα από τον φακό του, βλέπουμε τι κάνουν οι αθλητές όταν δεν ιδρώνουν στις προπονήσεις.

 

manolo

 

Ξεκινάμε με τον 24ωρο μπουφέ που μας κάνει να αναρωτιόμαστε γιατί δεν είμαστε όλοι αθλητές. Μπουφέδες με λιχουδιές για υγιεινή αλλά κι όχι τόσο υγιεινή διατροφή, που είναι διαθέσιμος όλο το 24ώρο. Συνεχίζουμε με παροχές προς τους αθλητές με δωρεάν κινητά, δωρεάν προϊόντα υγιεινής, όπως ξυραφάκια, αποσμητικά, σαμπουάν, οδοντόκρεμες και προφυλ@κτικά. Από την άλλη, αναψυκτικά ρέουν διαρκώς κι άφθονα, όπως επίσης και καφές, μπίρες με 0% αλκοόλ, αλλά και σνακς. Κι αν οι αθλητές μας, αισθανθούν ότι έχουν ανάγκη από ένα φρεσκάρισμα, μην ανησυχείτε -έχουν πρόσβαση σε δωρεάν κουρέματα, περιποίηση προσώπου κι εννοείται γυμναστήρια. Χαλάρωση; Βεβαίως, με ειδικές πολυθρόνες που κάνουν μασάζ και ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπως beach bars κι αίθουσες ψυχαγωγίας.

 

@flymanolofly This is how Olympic athletes spend their day at the Olympic Village #olympics #olympicvillage #paris2024 #flymanolofly ♬ Shes homeless – ⭐️

 

Αλλά, πριν πιστέψετε ότι όλα είναι δωρεάν στον Ολυμπιακό Παράδεισο, έρχεται ο Εμμανουήλ να μας θυμίσει ότι υπάρχουν και πράγματα που κοστίζουν. Στο σούπερ μάρκετ του Ολυμπιακού Χωριού, οι αθλητές πληρώνουν τα καθημερινά τους ψώνια κι είναι μάλλον τα πάντα πολύ ακριβά. Αλλά και τα μαγαζιά με τα σουβενίρ είναι έτοιμα να αδειάσουν τα πορτοφόλια τους. Ποιος θα το φανταζόταν ότι μια μασκότ 80 εκατοστών κοστίζει 800 ευρώ; Και για όσους θέλουν να πάρουν κάτι μοναδικό, καλλιτέχνες δημιουργούν προσωπογραφίες και γελοιογραφίες – απλά ετοιμαστείτε να πληρώσετε κάτι παραπάνω.

Ο Εμμανουήλ Καραλής μάς δείχνει ότι η ζωή στο Ολυμπιακό Χωριό δεν είναι μόνο ιδρώτας και προπονήσεις, αλλά και άφθονο fun και μια δόση από πολυτέλεια. Και το καλύτερο; Όλα αυτά τα βλέπουμε μέσα από την οθόνη μας, χωρίς να κουνηθούμε από τον καναπέ. Τέλος πάντων, τώρα ξέρουμε τι χάνουμε –ας ελπίσουμε στο επόμενο TikTok να μας δείξει πώς να φτάσουμε κι εμείς εκεί. Σας αφήνω να ξεκινήσω προπονήσεις για την επόμενη Ολυμπιάδα, που μπορεί να έχουν προσθέσει κι αθλήματα που δεν τα φανταζόμαστε!

Συντάκτης: Μιχάλης Δούκας