Είτε από δική μας υπαιτιότητα είτε από άλλων, αυτή την εβδομάδα ας είμαστε προετοιμασμένοι για μικρές ή μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις μας και στη σταθερότητά τους. Με τον ανάδρομο προ των πυλών, προμηνύονται αλλαγές που αφορούν ακόμα και σε επαναφορές ατόμων που έχουν περάσει από τη ζωή μας ή σε απομάκρυνση προσώπων που σήμερα μας συντροφεύουν. Γενικά, αν θέλουμε να ηρεμήσουμε αυτή δε θα είναι η εβδομάδα που θα το πετύχουμε, οπότε ας απολαύσουμε το ερωτικό χάος που έρχεται!

 

Κριός

Από τη μια θα βρείτε το δίκιο σας, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε διαμάχη, απ’ την άλλη θα υπάρξει κατανόηση από εσάς τους ίδιους, με αποτέλεσμα να έχετε τη διάθεση να νιώσετε τη θέση του άλλου και να μειωθεί η αυστηρότητα στην κριτική σας. Περνάτε σε περίοδο ισορροπίας, έρχεται συμφιλίωση, επανασύνδεση κι ένα ολοκαίνουριο ξεκίνημα.

Επανασύνδεση. Την ανάγκη της επανασύνδεσης την νιώθετε τόσο εσείς, όσο και το ταίρι που πάγωσε μαζί σας, γι’ αυτό το θέμα δεν είναι ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα, αλλά ποιος θα τολμήσει να παραδεχτεί πρώτος τα λάθη του. Θα βρεθείτε σε συνομιλία με το πρώην ταίρι σας και όσο πιο γρήγορα ανοίξετε κουβέντα για τα λάθη που έγιναν, τόσο πιο σύντομα θα φτάσετε σε κατάληξη επανασύνδεσης.

Νέα γνωριμία. Σε περίπτωση που νιώθετε πως μάλλον δεν θα υπάρξει ποτέ το έτερον ήμισύ σας, τότε η ύπαρξη ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας βγάλει από την απαισιοδοξία. Έρχεται γεγονός- έκπληξη, το πρόσωπο που θα σας συστήσουν θα έχει πολλές ομοιότητες με τον χαρακτήρα σας και το κυριότερο είναι πως θα έχετε τους ίδιους στόχους.

Σχέση – γάμος. Θα σας δώσω τη συμβουλή να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας με νύχια και με δόντια, γιατί στο τέλος θα το βρείτε το δίκιο σας και θα δικαιωθείτε εμπράκτως. Το ταίρι σας θα πειστεί και θα αποδειχθεί πως αν από την αρχή σας έδειχνε εμπιστοσύνη, τότε θα είχαν αποφευχθεί οι εντάσεις. Έρχεται ισορροπία και η ψυχολογία σας θα βρει την παλιά καλή σας αισιοδοξία.

 

Ταύρος

Μπαίνετε σε περίοδο αρμονίας, ικανοποίησης και καρποφορίας. Οι κόποι σας και η υπομονή σας θα τερματίσουν τα γεγονότα εκεί που επιθυμείτε εσείς. Αν επιδιώκετε δεσμό, θα τον έχετε και αν ζητάτε δεσμεύσεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, τότε ετοιμαστείτε να περάσετε σε στάδιο ριζικών αποφάσεων και αμετάκλητων υποσχέσεων.

Επανασύνδεση. Μια τολμηρή πράξη από πρόσωπο που έχετε μέσα στη καρδιά σας θα διαλύσει τις γκριζωπές σκιές της σχέσης σας, με αποτέλεσμα ο παλιός χωρισμός να γίνει αρχή επανασύνδεσης. Πιστέψτε στην αισιοδοξία και στην ελπίδα που θα νιώσετε, γιατί όντως αυτή η δεύτερη αρχή δεν θα λήξει άδοξα όπως η πρώτη. Αυτή τη φορά, τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε ευτυχισμένη κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Θα φέρει θερμότητα στην καρδιά σας το πρόσωπο με τα ευγενικά λόγια και το φανερό ενδιαφέρον για εσάς. Θα σας παροτρύνω να φανείτε δεχτικοί και να ανταποκριθείτε άμεσα, γιατί σας φανερώνω πως αυτή η νέα ευκαιρία στη ζωή σας θα ανοίξει ορίζοντες που ποτέ δεν είχατε ως τώρα. Αυτή η γνωριμία θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή και μάλιστα και με πολύ μεγάλες διαστάσεις.

Σχέση – Γάμος. Αν υπάρχει κάτι που το ζητάτε από το ταίρι σας εδώ και πολύ καιρό, να ξέρετε πως τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να πραγματοποιηθεί. Συγκαταβατικό και δεχτικό θα είναι το αγαπημένο σας ταίρι και παράλληλα η τύχη θα σταθεί στο πλευρό σας, οπότε αξιοποιήστε την εύνοια που θα υπάρξει και περάστε με αποφασιστικά βήματα σε διεκδικήσεις.

 

Δίδυμος

Στην παρούσα χρονική περίοδο, θα έχετε όλα τα απαιτούμενα προσόντα, για να πετύχετε τον σωστό συνδυασμό που θα σας οδηγήσει στην κατάκτηση του στόχου σας. Ο τρόπος που θα χειριστείτε τη γοητεία και την εξυπνάδα σας, θα σας φέρει πολύ κοντά σε μια μεγάλη σας επιθυμία και θα είναι θέμα ωρών να βιώσετε την επιτυχία που προσμένετε.

Επανασύνδεση Γνωρίζετε πολύ καλά με ποιον τρόπο θα κεντρίσετε ξανά το ενδιαφέρον του προσώπου που σκέπτεστε και αν αναλάβετε γρήγορη δράση, τότε θα επιτύχετε την επανασύνδεση που επιθυμείτε. Αξιοποιήστε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, παραδεχτείτε και οριοθετήστε τα ελαττώματά σας και θα διαπιστώσετε πως πολύ γρήγορα όλα θα μπουν σε τάξη.

Νέα γνωριμία. Όταν παίρνετε απόφαση να βάλετε σε λειτουργία τα θέλγητρά σας, τότε δύσκολα αντιστέκονται οι ενδιαφερόμενοι, γι’ αυτό το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς είναι να αναδείξετε τη γοητεία σας. Θα μαγνητίσετε πρόσωπο που δεν θα δειλιάσει να σας πλησιάσει κι αν ακολουθήσετε τον δρόμο που θα σας ανοίξει, τότε πολύ γρήγορα θα βρεθείτε μπροστά στην προοπτική σταθερού δεσμού.

Σχέση- γάμος. Αν μπείτε στον κόπο να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας αλλά και του συντρόφου σας, τότε θα σας γίνει φανερό τι πρέπει να περιορίσετε και τι πρέπει να ενισχύσετε, προκειμένου να καταφέρετε να φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Θα είστε εξοπλισμένοι με διορατικότητα που θα κάνει δυνατή την αντίληψή σας, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και κινηθείτε με λογική.

 

Καρκίνος

Σε επιτυχία θα καταλήξει η κίνησή σας να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, γιατί θα αποτελέσει για εσάς στήριγμα και ταυτόχρονα ιδανικός υποστηριχτής των επιθυμιών σας. Θα καταφέρετε να βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε και οι αλλαγές που θα υπάρξουν θα σας προσφέρουν ψυχολογική ισορροπία και ανανεωμένα αισθήματα.

Επανασύνδεση. Μια τυχαία συνομιλία θα ανοίξει προοπτική σταθερής επικοινωνίας με πρόσωπο που θα σας φανερώσει την πρόθεσή του να επανέλθει στην ερωτική σας ζωή. Κανένα γεγονός δεν θα σας αποτρέψει από την απόφαση να επανασυνδεθείτε και αυτή η δεύτερη ευκαιρία δεν θα επιφυλάσσει το αδιέξοδο της πρώτης. Κινηθείτε άφοβα και χωρίς ανασφάλειες, γιατί αυτή τη φορά θα υπάρξει δρόμος επιτυχίας.

Νέα γνωριμία. Μια εντυπωσιακή παρουσία θα καταφέρει να τραβήξει την προσοχή σας και ταυτόχρονα το θερμό σας ενδιαφέρον θα βρει στόχο, γι’ αυτό πολύ γρήγορα ο τυπικός διάλογος που θα υπάρξει μεταξύ σας, θα έχει τη δυνατότητα να καταλήξει σε ραντεβού προσωπικό, με πολύ απρόοπτες και εξίσου ευχάριστες διαστάσεις.

Σχέση – Γάμος. Ανέλπιστο και θετικό γεγονός θα συμβεί μέσα στη σχέση σας, με αποτέλεσμα οι εξελίξεις που θα σημειωθούν, να μεταβιβάσουν τα αισθήματά σας σε ένα πιο υψηλό επίπεδο, δημιουργώντας ανάμεσα σας νέες δεσμεύσεις. Ένα ευχάριστο συμβάν θα ενισχύσει τα δεσμά που σας ενώνουν, προχωρείτε ενωμένοι με το ταίρι σας και αυτή τη φορά χωρίς ανασφάλειες.

 

Λέων

Έχετε δίκιο και τώρα είναι η στιγμή που κάποιος επιτέλους θα σας το αναγνωρίσει. Να αποφύγετε να εμπλακείτε σε ερωτικούς καβγάδες και σε λεκτικές διαμάχες, μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας συγχύσει. Αγνοείστε τυχόν αρνητικές αντιδράσεις, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά ήδη γνωρίζει ότι το δίκιο είναι με το μέρος σας και άμεσα ή έμμεσα τελικά θα το παραδεχτεί.

Επανασύνδεση. Κάποιο πρόσωπο που είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καρδιά σας, θα επιστρέψει με την ουρά στα σκέλια . Μην παραβλέψετε τα λάθη που είχε κάνει και μην ξεχάσετε να ζητήσετε εξηγήσεις. Δώσατε πολλά χωρίς να ζητήσετε αντάλλαγμα, οφείλει τουλάχιστον να σας δώσει μια ικανοποιητική εξήγηση.

Νέα γνωριμία. Αφήστε το περιθώριο να σας πλησιάσουν ερωτικά και μην υποκύψετε σε τάσεις ηττοπάθειας. Νέο πρόσωπο κυκλοφορεί στο χώρο που κινείστε και πολύ σύντομα θα εμφανιστεί μπροστά σας. Τσακώστε την ευκαιρία, μην αφήσετε άλλη μια τυχερή στιγμή να πάει στράφι. Θα υπάρξει ενδεχόμενο σταθερής σχέσης, το νου σας να μη σας φύγει μέσα από τα χέρια!

Σχέση – Γάμος. Η πρόταση που θα σας κάνει το ερωτικό σας ταίρι, θα είναι σοβαρή και θα πατάει πάνω σε πολύ γερές βάσεις. Μη φοβηθείτε να κάνετε το μεγάλο βήμα της δέσμευσης και μην αμφιβάλλετε για το αν υπάρχουν αληθινά αισθήματα. Περνάτε μια περίοδο αληθινής αγάπης, εμπιστοσύνης και ερωτικής πίστης. Απολαύστε τη ζεστή διάθεση του συντρόφου σας, και προσοχή μην την καταχραστείτε.

 

Παρθένος

Θερμά ερωτικά συμβάντα θα σας δημιουργήσουν τη διάθεση να ανοίξετε πανιά γι’ αλλού. Θα υπάρξουν τυχερά γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να γυρίσετε την πλάτη σε ό, τι σας πλήγωσε και να αποτινάξετε ανασφάλειες που σας δημιουργούν στασιμότητα. Έρχονται νέα πρόσωπα, νέες αποφάσεις και ολοκαίνουριες προοπτικές. Ετοιμαστείτε, θα συμβούν απρόοπτες συναντήσεις!

Επανασύνδεση Καταφθάνει πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν με αλλαγμένη εμφάνιση και στάση. Θα σας βάλει σε σκέψεις και ακόμα πιο συγκεκριμένα θα μπείτε στον πειρασμό της επανασύνδεσης. Μια τυχαία συνάντηση θα σας θυμίσει τα παλιά και ένα προγραμματισμένο ραντεβού θα σας ανοίξει προοπτική για μέλλον. Θα υπάρξει επαναπροσδιορισμός και μια πολύ διαφορετική και ευχάριστη κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Οι πρόσχαρες διαθέσεις σας, σε συνδυασμό με την κοινωνικότητα σας, καθώς και τη γοητεία σας, θα φέρουν ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα. Θα λάβετε μια φιλική πρόσκληση, στην συνέχεια θα σας ξαφνιάσει μια πρόταση για προσωπικό ραντεβού, και το επακόλουθο θα έχει ως έκπληξη το άνοιγμα ερωτικής σχέσης. Ακολουθήστε με αυτοπεποίθηση τη ροη των γεγονότων.

Σχέση- γάμος. Οι ερωτικές σας διαθέσεις θα είναι τόσο έντονες που θα σας απομακρύνουν από καβγάδες και εντάσεις. Εσείς και το αγαπημένο σας ταίρι περνάτε σε τρυφερή και πολύ θερμή ερωτική περίοδο, θα υπάρξει ψυχολογική ισορροπία και συναισθηματική κατανόηση. Αυτή τη φορά μπαίνουν στην άκρη οι εγωισμοί και στόχος σας θα είναι η ψυχική σας ηρεμία.

 

Ζυγός

Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα δώσει ώθηση στην αισιοδοξία σας, θα ενεργοποιηθεί η αυτοπεποίθησή σας και θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τις απαισιόδοξες σκέψεις, δίνοντας σας την ευκαιρία να ανοίξετε νέους ορίζοντες στην ερωτική σας ζωή. Έρχονται γεγονότα που θα ανατρέψουν ό, τι αρνητικό ζήσατε μέχρι τώρα, εσείς απλά διατηρήστε θετική σκέψη και ενέργεια.

Επανασύνδεση. Μια τυχαία συνάντηση και μια πληροφορία που θα λάβετε θα σας ανοίξει τα μάτια, θα μάθετε πως το παλιό σας ταίρι δεν μπορεί να σβήσει αυτά που ζήσατε μαζί. Θα βρει τρόπο να σας προσεγγίσει και μάλιστα σε στιγμή που δεν θα το περιμένετε. Για την ώρα, μείνετε σε θέση ετοιμότητας και ξεκαθαρίστε τι νιώθετε, γιατί θα χρειαστεί να πάρετε ριζικές αποφάσεις.

Νέα γνωριμία. Πολύ σωστά θα εντοπίσετε πως δυο μάτια σας παρατηρούν, αντικριστά θα συναντηθούν τα βλέμματά σας κι αν δώσετε ώθηση στα γεγονότα, τότε θα σας περιμένει μια πολύ μεγάλη χαρά. Οι κινήσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι αυθόρμητες και πολύ θερμές, θα σας παροτρύνω να αφήσετε αυτόν τον νέο έρωτα να εξελιχτεί, δείξτε απόλυτη εμπιστοσύνη στην τύχη σας.

Σχέση- γάμος. Θα φανερωθούν αλήθειες που θα ισχυροποιήσουν το συναισθηματικό δεσμό με το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να κατασταλάξετε σε αποφάσεις που ως τώρα είχατε την ανάγκη να τις τρενάρετε. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα είναι ευχάριστα και ο νέος τρόπος σκέψης και δράσης που θα αποκτήσετε, θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε αναλόγως την επιτυχία που έρχεται.

 

Σκορπιός

Τερματίζουν οι δυσκολίες και οι αλλοπρόσαλλες καταστάσεις, περνάτε σε στάδιο ολοκλήρωσης. Καταφθάνει η υλοποίηση ενός μεγάλου σας στόχου, έρχονται τυχερά συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βιώσετε ευτυχισμένες στιγμές. Τώρα θα είστε στην ευχάριστη θέση να απολαύσετε την πραγματοποίηση μιας δυνατής προσωπικής σας ευχής.

Επανασύνδεση. Ό, τι κινήσεις κάνατε, άμεσες η έμμεσες με στόχο την επανασύνδεση, τώρα θα βρουν την επιτυχία που αναμένατε. Θα σας αποδειχτεί πως τα λάθη που έγιναν όχι μόνο δεν ήταν ικανά να σας χωρίσουν, αλλά επιπλέον θα αποτελέσουν την πυξίδα που θα σας οδηγήσει σε μια επιτυχημένη σχέση. Γνωρίζοντας πλέον τι πρέπει να αποφύγετε, προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς ή προκαταλήψεις.

Νέα γνωριμία. Δεν θα είναι καθόλου ασήμαντη η νέα γνωριμία που θα προκύψει στη ζωή σας. Σας παροτρύνω να δεχτείτε χωρίς καχυποψίες και επιφυλάξεις το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, γιατί θα αναπτυχθούν δυνατά αισθήματα, με προοπτική σταθερού μακροχρόνιου δεσμού. Εμπιστευτείτε τα τυχαία συμβάντα, θα φέρουν κατάληξη επίσημης δέσμευσης.

Σχέση – Γάμος. Ολοκληρώθηκε το μεταβατικό στάδιο, τώρα είστε στη χρονική στιγμή που θα σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, θα προχωρήσετε ενωμένοι με το ταίρι σας κατασταλαγμένοι και πιο σίγουροι για το μέλλον σας. Περνάτε σε περίοδο αγάπης και πολύ έντονου ερωτισμού, έρχονται τυχερά γεγονότα που θα σας φέρουν όμορφες στιγμές χαράς και ευτυχίας.

 

Τοξότης

Αποφασιστικότητα και δύναμη θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Η δυναμικότητά σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, γιατί θα είστε σε θέση να χειριστείτε τα γεγονότα με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο. Οι δραστικές σας κινήσεις θα σας βοηθήσουν να ‘ρθείτε πολύ κοντά σε αυτό που επιθυμείτε, τώρα θα καταφέρετε να κατακτήσετε έναν μεγάλο σας στόχο.

Επανασύνδεση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποφασίσετε αν θέλετε πίσω το πρώην ταίρι σας. Μια συνάντηση θα σας δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσετε επανασύνδεση, αν κινηθείτε άμεσα και με ξεκάθαρους σκοπούς, τότε πολύ γρήγορα το παλιό σας ταίρι θα βρεθεί και πάλι στο πλευρό σας. Πάρτε την υπόθεση στα χέρια σας, το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο των κινήσεών σας.

Νέα γνωριμία. Αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα θα εκπέμπει η εμφάνιση σας, γι’ αυτό θα βρεθεί το πρόσωπο που θα εντυπωσιαστεί από την παρουσία σας. Θα σας εκδηλώσει έλξη και ερωτικό ενδιαφέρον, πολύ γρήγορα το φλερτ που θα δημιουργηθεί μεταξύ σας θα δώσει κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης. Φανερώστε άφοβα το ενδιαφέρον σας, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε.

Σχέση – γάμος. Αν σας ταλαιπώρησαν τα καβγαδάκια και οι εγωιστικές κόντρες άνευ ουσίας, τώρα ήρθε η ώρα να τα φρενάρετε. Η δική σας στάση θα αλλάξει τις συνθήκες ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, γι’ αυτό δώστε το καλό παράδειγμα και φερθείτε συνετά και ισορροπημένα. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας και τις επιθυμίες σας και θα δείτε πως όλα θα μπουν σε τάξη.

 

Αιγόκερως

Αίσια γεγονότα και προσδοκώμενα συμβάντα θα σας επιτρέψουν να νιώσετε τυχεροί, θα σας τοποθετήσουν στην ευχάριστη θέση να δείτε μια μεγάλη σας επιθυμία να πραγματοποιείται. Αισιοδοξία, ικανοποίηση και επιτυχία θα είναι τα χαρακτηριστικά την ημερών και η ανεβασμένη σας διάθεση θα σας παραπέμψει σε πράξεις που θα ολοκληρώσουν την χαρά σας.

Επανασύνδεση. Σοφή θα είναι η επιλογή σας να δεχτείτε να ακούσετε τις εξομολογήσεις που θα σας κάνει το παλιό σας ταίρι, γιατί θα χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια και συναισθηματικό βάθος. Ό, τι ακούσετε θα είναι αλήθεια και ό, τι υπόσχεση σας δοθεί θα τηρηθεί. Προχωρήστε με εμπιστοσύνη γιατί αυτή τη φορά η επανασύνδεσή σας θα κλείσει με δεσμεύσεις σοβαρές και επίσημες.

Νέα γνωριμία. Ταχυτάτη θα είναι η ροή των γεγονότων, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει περιθώριο αμφιβολιών ή αμφισβητήσεων. Το πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει δεν θα φάει χρόνο στα λόγια τα πολλά και θα περάσει αποφασιστικά σε πράξεις. Πριν προλάβετε να αναρωτηθείτε αν το ενδιαφέρον σας είναι αμοιβαίο, ήδη θα βρίσκεστε σε προσωπικό ραντεβού. Προχωρήστε άφοβα, η τύχη θα σας φερθεί γενναιόδωρα!

Σχέση- γάμος. Ένα ευχάριστο γεγονός θα σας φέρει κατάληξη ευτυχίας. Αν περιμένετε κάποια απάντηση, θα είναι θετική , αν αναμένετε δεσμεύσεις, θα τις έχετε και αν θέλετε να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή ένα στάδιο μπροστά, τότε οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να χαράξετε τη μελλοντική πορεία που ονειρεύεστε. Μείνετε σταθεροί στις επιθυμίες σας, περνάτε σε περίοδο χαράς και ολοκλήρωσης.

 

Υδροχόος

Θα ξυπνήσει μέσα σας αυτή η τολμηρή αποφασιστικότητα που σας χτυπά ανά διαστήματα και θα πάρετε τα ηνία της ερωτικής σας σχέσης αποκλειστικά και μόνο στα δικά σας χέρια. Προσοχή στην ταχύτητα με την οποία θα επιλέξετε να τρέξετε τα γεγονότα, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, θα είναι λάθος αν φανείτε καταπιεστικοί.

Επανασύνδεση. Υπό όρους θα θέσετε το ζήτημα της επανασύνδεσης στο παλιό σας ταίρι και αν θέλετε οι όροι σας να γίνουν δεχτοί, τότε καλό θα είναι να αποβάλετε τους αυστηρούς τόνους και την εξουσιαστική τάση που θα σας διακατέχει. Χαλαρώστε, εμπιστευτείτε τα αισθήματα που γνωρίζετε πολύ καλά πως υπάρχουν μεταξύ σας και φανείτε ερωτικοί, όχι εριστικοί.

Νέα γνωριμία. Παρά το ότι θα υπάρχει μια ψυχρή δυναμικότητα στις κινήσεις σας και ένα ύφος σνομπ στις αντιδράσεις σας, ωστόσο θα βρεθεί το βλέμμα που θα εστιάσει επάνω σας και το περίεργο είναι πως θα βρει τον τρόπο να σας πλησιάσει και να μαλακώσει τη στάση σας. Με λίγα λόγια, κάτι θα συμβεί και θα βρείτε το δάσκαλο σας, το νου σας, έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις!

Σχέση- γάμος. Αγαπάτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία και όσες φορές το αγαπημένο σας ταίρι προσπάθησε να σας βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, δεν του βγήκε σε καλό. Θα αποδείξετε πως δεν επιθυμείτε εξουσιαστές στη ζωή σας και πολύ καλά θα κάνετε, όμως θυμηθείτε πως το καθετί έχει και τα όριά του. Αν επιθυμείτε να κρατήσετε το ταίρι σας δίπλα σας, φανείτε διαλλακτικοί και ανοιχτόμυαλοι.

 

Ιχθύς

Αλλάζει πορεία η ψυχολογία σας και περνάτε σε περίοδο αισιοδοξίας και έντονης ζωτικότητας. Ευχάριστες συναντήσεις θα φέρουν νέα τροπή στην ερωτική σας ζωή και μια πολύ θερμή συνομιλία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας δώσει την ευκαιρία να εδραιωθεί κοντά σας σταθερό ταίρι ζωής. Έρχεται χαρούμενο γεγονός που το προσμένατε πολλά χρόνια.

Επανασύνδεση. Θα αποκαλυφθούν αλήθειες ανάμεσα σε σας και το παλιό σας ταίρι. Σε μια προσωπική σας συνάντηση, θα δημιουργηθεί ανάγκη να λυθούν παρεξηγήσεις, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εξομολογήσεις που θα ρίξουν φως σε καταστάσεις που ήταν η αίτια του χωρισμού σας. Δυνατό συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα βάλει τα πράγματα σε τάξη, επέρχεται μόνιμη επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία Ολοκαίνουριο ερωτικό μονοπάτι θα σας ανοίξει πρόσωπο που πολύ γρήγορα θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Σε τυχαία χρονική στιγμή, θα γίνει η γνωριμία σας και θα σας παροτρύνω να εκδηλώσετε άφοβα την ερωτική σας έλξη, γιατί με αυτό το πρόσωπο θα δημιουργηθεί στη ζωή σας μοιραία σχέση. Θα υπάρξει προοπτική μόνιμου δεσμού με πορεία επίσημων δεσμεύσεων.

Σχέση- Γάμος. Ευχάριστες πληροφορίες θα διαλύσουν κάποιες αρνητικές σας υποψίες, γεγονός που θα επαναφέρει την τάξη και την ισορροπία ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας. Περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής ηρεμίας και επιπλέον ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, θα μεταβιβάσει τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά. Θα υπάρξει μεταξύ σας εμπιστοσύνη και κοινή επιθυμία για καινούργια σχέδια.

 

Πηγή: e-zwdia