Δεν είναι χρυσό μετάλλιο, αλλά είναι πολύ κοντά. Η τενίστρια των Ηνωμένων Πολιτειών Coco Gauff το επιβεβαιώνει κι είναι μία από τις πολλές αθλήτριες που θα πάρουν στο σπίτι τους αυτό που τείνει να γίνει το πιο περιζήτητο συλλεκτικό αντικείμενο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι: μια σπάνια καρφίτσα με τη μορφάρα τον ράπερ Snoop Dogg, να φυσάει δαχτυλίδια καπνού olympic style. «Αυτή είναι η καλύτερη καρφίτσα που έχω πάρει ποτέ», δήλωσε η Gauff, ευχαριστώντας τον Snoop σε μια ανταλλαγή που καταγράφηκε στο Instagram.

 

Coco Gauff The Tennis Star Shared Picture Of The Snoop Dogg's Olympic Pin | Times Now

 

Μια πιο λεπτομερής εικόνα της καρφίτσας με τον ράπερ μοιράστηκε για πρώτη φορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη Διεθνή Ομοσπονδία Τένις, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια από ανυπόμονους οπαδούς που ήθελαν να αποκτήσουν μια δική τους: «Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να αποκτήσω μια ολυμπιακή καρφίτσα @SnoopDogg; Είναι απίστευτα ΘΡΥΛΙΚΗ!», αναφέρεται στα σχόλια και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε. Και για του λόγου το αληθές, τσεκάρετε και μόνοι σας!

 

Snoop Dogg's viral Olympic pin not for public sale | cllct

 

Γιατί κυκλοφορούν ολυμπιακές καρφίτσες και πώς να τις αποκτήσετε

Η παράδοση της συλλογής ολυμπιακών καρφιτσών δεν είναι καινούργια. Η πρώτη τέτοια καρφίτσα που διακινήθηκε ποτέ ήταν φτιαγμένη από ύφασμα, με έναν απλό λευκό σταυρό σε μπλε φόντο και δημιουργήθηκε στην Ελλάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 1896, σύμφωνα με την AICO, τη Διεθνή Ένωση Συλλεκτών Ολυμπιακών Αγώνων. Οι συλλεκτικές καρφίτσες που ανταλλάσσονται πλέον στους σημερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φωτεινά φόντα, μασκότ, συνθήματα και αποτελούν μια φαν δραστηριότητα κι ένα αναμνηστικό μεταξύ των παγκόσμιων αθλητών.

Η χρυσή ολυμπιονίκης των ΗΠΑ (και απόλυτη GOAT), Simone Biles, έχει τη δική της προσωπική καρφίτσα – μια κίτρινη καρδιά που αναγράφει το όνομα της γυμνάστριας και κάτι μας λέει πως σύντομα θα αποκτήσει και ο δικός μας Μίλτος Τεντόγλου. Όσο για το πού μπορούν να τις βρουν, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν καρφίτσες και μπάλες στο διαδικτυακό Ολυμπιακό κατάστημα, από την TeamUSA.com ή άλλους επαληθευμένους εμπόρους.

 

 

Πώς να αποκτήσετε την καρφίτσα του Snoop Dogg

Δυστυχώς, η καρφίτσα του Snoop δεν πωλείται στο ευρύ κοινό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα συλλεκτικών αναμνηστικών Cllct.com, η καρφίτσα δεν έχει άδεια από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, πράγμα που σημαίνει ότι δε θα τη βρείτε να την αγοράσετε ανάμεσα στα επίσημα εμπορεύματά της. Ο Snoop μοιράζει μια πολύ περιορισμένη ποσότητα των καρφιτσών με την υπογραφή του, μόνο στους Αμερικανούς αθλητές.

 

Γιατί ο Snoop Dogg είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Ο Snoop, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Calvin Broadus Jr., υπηρετεί ως ειδικός ανταποκριτής για το NBC. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Primetime in Paris”, ο ράπερ θα αλληλεπιδράσει με τους αθλητές της Team USA, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών τους. Ο Snoop θα μοιραστεί επίσης τις εμπειρίες και τις ιδέες του καθώς εξερευνά το Παρίσι. Ε και στην τελική, γιατί είναι legend, τελεία και παύλα.