Ο αστέρας του Χόλιγουντ Τομ Κρουζ, του οποίου το τελευταίο ταπεινό κι απλό θα έλεγε κανείς σταντ ήταν ένα άλμα από γκρεμό με ποδήλατο από τη σειρά Mission Impossible -κι εξαιρετικά νωπό στο μυαλό των θαυμαστών του- σχεδιάζει ένα ακόμα μεγαλύτερο, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι. Κοινώς, μέχρι κι από αεροπλάνα θα να βάλουν κόσμο να πέσει, μπας και σωθεί το φιάσκο της έναρξης.

 

Tom Cruise's Craziest Stunts of All Time

 

Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του ζωντανό ακροβατικό, το οποίο οι θεατές θα μπορούν να δουν σε πραγματικό χρόνο να συμβαίνει και ουσιαστικά τους δίνει και μια γεύση από behind the scenes, του ηθοποιού-φαινόμενο που επιμένει τόσα χρόνια να κάνει μόνος του τις extreme σκηνές του, χωρίς να χρησιμοποιεί τη βοήθεια κασκαντέρ.

 

 

Ο γενναίος «πράκτορας», λοιπόν, θα βάλει τα μεγάλα μέσα στην τελετή λήξης του Παρισιού ελπίζοντας αυτή τη φορά να φέρουν οι Γάλλοι το ζε νε σε κουα στη διοργάνωση, που χάνει κάθε μέρα και λίγη ακόμα από τη λάμψη της. Όπως αναφέρθηκε στο γαλλικό blog Sortir à Paris τον Μάιο, ο ηθοποιός εντοπίστηκε να φιλμογραφεί μια σκηνή ενώ οδηγεί μια μοτοσικλέτα που φέρει μια μεγάλη σημαία. Στη συνέχεια αναχωρεί από την Αψίδα του Θριάμβου και οδηγήσει κατά μήκος της εμβληματικής Λεωφόρου Ηλυσίων Πεδίων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της NY Post, ο Τομ Κρουζ θα πηδήξει κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων και κατά την παράδοση της Ολυμπιακής σημαίας στην πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028, το Λος Άντζελες. Αυτό θα σηματοδοτήσει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχουν γίνει ποτέ κατά τη διάρκεια ολυμπιακής τελετής από αστέρα του Χόλιγουντ.

Ο ηθοποιός που παρακολούθησε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και τους αγώνες γυμναστικής και κολύμβησης γυναικών, θα είναι γκαραντί ένας από τους συμμετέχοντες της τελετής λήξης στις 11 Αυγούστου, αφού το επιβεβαίωσε πηγή προσκείμενη στην οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Variety. Γιατί ο Τομ Κρουζ, όμως; Ενδεχομένως γιατί είναι ήδη ένας θρύλος στη βιομηχανία του Χόλιγουντ με τις σειρές ταινιών Mission Impossible, Jerry Maguire και Top Gun να είναι οι μεγαλύτερες επιτυχίες του μέχρι τώρα. Αν τον θυμάστε ως Maverick από το franchise Top Gun, με την τολμηρή μοτοσικλέτα Kawasaki και το μαχητικό αεροσκάφος του, στο οποίο ήταν μέσα να τρώει τα G στη μάπα, τώρα θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τα ακροβατικά δράσης του επί της οθόνης, την ώρα που οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού θα ρίχνουν αυλαία στα μέσα Αυγούστου.