Ποια ζώδια είναι πιθανό να λατρεύουν την ανταλλαγή συντρόφων είπες; Χμ, για πάμε να το δούμε.

Αρχικά να πούμε ότι δε βρίσκεται στο φάσμα της απιστίας το swinging μοτίβο. Ίσα ίσα, είναι ένας τρόπος να εκπληρώνεις τις φαντ@σιώσεις σου χωρίς να απατάς το ταίρι σου ενώ ταυτόχρονα εκτοξεύεις την ερωτική σας ζωή που είτε είχε ρουτινιάσει είτε απλώς είστε άτακτοι παίκτες και θέλετε ορισμένες αναταράξεις. Οι swingers είναι τα ζευγάρια που ψάχνουν άλλα ζευγάρια κι έπειτα μπουρδουκλώνονται μεταξύ τους. Με τη συναίνεση και των δύο πλευρών, η εμπειρία του να βλέπεις μπροστά στα μάτια σου το σύντροφό σου να ικανοποιείται και να ικανοποιεί κάποιον άλλον, μπορεί να φτάσει τα επίπεδα του εdgιng στα ουράνια.

Εδώ συγκεντρώσαμε ποια ατομάκια βάσει ζωδίου, θα ήταν πιο δεκτικά σε τέτοιου είδους ερωτοτροπήμaτα αφήνοντας απέξω ζήλιες, κτητικότητα και στενομυαλιά.

 

Κριός

Ο Κριός νιώθει αρκετή αυτοπεποίθηση στη σχέση του που το swinging δεν είναι ικανό να την κλονίσει, ίσα ίσα να τη νοστιμίσει. Από την πλευρά του Κριού η ανταλλαγή συντρόφων είναι απλώς άλλο ένα σενάριο που θα ήθελε να εξερευνήσει κι αν ο παρτενέρ είναι εξίσου σίγουρος για τον εαυτό του και τη δυναμική της σχέσης τους, τότε θα αναστενάξουν οι σομιέδες. Για τον Κριό, η ανταλλαγή συντρόφων είναι σαν να βγαίνεις από τη σιγουριά σου και να ανακαλύπτεις νέα εδάφη. Δεν είναι ένα έμφυτα κτητικό ζώδιο οπότε εξασφαλίζει πως θα περάσει ένα βράδυ αξέχαστο τόσο ο ίδιος όσο και ο παρτενέρ του.

 

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι φημίζονται για την ανεμελιά τους και την εκκεντρικότητά τους. Ο Χρηστάκης είναι πολύ πιθανό να έγραψε για εκείνους το από κανάρα σε κανάρα. Τους ενδιαφέρει πάνω από όλα ο εαυτός τους και φροντίζουν να είναι εκείνοι καλά με αποτέλεσμα πολλές φορές όντως να μετακομίζουν από λουλουδάκι σε λουλουδάκι με ταχύτητα φωτός. Η ανταλλαγή συντρόφων για έναν Δίδυμο είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς δεν απέχει πολύ από την αισθηματική του κατάσταση. Συνεπώς, εδώ έχε κατά νου πως αν συμφωνήσετε να γίνετε swingers με ένα Δίδυμο είναι πολύ πιθανό να περάσει καλύτερα με το ζευγάρι παρά μαζί σας. Ψυχραιμία και βαθιές αναπνοές.

 

Λέων

Ο Λέων έχει τόσο υψηλά στάνταρτς που θα πίστευες ότι ίσως να επεδίωκε συνεχώς να βρίσκεται σε μια συνθήκη ανταλλαγής συντρόφων. Αυτό που θέλει ένας Λέων στην πραγματικότητα είναι συνεχής προσοχή και επιβεβαίωση. (Μπράβο είσαι η καλύτερη! Μπράβο έκανες την τύχη σου μαζί του!) Τώρα εσύ καλείσαι να βρεις τρόπο να του υποδεικνύεις αυτή την αέναη υπεροχή του όσοι νοματαίοι και ας έχετε μαζευτεί μεσ’ στα σεντόνια. Μη γελιέσαι, δε φτάνει να ακολουθείς μόνο εσύ την υπόκλιση στη μεγαλειότητα του, πρέπει και το άλλο ζευγάρι να κάνει ό,τι κάνεις. Γι’ αυτό σου προτείνουμε να το συνδυάσετε με ένα role play του βασιλιά και των υπηκόων. Ενδέχεται κι η αναζήτηση θρόνου να επιτάχυνε την κορύφωσh.

 

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι επίφοβος στην ανταλλαγή συντρόφων. Το θέλει και θα το αποζητήσει από τον παρτενέρ του. Το θέμα είναι πως αν ο παρτενέρ αποζητά από εκείνον μια πιο σταθερή σχέση, τότε καλή επιτυχία με τη διαχείριση κρίσης πανικού! Ο Τοξότης ασφυκτιά με τις δεσμεύσεις, θέλει πιο χαλαρά πράγματα και φροντίζει να θέσει αυτές τις βάσεις εξ’ αρχής για να αποφύγετε συγκρούσεις στην πορεία. Μπορεί λοιπόν να επιλέξει το swinging όχι μια στο τόσο, αλλά ως μοτίβο κι ασπίδα στο να απατήσει με την έγκρισή σου ή να φερθεί πιο ψυχρά στο έτερον ήμισυ (κατά τη δική σου ταπεινή άποψη).