Μια τυχερή εβδομάδα έρχεται στο κατώφλι των ερωτικών μας, με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Δία στους Διδύμους να χαρίζει αισιοδοξία ενώ δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή μας ένα νέο πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής στο πλευρό μας. Θετική διάθεση και αυτοπεποίθηση δημιουργούν ένα άκρως ιδιαίτερο περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούμε να λειτουργήσουμε και να διεκδικήσουμε αυτό που θεωρούμε ότι μας αξίζει στις σχέσεις.

Έπειτα, η η σύνοδος του ανάδρομο Ερμή με την Αφροδίτη στην Παρθένο επαναφέρει στο προσκήνιο παρελθούσες καταστάσεις και ανάγκες που δεν είχαν εκφραστεί. Καλό είναι να μείνουμε μακριά από τον αρνητισμό και το άγχος και να απολαύσουμε τις στιγμές με πρόσωπα που επανέρχονται στο προσκήνιο και διεκδικούν και πάλι να βρεθούν στο πλευρό μας. 

 

Κριός

Μερικές φορές υπάρχουν συναισθηματικοί κόμποι μέσα σας που δεν σας αφήνουν να δείτε με καθαρό μάτι την πραγματική όψη των συμβάντων ή των αισθημάτων. Μην αφήσετε την απαισιοδοξία ή την ισχυρογνωμοσύνη να σας τυφλώσει, γιατί θα υπάρξει ο κίνδυνος να αγνοήσετε καταστάσεις που στο τέλος θα αποδειχθούν ευνοϊκές κι όχι αρνητικές.

Επανασύνδεση. Ίσως να ακούστηκαν βαριά λόγια ανάμεσα σε εσάς και το πρώην ταίρι σας, αλλά κάνετε λάθος αν νομίζετε πως αυτές οι κουβέντες ήταν οριστικές. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως ο παροντικός θυμός δεν είναι το τέρμα. Θα δοθεί θετική συνέχεια μεταξύ σας, αρκεί να θέλετε να δείτε την ουσιαστική πλευρά των καταστάσεων. Για την ώρα μη βιαστείτε να δώσετε τελικές απαντήσεις.

Νέα γνωριμία. Όταν κάτι έχει εξωτερική ομορφιά, δεν σημαίνει ντε και καλά, πως θα έχει και εσωτερική. Μη σας ξεγελάσει η εντυπωσιακή εμφάνιση του προσώπου που θα σας πλησιάσει, γιατί ναι μεν θα ικανοποιηθεί η αισθητική σας, αλλά μάλλον δεν θα υπάρξει ανάλογη ικανοποίηση ως προς τις εσωτερικές σας ανάγκες. Θα σας παροτρύνω να δείξετε συγκρατημένο ενθουσιασμό, γιατί ό, τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.

Σχέση- γάμος. Ίσως το δίκιο να είναι περισσότερο με το μέρος σας αλλά αυτό δεν αποκλείει πως έχετε κάνει κι εσείς λάθη. Προσοχή να μην αποδειχτείτε τυφλοί ως προς τα σφάλματά σας, πριν εκφράσετε αυστηρή κριτική στο ταίρι σας, εντοπίστε πρώτα τα δικά σας λάθη και αυτό που μπορώ να σας φανερώσω για την ώρα είναι πως η συνετή σκέψη θα φέρει γρήγορα ισορροπία.

 

Ταύρος

Κάποια γεγονότα θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε λίγο με τη σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς σας. Θα σας δημιουργηθεί η θέληση να αναλύσετε βαθιά κρυμμένα σας συναισθήματα, προκειμένου να βρείτε διέξοδο σε συμπλέγματα που γνωρίζετε πολύ καλά πως όσο τα διατηρείτε, τόσο θα φέρνετε εμπόδια στην περαιτέρω εξέλιξή σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι η αφορμή για πολλά.

Επανασύνδεση. Η ξαφνική σας συνάντηση με ένα παλιό ερωτικό σας ταίρι, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να δώσετε εξηγήσεις τόσο σε πρακτικό επίπεδο, όσο και σε συναισθηματικό. Διατηρήστε καθαρή τη σκέψη σας, μείνετε ανεπηρέαστοι από υποψίες και αναπόδεικτες εικασίες, για να μην πέσετε στην παγίδα άλλα να καταλαβαίνετε, και άλλα πραγματικά να διαδραματίζονται.

Νέα γνωριμία. Υποσυνείδητα συναισθήματα θα σας δημιουργήσει η παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου, που ενδεχομένως να μπερδέψετε λίγο το αρχικό του ενδιαφέρον. Πριν κατασταλάξετε γνώμη σχετικά με το τι ακριβώς θέλει από εσάς, φανείτε παρατηρητικοί και στηριχτείτε μόνο στην κυριολεξία των φράσεών του. Θα έχει στάση άμεση, ουσιαστική και θα σας δείχνει αυτό ακριβώς που σκέπτεται.

Σχέση – γάμος. Θα υπάρξει ο κίνδυνος να ερμηνεύσετε λάθος κάποιες κινήσεις του προσώπου που αγαπάτε, γι’ αυτό προσοχή να μην παρασυρθείτε από φανταστικές καχυποψίες και εκφράσετε λόγια που μετά θα μετανιώσετε. Αποφύγετε τις βιασύνες, γιατί σε λίγο θα υπάρξουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα σας αποδείξουν ποια ακριβώς είναι η πραγματικότητα.

 

Δίδυμος

Ευνοϊκά συμβάντα θα γυρίσουν τις εξελίξεις υπέρ σας, θα περάσετε σε νέες περιπέτειες που σίγουρα θα σας βγουν σε καλό. Έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και τα ραντάρ σας σε λειτουργία, γιατί η ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί θα οδηγήσει στη ζωή σας σε υψηλό επίπεδο επιτυχίας που ουσιαστικά θα κάνει πράξη ένα πολυπόθητο όνειρο ζωής.

Επανασύνδεση. Μπροστά στα μάτια σας θα εμφανιστεί το παλιό σας ταίρι, με ανανεωμένη σκέψη και με έναν αλλαγμένο τρόπο συμπεριφοράς. Θα παρατηρήσετε μεγάλες αλλαγές επάνω του και θα σας φανερώσω πως ό, τι σας πει θα στηρίζεται στη ειλικρίνεια, γι’ αυτό δώστε βάση σε αυτά που θα ακούσετε και αυτή τη φορά δείξτε εμπιστοσύνη στα αισθήματα που θα σας εκδηλώσει.

Νέα γνωριμία. Για όσους από εσάς περάσατε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ερωτικής παύσης, τότε σας φανερώνω πως καταφθάνει γνωριμία από αυτές που μπορούν να γίνουν σταθμός ζωής. Η πρώτη σας συνομιλία θα είναι η αφετηρία μιας δυνατής ερωτικής σχέσης, με ενδεχόμενο να φτάσετε σε σημείο δεσμευτικής κορύφωσης.

Σχέση – γάμος. Από ένα τυχαίο συμβάν θα προκύψει γεγονός που θα καταλήξει σε ευτυχισμένο αποτέλεσμα. Κάτι που ποθείτε μέσα από το βάθος της καρδιάς σας και είναι κοινή επιθυμία ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας, θα έρθει να γίνει πράξη. Θα προκύψουν ευχάριστες εξελίξεις που θα σας δώσουν το άνοιγμα να αναλάβετε νέα ρίσκα, κάνοντας ακόμα πιο δεσμευτικά σχέδια.

 

Καρκίνος

Ένα γεγονός θα σας βάλει σε ένα είδος συναισθηματικής δοκιμασίας, που ενώ στην αρχή ίσως να σας φανεί μπελάς, ωστόσο στο τέλος θα συνειδητοποιήσετε πως ήταν η καλύτερη αφορμή για να δώσετε οριστική λύση σε θέμα που σας έριξε την ψυχολογία. Επέρχεται αίσιο τέλος σε ζήτημα που σας προβληματίζει και η εσωτερική δύναμη που θα νιώσετε, θα σας οδηγήσει ένα βήμα πιο μπροστά.

Επανασύνδεση. Θέλει δύναμη το να μπορείς να ζητάς ή να δέχεσαι συγγνώμη και εσείς θα την διαθέτετε και μάλιστα σε βαθμό που δεν θα χρειαστεί να ειπωθούν περιττά λόγια. Η συζήτηση που θα ξεκινήσετε με το παλιό σας ταίρι, θα φέρει όχι μόνο επαναφορά επαφών, αλλά θα θέσει ολοκαίνουριες βάσεις, ικανές να στηρίξουν δεσμό σταθερό, ειλικρινή και με μεγάλη διάρκεια.

Νέα γνωριμία. Δυναμική θα είναι η απόφασή σας να διαγράψετε το παρελθόν κι ακόμα πιο δυναμική θα είναι η στάση σας μπροστά στη νέα γνωριμία που θα προκύψει. Θα βρείτε το θάρρος να κάνετε το πρώτο βήμα και σας φανερώνω πως η ανταπόκριση που θα λάβετε, θα είναι παραπάνω από θετική. Αμοιβαία έλξη θα εκδηλωθεί μεταξύ σας και από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα θα τα φέρει ο χρόνος.

Σχέση- γάμος. Πολύ σωστή θα είναι η επιλογή σας να φρενάρετε τις εγωιστικές αντιδράσεις και να αξιοποιήσετε τα αισθήματα που ξέρετε πολύ καλά πως υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Με δική σας πρωτοβουλία, θα σταματήσουν οι ανούσιες εντάσεις, τώρα θα οδηγήσετε τη σχέση σας σε στάδιο ηρεμίας και ερωτικής ισορροπίας.

 

Λέων

Άλλα θα συμβαίνουν και άλλα θα καταλαβαίνετε και σας εντείνω την προσοχή, γιατί θα ελλοχεύει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Προσοχή στα λάθος συμπεράσματα, αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις και μη βιαστείτε να κατακρίνετε ή να απογοητευτείτε, γιατί θα έρθουν σε λίγο γεγονότα και μαντάτα που θα σας αλλάξουν απόψεις και στόχους.

Επανασύνδεση. Θα έχετε την τάση να παρερμηνεύσετε τον σκοπό για τον οποίο θα σας πλησιάσει το παλιό σας ταίρι. Πριν κινηθείτε και πριν δώσετε οριστικές απαντήσεις, σκεφτείτε πως υπάρχει και το ενδεχόμενο της λάθος εικασίας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να στηριχτείτε όχι στο τι νομίζετε, αλλά στο τι πραγματικά συμβαίνει. Για την ώρα, φανείτε επιφυλακτικοί και βασιστείτε μόνο σε αποδείξεις.

Νέα γνωριμία. Σε περίπτωση που σας κυριεύσει αχαλίνωτος ενθουσιασμός για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τότε πριν αποφασίσετε να τα δώσετε όλα, σας θυμίζω πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Αφήστε ανοιχτό ένα παραθυράκι διεξόδου, γιατί στην πορεία των γεγονότων θα βγουν στο φως πληροφορίες που ίσως να σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη κατά συνέπεια και αισθήματα.

Σχέση- γάμος. Θα βιαστώ να σας προλάβω να αποφύγετε την αυστηρή κριτική, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα. Κατόπιν μιας πράξης του ερωτικού σας συντρόφου θα ειπωθούν αιχμηρές, ίσως και βαριές κουβέντες, που όμως θα στηρίζονται σε λάθος βάση. Φανείτε λίγο πιο παρατηρητικοί και διαλλακτικοί, για να μην υπάρξει ο κίνδυνος να εκτεθείτε και μάλιστα ανεπανόρθωτα.

 

Παρθένος

Δυναμικότητα και γοητεία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τώρα θα μπορέσετε να οδηγήσετε τις ερωτικές σας υποθέσεις όπου ακριβώς εσείς επιθυμείτε. Η αποφασιστικότητα που θα σας διακρίνει και η ισχυρή σας θέληση, θα φέρουν αλλαγές που θα τονώσουν την ερωτική σας ζωή. Θα προσελκύσετε πρόσωπο που δε θα έχει την επιθυμία να απεγκλωβιστεί από την ερωτική σας γοητεία.

Επανασύνδεση. Από μια δική σας ενέργεια, θα πιαστεί το παλιό σας ταίρι και θα στηρίξει σχέδιο οργανωμένο, με σκοπό την επανασύνδεσή σας. Αν δε θέλετε να χάσετε το παιχνίδι, τότε αφήστε τα πείσματα και τις αρνητικές αντιδράσεις και στηριχτείτε στην αξία των πραγματικών αισθημάτων. Υπάρχει αγάπη μεταξύ σας και θα αποδειχτεί.

Νέα γνωριμία. Εμφανίσιμο και εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που θα σας τραβήξει την προσοχή και επειδή και το δικό σας παρουσιαστικό θα βρίσκεται σε υψηλό γοητευτικό επίπεδο, γι’ αυτό αξιοποιήστε το διάλογο που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, μη φρενάρετε τον αμοιβαίο σας ενθουσιασμό. Αυτή η συνάντηση δεν θα αργήσει να χαρακτηριστεί μοιραία, θα σας επιφυλάσσει έναν πολύ όμορφο ερωτικό δεσμό.

Σχέση- γάμος. Κατόπιν ενός γεγονότος, θα δοθεί το έναυσμα με δική σας πρωτοβουλία, να ξεκινήσει ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας μια πολύ τολμηρή συζήτηση για παρόν και μέλλον. Μιλήστε με ειλικρίνεια, φανερώστε καθαρά τις επιθυμίες σας, γιατί αυτή τη φορά, όχι μόνο θα καταλήξετε σε απόλυτη συμφωνία αλλά θα γίνει πράξη και μια κοινή σας επιθυμία.

 

Ζυγός

Θα εμφανιστεί κάπως έντονη η ανάγκη σας να νιώσετε ηρεμία και συναισθηματική ισορροπία, γεγονός που θα σας οδηγήσει στο να αποτραβηχτείτε από τις εντάσεις και να κάνετε μια εξονυχιστική συζήτηση με τον ίδιο σας τον εαυτό. Θα συνειδητοποιήσετε πολλά, θα κατανοήσετε άλλα τόσα και θα είστε πλέον έτοιμοι να αντιμετωπίσετε με οξυδέρκεια τις καινούργιες καταστάσεις που θα υπάρξουν.

Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που δεν νιώθετε ακόμα έτοιμοι για το βήμα της επανασύνδεσης και έχετε την ανάγκη να σκεφτείτε και όχι να δράσετε, τότε ακολουθήστε αυτό που σας υπαγορεύει η καρδιά σας και μην προβείτε σε αναγκαστικές κινήσεις. Διεκδικήστε το χρόνο που χρειάζεστε και μην αφήσετε κανένα γεγονός να σας αγχώσει ή να σας οδηγήσει σε βιαστικούς συμβιβασμούς.

Νέα γνωριμία. Ίσως να είναι κάπως περιορισμένη η διάθεσή σας για νέες γνωριμίες, ωστόσο η ερωτική γοητεία που θα υπάρξει επάνω σας, δεν θα σας απομακρύνει από το επίκεντρο ενός προσώπου που με ευφυέστατο τρόπο θα καταφέρει τελικά να ανοίξει κουβέντα μαζί σας. Φανείτε δεχτικοί και αφήστε τον αυθορμητισμό σας να κινηθεί ελεύθερα, γιατί η κατάληξη δεν θα είναι καθόλου απογοητευτική.

Σχέση – γάμος. Θα αναζητήσετε λύση σε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί μέσα στη σχέση σας και ένα αποκαλυπτικό γεγονός θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό μονοπάτι που αν το ακολουθήσετε, θα βρείτε τη διέξοδο που επιθυμείτε. Δώστε βάση στα τυχαία συμβάντα που θα υπάρξουν, αξιοποιήστε τις πληροφορίες που θα λάβετε και κινηθείτε με αυτοπεποίθηση.

 

Σκορπιός

Μοχθήσατε, κοπιάσατε και κουραστήκατε και αν κάτι μέσα σας σας λέει πως δεν πρέπει να τα παρατήσετε, έχει δίκιο και ακούστε τη φωνή των ενστίκτων σας. Ό, τι πράξατε, θα πιάσει τόπο και ό, τι συνέβη θα σας αποδειχθεί πως δεν ήταν άπλες συγκυρίες, αλλά μοιραία γεγονότα που αποτελούν τα λιθαράκια για την ολοκλήρωση μιας μεγάλης σας επιθυμίας που ίσως να είναι και όνειρο ζωής.

Επανασύνδεση. Το θέμα δεν είναι τι πρέπει να κάνετε για να επανασυνδεθείτε, αλλά το κατά πόσο θέλετε να υπάρξει επανασύνδεση. Αν μέσα από την καρδιά σας επιθυμείτε να τα ξαναβρείτε με το παλιό σας ταίρι και έχετε αποφασίσει πως μπορείτε να αλλάξετε ό, τι στραβό συνέβη, τότε να είστε σίγουροι πως η ευκαιρία θα σκάσει μπροστά σας από μόνη της. Εσείς απλά σκεφτείτε καλά και αποφασίστε τι θέλετε.

Νέα γνωριμία. Αυτό που θα προκύψει δεν θα είναι απλά μια νέα γνωριμία, για να το θέσω πιο σωστά θα είναι ένας δυνατός έρωτας που θα σας οδηγήσει σε μια καινούργια ζωή. Από την επομένη μέρα, θα αλλάξουν πολλά στην καθημερινότητά σας, δεν ξέρω αν θα είναι κεραυνοβόλος έρωτας αλλά σίγουρα θα είναι σαρωτικός έρωτας, έρχεται για να πάρει ό, τι στραβό συνέβη ως τώρα στη ζωή σας.

Σχέση- γάμος. Αυτό το πείσμα σας να πετύχετε ντε και καλά αυτό που θέλετε, θα σας βγει τελικά σε καλό. Θα υπακούσει η τύχη τις επιθυμίες σας και η δύναμη της καρδιάς σας θα κινήσει τα νήματα, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αυτό που αναζητάτε μέσα στη σχέση σας. Ένα ευτυχισμένο γεγονός που το λαχταρά η καρδιά σας, έρχεται να γίνει πράξη, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη ζωή σας.

 

Τοξότης

Κάποια συμβάντα θα σας αναγκάσουν να αναζητήσετε λύσεις και με δική σας επιλογή θα κατευθυνθείτε στο βάθος του συναισθηματικό σας κόσμου. Θα βγουν στην επιφάνεια κρυφές σκέψεις, ενδόμυχοι φόβοι και καταπιεσμένες επιθυμίες, ωστόσο το ευχάριστο είναι πως δεν θα αποδυναμωθείτε, αντιθέτως μάλιστα θα διεκδικήσετε ορμητικά και θα κερδίσετε.

Επανασύνδεση. Θα περάσω κατευθείαν στο θέμα και θα σας φανερώσω πως θα λάβετε πρόταση επανασύνδεσης από παλιό σας ταίρι που είχατε τη διαίσθηση πως σας έχει ξεγράψει. Μεγάλη χαρά και ικανοποίηση θα νιώσετε από αυτήν την πρόταση, θα φάνει φως στον ορίζοντα και θα αναπτερωθεί το ηθικό σας, προσοχή όμως μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας, γιατί παραμονεύουν τα παλιά λάθη.

Νέα γνωριμία. Αν επιθυμείτε να ξεχάσετε το παρελθόν και να διαγράψετε τις παλιές σχέσεις, τότε σας φανερώνω πως θα σας δοθεί απλόχερα η ευκαιρία. Θα γνωρίσετε πρόσωπο που θα είναι πολύ κοντά στα γούστα σας και στο χαρακτήρα σας, θα σας εκπλήξουν οι ομοιότητες στον τρόπο σκέψης σας και θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση να επενδύσετε συναισθηματικά.

Σχέση – γάμος. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα φέρουν ευχάριστη κατάληξη. Συναντήσεις με τρίτους, συνομιλίες και συναισθηματικοί διάλογοι ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα λύσουν παρεξηγήσεις και θα αποκατασταθούν οι λάθος εντυπώσεις. Αν νιώθετε πως χάσατε τον έλεγχο, τότε να ξέρετε πως θα βρείτε την άκρη του νήματος και θα επανέλθει η παλιά καλή σας ισορροπία. Για την ώρα αποφύγετε το άγχος.

 

Αιγόκερως

Η χρονική περίοδος θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να συμφιλιωθείτε πρώτα με τον εαυτό σας και ύστερα με τους γύρω σας. Ένα γεγονός θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις εσωτερικές σας ανάγκες και τις απόκρυφες επιθυμίες σας, με αποτέλεσμα να ‘ρθείτε πολύ κοντά στη συνειδητοποίηση πως για να φτάσετε στην επίτευξη του στόχου σας, θα πρέπει πρώτα να κατασταλάξετε στο τι ακριβώς έχετε ανάγκη.

Επανασύνδεση. Αν η διαίσθησή σας, σας απομακρύνει για την ώρα από κινήσεις επανασύνδεσης, τότε καλό θα είναι να την ακούσετε. Στην παρούσα φάση, το ένστικτό σας θα είναι ο πιο σωστός οδηγός, γι’ αυτό προστατέψτε την ψυχολογία σας, υπακούστε τη διαίσθησή σας και αποφύγετε τις βιαστικές πράξεις. Η αποκάλυψη ενός γεγονότος θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε το αν θέλετε επανασύνδεση ή όχι.

Νέα γνωριμία. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να γνωριστείτε σε ένα πιο βαθύ επίπεδο, με πρόσωπο που ως τώρα οι επαφές σας ήταν απλά τυπικές. Η οικειότητα και η ειλικρίνεια που θα υπάρξει μεταξύ σας, θα σας φέρει πιο κοντά τον έναν στον άλλον και το ενδεχόμενο σταθερής ερωτικής σχέσης θα βρίσκεται στα χέρια σας. Κινηθείτε ενστικτωδώς και δεν θα αποτύχετε.

Σχέση – γάμος. Θα παραξενευτείτε από κάποια καινούργια στοιχεία που θα βγουν στο φως, φέρνοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, δημιουργώντας ταυτόχρονα πιο δεσμευτικούς κρίκους ανάμεσά σας. Θα περάσετε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, με αποτέλεσμα να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο το συναισθηματικό σας δέσιμο.

 

Υδροχόος

Με συνειδητή θέληση και συγκέντρωση στους στόχους σας, θα καταφέρετε να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Οι ευκαιρίες θα σας δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος και το αν τελικά θα φτάσετε στην κατάληξη που προσμένετε, θα είναι αποτέλεσμα των επιλογών και των πράξεών σας. Χειριστείτε την κατάσταση με αυτοπεποίθηση και θα είστε οι μεγάλοι νικητές.

Επανασύνδεση. Πάνω στο δρόμο σας θα πέσει πρόσωπο από το παρελθόν σας και σας φανερώνω πως θα έχει την προθυμία να δεχτεί οποιαδήποτε πρόταση γίνει από εσάς. Σε περίπτωση που νιώσετε την επιθυμία της επανασύνδεσης, τότε περάστε άφοβα σε πράξεις, γιατί η ανταπόκριση θα είναι πολύ θερμή και δεν θα υπάρξει προοπτική απόρριψης, τουλάχιστον στα πρώτα βήματα.

Νέα γνωριμία. Ανοιχτόκαρδο πρόσωπο με πολύ ζεστή συμπεριφορά θα σας βοηθήσει να νιώσετε δυνατή οικειότητα και δεν αποκλείεται να αισθανθείτε πως βρήκατε τον άνθρωπό σας. Οι συγκυρίες θα σας δημιουργήσουν άνοιγμα επαφών, αξιοποιήστε τις συναντήσεις που θα προκύψουν μεταξύ σας, γιατί αυτό το πρόσωπο θα έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει για εσάς το άλλο σας μισό.

Σχέση – γάμος. Αν θέλετε να φέρετε τη σχέση σας στο επίπεδο που επιθυμείτε, τότε θα πρέπει να κινηθείτε δραστικά. Ξεκαθαρίστε στο ταίρι σας τι ζητάτε, φανερώστε τις προθέσεις σας και περάστε σε πράξεις, γιατί οι μεγάλες αλλαγές δεν μπορούν να στηριχτούν μόνο σε λόγια. Στην τρέχουσα περίοδο, αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας, τότε θα πρέπει να αφήσετε τα λόγια τα παχιά και να περάσετε σε ουσιαστικές πράξεις.

 

Ιχθύς

Ηρεμία και ισορροπία θα επέλθει στην καρδιά σας και θα έχετε τη δύναμη να το μεταδώσετε και στους γύρω σας. Έρχονται ερωτικά ξεκαθαρίσματα και όρκοι που δεν πρόκειται να καταπατηθούν. Θα είστε στην ευχάριστη θέση να απολαύσετε την ασφάλεια της αγάπης, με δυναμικές διαθέσεις, θα καλοδεχτείτε ξαφνικά ερωτικά συμβάντα που θα έχουν αίσιο τέλος.

Επανασύνδεση. Θα είστε καταρτισμένοι με ψυχική δύναμη και επειδή τα γεγονότα προς την επανασύνδεση θα κινηθούν υπέρ σας, γι’ αυτό μην αφήσετε τίποτα να σας φύγει ανεκμετάλλευτο. Θα βρεθείτε σε προσωπική συνάντηση με το πρώην ταίρι σας και για να μη σας βρει ο χρόνος απροετοίμαστους, σκεφτείτε από τώρα και αποφασίστε τους όρους που θα θέσετε. Διεκδικείστε και θα βγείτε κερδισμένοι.

Νέα γνωριμία. Η δύναμη της έλξης θα έρθει στη δική σας πλευρά και θα έχετε την ικανότητα να προσελκύσετε όποιο πρόσωπο καταφέρει να τραβήξει την προσοχή σας. Εμπιστευτείτε την ερωτική σας δύναμη, στηριχτείτε στη γοητεία της παρουσίας σας και ξεδιπλώστε άφοβα τον αυθορμητισμό σας, γιατί η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα σας δώσει τη δυνατότητα σοβαρού και επιτυχημένου δεσμού.

Σχέση – γάμος. Άγχος και ανασφάλεια είναι τα δύο στοιχεία που δύσκολα μπορείτε να αποτινάξετε, ωστόσο αυτή τη φορά θα καταφέρετε να τα περιορίσετε. Ο δυναμικός και συγκρατημένος τρόπος που θα φανεί στη συμπεριφορά σας, θα βοηθήσει το ταίρι σας να συνειδητοποιήσει πως ήρθε η ώρα να προβεί σε σοβαρές προτάσεις και υπεύθυνες πράξεις.

 

Πηγή: e-zwdia