Μήνες μετά τη γλυκιά και ρομαντική πρόταση γάμου στον τηλεοπτικό αέρα, ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου αποφάσισαν να παντρευτούν στο δημαρχείο, παίρνοντας την απόφαση κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Όπως αποκάλυψαν μέσω βίντεο στο Instagram, το ζευγάρι παντρεύτηκε μόλις μία μέρα μετά την αυθόρμητη απόφασή του.

Η Σοφία Κουρτίδου ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα όχι μόνο στους ακολούθους τους, αλλά και στους ίδιους τους συγγενείς τους, με την τραγουδίστρια να λέει χαρακτηριστικά: «Μαμά, τώρα το μαθαίνεις». Στο βίντεο, η Σοφία εμφανίζεται κρατώντας στην αγκαλιά της το «νέο μέλος της οικογένειας», όπως αποκάλεσε τη γάτα τους, υπογραμμίζοντας την ιδιαίτερη σημασία της 8ης Αυγούστου, που είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Γάτας.

 

kourtidou928

 

Ο Γιάννης και η Σοφία εξήγησαν ότι, παρόλο που σκοπεύουν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο, ήθελαν να έχουν την 8η Αυγούστου ως ημερομηνία επετείου τους. «Αυθόρμητα εχθές το πήραμε απόφαση, μέσα σε μια μέρα το κάναμε. Δεν κρατιόμασταν παιδιά, μας άρεσε πάρα πολύ αυτή η ημερομηνία», είπε η Σοφία με χαμόγελο.

 

kourtidou789

 

kourtidou3299

 

Στην κοινή τους ανάρτηση στο Instagram, το ζευγάρι έγραψε: «08/08! Μια μέρα πολύ σημαντική για μας και από σήμερα θα έχουμε άλλον ένα λόγο να τη γιορτάζουμε! Γιατί οι ζωές μας ενώθηκαν για πάντα… και επίσημα πλέον! ❤️ Το αποφασίσαμε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, χωρίς να το ξέρει κανείς. Ούτε καν εμείς το ξέραμε μέχρι χθες! Ξέραμε όμως με σιγουριά τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Δεν κρατιόμασταν μέχρι να οργανώσουμε το γάμο και θέλαμε πολύ να έχουμε επέτειο τη σημερινή ημερομηνία γιατί για μας σημαίνει πάρα πολλά. Οπότε έτσι αυθόρμητα, το αποφασίσαμε. Έτσι απλά. Γιατί έτσι είναι η αγάπη, απλή, χωρίς ερωτηματικά. Απλά εγώ & εσύ!».

 

KOYRTDIOY2

 

 

Η πρόταση γάμου στον αέρα

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Σεβδικαλής είχε κάνει την πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα κατά τη διάρκεια του J2US. Το ζευγάρι είχε τραγουδήσει το «Just The Way You Are» του Μπρούνο Μαρς, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή. Όμως, η μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε όταν ο Γιάννης άρχισε να τραγουδάει το «Marry You» του Μπρούνο Μαρς, γονατίζοντας και κάνοντας πρόταση γάμου στη Σοφία μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η αυθόρμητη και γεμάτη αγάπη σχέση τους συνεχίζει να συγκινεί, με τον απροσδόκητο γάμο τους να προσθέτει ένα ακόμη κεφάλαιο στην κοινή τους ιστορία.