Όλοι μας έχουμε ένα σωματικό χαρακτηριστικό που λάμπει και που θεωρούμε ότι είναι το καλύτερό μας. Υπάρχει όμως και ένας ζωδιακός μπούσουλας να ξέρεις με τι όπλο θα σε σαγηνεύσει κάθε ένα από τα 12 ζώδια, να ξέρεις πού να κοιτάξεις βρε αδερφέ. Αν και να μη θέλεις, θα εστιάσει εκείνο σε εσένα και καλά ξεμπλερδέματα μετά.

 

Κριός

Ο Κριός έχει το προνόμιο του ωραίου φρυδιού. Δεν έχει κάνει ούτε brow lift, ούτε brow lamination, ούτε σκάει το μηνιάτικο σε τεχνίτριες φρυδιών. Τα φρύδια του τον κάνουν να φαίνεται είτε αθώος και γλυκός είτε άγριος και παθιασμένος.  Έχει γεννηθεί με φρύδι που (δε) θα ζήλευε η Χατζηπαντελή. Για καλό το λέμε. Ποιος να στο έλεγε πως εκείνο το μονόφρυδο που είχες στο δημοτικό, σήμερα θα ήταν χοτ τρέντ;

 

Ταύρος

Ένας Ταύρος θα ξεχωρίσει από τα χείλη του. Έχει φοβερό σχήμα και όσο μιλάει για το νέο Ιταλικό που άνοιξε και θέλει να σε πάει, γιατί ξέρει καλά πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι, εσύ επικεντρώνεσαι στο πόσο ωραίο φιλί θα πέσει μετά την μπολονέζ.

 

Δίδυμος

Είναι το ζώδιο που θα πλήρωνε ένας πλαστικός χειρουργός να διαφημίσει τη δουλειά του χωρίς καν να έχει επέμβει πάνω στο αλαβάστρινο πρόσωπό του. Έχει μια έμφυτη λάμψη κι ένα αγέραστο προσόν. Όσο παρατηρείς έναν Δίδυμο είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του η δίψα να μάθει νέα πράγματα. Έτσι διψάς κι εσύ να τον ρωτήσεις αν έχει κάνει μπότοξ, αλλά έχει απλώς καλά γονίδια κι ευθυγραμμισμένους πλανήτες.

 

Καρκίνος

Εδώ μιλάμε για ένα ζώδιο που σε έχει κερδίσει ήδη με την αύρα του που είναι βουτηγμένη στο ρομάντζο και την υψηλή διαίσθηση και ενσυναίσθηση. Αλλά αν κοιτάξεις το περιτύλιγμα λίγο πιο χαμηλά (ανέβα λίγο καλέ), θα δεις μια καλοσχηματισμένη κοιλιακή χώρα. Μην ξεχάσεις να τη χαϊδέψεις τρυφερά μετά το φαγητό (ό,τι κατάλαβες).

 

Λέων

Αναμφισβήτητα επιβλητικό ζώδιο. Μπαίνει στον χώρο και είναι σαν να του ανήκει, πώς να μην παρατηρήσεις τον πρωταγωνιστή των πάντων; «Είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια ρε γαμώτ0;» Πέραν αυτού υπερήφανος χορηγός κάθε τοπ κομμωτηρίου εφόσον η πλούσια χαίτη τους δεν μπορεί να μη σε κάνει να θες να τους χαϊδέψεις ή να τραβήξεις τα μαλλιά (με στοργή πάντα).

 

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει δέρμα που θα ζήλευε μωρό. Λάμπει στο χώρο, είναι σαν να μην έχει σκιπάρει ποτέ το skincare του είτε πρωί είτε βράδυ και ενδεχομένως να βάζει και μια έξτρα βάρδια το απόγευμα που δε μας τη λέει γιατί εκεί κρύβεται το μυστικό του. Πάντως, αξίζει να αντιγράψεις τα συστατικά στις κρέμες που επιλέγει και τη συνέπεια του στη χρήση τους βεβαίως, βεβαίως.

 

Ζυγός

Έχει τη φήμη του πλέον καλαίσθητου ζωδίου. Ο Ζυγός έχει μια ελκυστική στάση σώματος γιατί ξέρει πως από εκεί ερμηνεύει κανείς τη γλώσσα του σώματος και θέλει να τη μιλάει άπταιστα. Περπατάει με χάρη με τη βοήθεια του πίσω μέρους του και έχει πάντα κάτι φιλικό στην ενέργειά του. Ναι καλά κατάλαβες, τα οπίσθιά του είναι το πιο δυνατό χαρτί στην εμφάνισή του.

 

Σκορπιός

Εδώ ο Σκορπιός κρατάει τα σκήπτρα του πιο ερωτικού ζωδίου κι όχι αδίκως. Ξέρει αναμφισβήτητα πόσο ελκυστικές είναι οι δυο βασικές ερωτογενείς του ζώνες και μάντεψε. Ξέρει να χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τις δικές σου. Μη ρωτάς πώς βρήκε τόσο εύκολα κι όλες τις υπόλοιπες, όλα τα οσμίζεται.

 

Τοξότης

Ένας Τοξότης κάνει συχνά τα κεφάλια να γυρνάνε σαν το κοριτσάκι του εξορκιστή, ιδίως αν έχει την αγέρωχη πλάτη του εκτεθειμένη. Αν είναι γυναίκα, φορώντας ένα εξώπλατο, αν είναι άντρας, τοπλες! Πλάτη σαν αρχαίο ελληνικό άγαλμα λαξευμένο από μερακλή γλύπτη, τέτοια, που θες να τους γυρίσεις μπρούμυτα και να τη μαλάξεις.

 

Αιγόκερως

Προσοχή: trigger για πατουσάκηδες. Αν έχεις κι εσύ έρωτα με τα πατουσάκια, τα αστραγαλάκια και τα δάχτυλα των ποδιών, βγες με έναν Αιγόκερω και θα σε τρελάνει. Τα πόδια τους είναι τόσο καλοσχηματισμένα που όταν φοράνε τζιν ή μακρύ παντελόνι θες να τους το βγάλεις.

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έμφυτα λατρεύει την ελευθερία του οπότε ξεχωρίζουν πάνω του τα άνω άκρα του, που όσο αιθέρια και καλαίσθητα είναι, συνήθως διακοσμημένα με άπειρα κοσμήματα, άλλο τόσο γρήγορα σου δίνουν ένα Χ, αν αποφασίσεις να τα πιέσεις και να τα φυλακίσεις.

 

Ιχθύς

Σε έναν Ιχθύ θα σε κερδίσουν τα μάτια του. Έχουν όμορφο σχήμα αλλά και βλέμμα που είναι λες κι έχει βάλει κάμερες στην ψυχή σου και ξέρει τι σκέφτεσαι. Πώς γίνεται άλλωστε κάποιος τόσο διορατικός σαν τον Ιχθύ, να μη σε ρίχνει με μια ματιά;