Κάνε εικόνα: Είσαστε στο πρώτο ραντεβού και τα νεύρα από την αγωνία είναι τεντωμένα. Κάπως πρέπει να σπάσει ο πάγος και να χαλαρώσει το μεταξύ σας για να περάσετε καλά. Γιατί να μη χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις της αστρολογίας για να μάθεις τι κεντρίζει το ενδιαφέρον του κάθε ζωδίου; Έτσι θα ξέρεις προς τα πού να πας την κουβέντα και να περάσετε ένα τέλειο ραντεβού (ελπίζουμε!).

 

Κριός

Αντί να το παίξετε εκ του ασφαλούς, σπάστε τον πάγο με μια ερώτηση που είναι βέβαιο ότι θα πυροδοτήσει μια φιλική συζήτηση. Για παράδειγμα, ρωτήστε τους τα αγαπημένα τους υλικά για πίτσα και δείτε πώς θα αντιδράσουν όταν τους πείτε πώς πραγματικά αισθάνεστε για τον ανανά! Θα ενθουσιαστείτε όταν δείτε πώς παθιάζονται για τις καυτές επιλογές τους.

 

Ταύρος

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ταύρος είναι ο γνώστης του ζωδιακού κύκλου, οπότε θα χαρούν να μοιραστούν το εξαιρετικό τους γούστο με το ραντεβού τους και μιλήστε για τα φαγητά που αγαπούν περισσότερο. Είτε πρόκειται για ένα νέο εστιατόριο που σερβίρει εκλεκτή κουζίνα είτε για μια εμμονή με τα σνακ που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτά, θα χαρούν να μοιραστούν τις συστάσεις τους – και ίσως να πάρεις κι εσύ μερικές καλές!

 

Δίδυμος

Έχουν το σφυγμό οτυς στην ποπ κουλτούρα, και η χαρακτηριστική αίσθηση του χιούμορ τους σημαίνει ότι μπορούν εύκολα να μετατρέψουν ένα θέμα που είδαν ως τάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ένα αστείο για να κάνουν το ραντεβού τους να γελάσει. Πείτε στο Δίδυμο κάτι αστείο που είδατε στο ίντερνετ και δείξτε τους ότι δεν τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά.

 

Καρκίνος

Το να έχουν έναν άνετο χώρο διαβίωσης είναι απαραίτητο για αυτό το ζώδιο, και πιθανότατα έχουν έναν πίνακα διάθεσης αφιερωμένο στη μελλοντική τους κατοικία. Το να μοιράζονται τις λίστες με τις επιθυμίες τους για το σπίτι των ονείρων τους θα μπορούσε να είναι εκπληκτικά οικείο, και είναι ένας έξυπνος τρόπος για να μάθετε αν θα ήταν συμβατό να ζείτε μαζί στο μέλλον.

 

Λέων

Τους αρέσουν οι καλές παραστάσεις, γι’ αυτό και παρακολουθούν και ακούνε πάντα τις τελευταίες νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και άλμπουμ. Μοιραστείτε μερικές από τις αγαπημένες σας με το ραντεβού σας και ζητήστε του να σας δώσει τους τρεις κορυφαίους καλλιτέχνες και τηλεοπτικές εκπομπές του περασμένου έτους. Αν τα γούστα σας ευθυγραμμιστούν, θα ξέρετε ότι βρήκατε το ταίρι σας.

 

Παρθένος

Η υγεία και η ευεξία βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων τους και αναζητάνε έναν σύντροφο που είναι έτοιμος να πετύχει και αυτός τους δικούς του στόχους. Για να ξεκινήσετε τη συζήτηση, μιλήστε για τις ασκήσεις που ανεβάζουν τους παλμούς σας στα ύψη ή για το ποιες ρουτίνες αυτοφροντίδας σας βοηθούν να χαλαρώσετε μετά τη δουλειά.

 

Ζυγός

Για τους Ζυγούς, το στυλ είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλά ρούχα – είναι μια μορφή αυτοέκφρασης. Γιατί λοιπόν να μη μοιραστείτε τις αισθητικές σας επιρροές με το ραντεβού σας; Θα τους αρέσει να ακούνε την έμπνευση πίσω από την εμφάνισή σας και μπορείτε να τους ρωτήσετε για το ποιοι καλλιτέχνες, σχεδιαστές και άλλοι δημιουργοί τους εμπνέουν τελευταία.

 

Σκορπιός

Τα πρώτα ραντεβού συνήθως ξεκινούν με κουβεντούλα, αλλά όχι ενός Σκορπιού. Ξεχάστε τα επιφανειακά θέματα και μη φοβηθείτε να βουτήξετε βαθιά στις κοινές εμμονές και στο τι τους κάνει να λειτουργούν. Αντί να επιμείνετε σε τετριμμένες, προβλέψιμες ερωτήσεις, ρωτήστε τους για τα μυστήρια του σύμπαντος και δείτε τι θα συμβεί!

 

Τοξότης

Είναι πάντα ανοιχτοί σε νέες γνώσεις και εμπειρίες, οπότε ρωτήστε το ραντεβού σας τι έχει μάθει τελευταία! Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε κάτι που μελετάτε, είτε πρόκειται για μια νέα γλώσσα είτε για μια δεξιότητα που αποκτήσατε.

 

Αιγόκερως

Δεν είναι μυστικό ότι το εργατικό αυτό ζώδιο είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα του ζωδιακού κύκλου, οπότε γιατί να μην πάτε κι εσείς με αυτή την ενέργεια; Χρειάζονται έναν σύντροφο που να είναι το ίδιο δραστήριος, οπότε ρωτήστε το ραντεβού σας ποιοι είναι οι πενταετείς στόχοι στον πίνακα οραμάτων του και δείτε αν ευθυγραμμίζονται με το μακροπρόθεσμο σχέδιό σας.

 

Υδροχόος

Όταν πρόκειται για ραντεβού, αναζητούν κάποιον με τις ίδιες ιδιορρυθμίες ή εκλεκτικές προτιμήσεις με αυτούς – και αυτό είναι καλό. Για να ξεκινήσετε τα πράγματα, δοκιμάστε τα νερά ρωτώντας το ταίρι σας τα αγαπημένα του geeky πάθη. Είτε πρόκειται για επιστημονική φαντασία και φαντασία είτε για κάποιο αγαπημένο συγκρότημα, είναι βέβαιο ότι θα ανακαλύψετε κάτι διασκεδαστικό γι’ αυτούς.

 

Ιχθείς

Είναι ονειροπόλος και μπορεί να είσαι λίγο ντροπαλός στην αρχή. Αν δεν είστε σίγουροι τι να πείτε στο ραντεβού σας, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και ρωτήστε τους τι θα έκαναν αν είχαν τρεις ευχές! Είναι πολύ διασκεδαστικό να δημιουργείτε φανταστικά σενάρια μαζί τους και οι απαντήσεις τους μπορεί να αποκαλύψουν πολλά για τις βαθύτερες επιθυμίες τους.