Η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε συναισθηματική αποστασιοποίηση και ψυχρότητα που θα ενοχλήσουν έντονα τόσο τα πρόσωπα με τα οποία εμπλεκόμαστε επαγγελματικά όσο και τον σύντροφό μας. Η στάση μας αυτή μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα για αυτό οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτική στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους γύρω μας.

Η ημέρα είναι ιδανική για να δώσουμε τις καλύτερες επαγγελματικές λύσεις καθώς αναδεικνύονται σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες μπορούμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απαραίτητο να εμπιστευτούμε την κρίση μας και να προχωρήσουμε με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα σε επιλογές που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν υποχρεώσεις σε σχέση με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον οι οποίες θα μας ευχαριστήσουν καθώς θα μας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά στα επαγγελματικά μας όνειρα.