Πες μου έναν άνθρωπο στον πλανήτη Γη, που δεν έχει υπάρξει έστω και μια φορά στη ζωή του με αμφίβολες σκέψεις, για το αν το ταίρι του είναι ακόμα στην καψούρα! Σε νιώθω, είναι μια κατάσταση που όταν βασανίζει το κεφάλι σου δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο, παρερμηνεύεις τις καταστάσεις και δεν μπορείς να δεις καθαρά.

Έτσι λοιπόν, έκατσα και κουβεντιάσαμε με άντρες και γυναίκες και ένωσα τις χρυσές τομές για εσένα, για να γίνουν όλα λίγο ποιο ξεκάθαρα, να φύγει βρε παιδί μου αυτό το μαύρο συννεφάκι που έχει εγκατασταθεί στο κεφαλάκι σου και δε σε αφήνει να κοιμηθείς τα βράδια.

Σου παραθέτω λοιπόν 3 πράγματα. Τρία κοινά στοιχεία για όλους μας, που θα ζητήσεις από το «άλλο σου μισό» για να δεις αν ακόμα είστε σαν τις πρώτες καλές μέρες. Έστω και ένα από αυτά αρκεί για να καταλάβεις.

 

1. Ζήτησε από το ταίρι σου να πάτε διακοπές

Μέρες που είναι, και πλησιάζουμε στο τέλος του υπέροχου καλοκαιριού, τι καλύτερο από το να κανονίσεις μια απόδραση για τα δύο σας και να απολαύσετε τον έρωτα σας αποχαιρετώντας το καλοκαίρι. Φυσικά θα μου πεις πρέπει να υπάρχει το απαιτούμενο μπάτζετ. Το προσαρμόζεις λοιπόν στα μέτρα σας. Είτε θα κανονίσεις μια όμορφη εξορμήσεις κάπου κοντά ή αν έχεις την οικονομική δυνατότητα, να αποδράσετε κάποιες μέρες σε να όμορφο νησί ή όπου λαχταράει η ψυχή σας.Το ζητούμενο είναι να συμφωνήσει να πάτε, να είστε οι δύο σας και να μην αρχίσει τις δικαιολογίες (φυσικά θα τσεκάρεις να πάτε μέρες που μπορείτε και οι δύο). Σημαντικό είναι να το έχεις οργάνωση σωστά, για να μην μπορέσει να βρει δικαιολογία.

 

2. Ζήτησε να βγείτε ραντεβού

Και επειδή δεν έχουμε όλοι την άνεση για μια εξόρμηση σου έχω τη λύση. Ζήτησε να βγείτε ραντεβού «τα δύο σας». Αν η φλόγα καίει ακόμα θα ξανά πυρώσει και θα είναι ακόμα καλύτερο κι από το πρώτο ραντεβού. Αν πάλι έχει κρυώσει, θα ψάξει δικαιολογίες να το αποφύγει, θα κουβαλήσει μαζί τα κολλητάρια, το σόι και μάλλον κάτι ξεχασμένα ξαδέρφια απ’ το εξωτερικό για να ΜΗ βρεθείτε τα δύο σας, αλλά ακόμα και αν τα καταφέρει σε περίπτωση που δε θέλει πλέον, θα νομίζεις ότι έχει ξεχάσει να φλερτάρει θα δείχνει αδιαφορία κι υπάρχει και η πιθανότητα να στο ακυρώσει τελευταία στιγμή.

 

3.Σ3ξ

Εδώ καλέ μου αναγνώστη, δε χρειάζεται να κάνεις καμιά ερώτηση, γιατί το κοινό ζητοκραυγάζει ότι το σ3ξ σε μια σχέση με αμοιβαία αισθήματα ΔΕΝ το ζητάς. Και δεν αναφέρομαι σε αυτή τη μια φορά που το ταίρι πραγματικά δεν έχει κουράγιο (αρκεί να είναι μία η φορά). Όταν ποθείς το ταίρι σου είναι επακόλουθο ότι ποθείς το σώμα του, τις παραξενιές του και όλο του το είναι .. ΟΠΩΣ και να είναι ! Όταν φτάνεις στο σημείο να το ζητάς επανειλημμένα, ήρθε η ώρα να κουβεντιάσετε, να βρείτε τι συμβαίνει και να δείτε αν μπορείτε να βρείτε μια λύση αν το επιθυμείτε και οι δύο, και αν δε θέλει, τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία που δεν έχει και ξηρασία.

Κάθε σχέση είναι μοναδική, και το κάθε ζευγάρι έχει τον δικό του τρόπο επικοινωνίας, αρκεί να είναι καλά και οι δύο. Ακόμα και αν κάτι τελειώσει, δε θέλω να τα βάψεις μαύρα. Γιατί κάτι καλύτερο θα ξεκινήσει.

Συντάκτης: Καρολίνα Καλέρια
Επιμέλεια κειμένου: Αγγελική Θεοχαρίδη