Σκοπεύετε να κοιμηθείτε με έναν άνδρα ή μια γυναίκα Ιχθύ; Τότε υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτούς. Εκτός από το να έχετε κατά νου ότι πρόκειται για ένα σούπερ ευφάνταστο ζώδιο, να θυμάστε ότι μπορείτε να έχετε το καλύτερο σ3ξ όλων των εποχών αν τους φερθείτε σωστά και σας εμπιστευτούν. Ο αριθμολόγος Sidhharrth S Kumaar είπε ότι «ο ρομαντισμός και η φαντασία συναντιούνται όταν βρίσκεστε σε μια αισθησιακή σχέση με τους Ιχθείς. Η φαντασία τους στο κρεβάτι είναι αυτό που εξιτάρει τους συντρόφους τους και ο τρόπος που κάνουν τη διαδικασία είναι τόσο ρομαντικός που δελεάζει τους συντρόφους τους».

 

1. Αυτό το ζώδιο είναι από τη φύση του μυθικό, οπότε περιμένετε κάποιο είδος μαγείας όταν πρόκειται να κάνετε σ3ξ μαζί του. Κάνουν τον χρόνο σας συγκλονιστικό και προσέξτε, μπορεί να πέσετε στα μάγια τους.

 

2.Οι Ιχθείς μπορούν να χαρακτηριστούν ως οι δάσκαλοι της τέχνης της αποπλάνησης. Να είστε έτοιμοι να αποπλανηθείτε, να είστε έτοιμοι να νιώσετε αγάπη. Σας κάνουν να αισθάνεστε σαν βασιλιάς ή βασίλισσα.

 

3. Ετοιμαστείτε να γίνετε μέρος πολλών φαντασιώσεων. Αυτοί οι άνθρωποι απολαμβάνουν έναν διαφορετικό κόσμο που απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Όχι μόνο στην καθημερινή ζωή αλλά και στο κρεβάτι.

 

4. Αυτό το ζώδιο είναι δοτικό. Τους αρέσει να σας ευχαριστούν, να σας κάνουν να αισθάνεστε στην κορυφή του κόσμου. Μπορούν να είναι εξαιρετικά υποτακτικοί ή απόλυτα κυρίαρχοι, ανάλογα με το τι σας αρέσει.

 

5. Ο Ιχθύς είναι πανέτοιμος για στάση κουταλάκι. Κάθε στάση που σας κάνει να τους αγγίζετε δέρμα με δέρμα, να έχετε περισσότερη οικειότητα, τους αρέσει πολύ. Αλλά αποφύγετε τη μονοτονία. Βαριούνται εύκολα.

 

6. Μπορεί να είναι ευγενικά και στοργικά, αλλά αν εξερευνηθούν, κατευθυνθούν και ενθαρρυνθούν με τον σωστό τρόπο, δεν έχουν όρια στην αγριότητά τους.

 

7. Οι Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητοι όταν πρόκειται για τα πόδια τους. Ένα καλό μασάζ στα πόδια θα σας κερδίσει πόντους. Επίσης, τα προκαταρκτικά είναι πολύ σημαντικά γι’ αυτούς, δεν μπορούν να κάνουν σ3ξ χωρίς αυτά.

 

Πηγή εικόνας: Shape