Το γεγονός ότι η Παρθένος συμβολίζεται από την Παρθένο δε σημαίνει ότι η Παρθένος είναι σεμνότυφη και δεν απολαμβάνει το σ3ξ. Η Παρθένος είναι ένα αισθησιακό ζώδιο που λατρεύει να κάνει έρωτα. Απλά είναι ιδιαίτερα επιλεκτικοί σε σχέση με το με ποιον κοιμούνται. Γενικά, δε θα δείτε συνήθως Παρθένους να εμπλέκονται σε σχέσεις της μιας νύχτας. Οι Παρθένοι γνωρίζουν ότι είναι εξαιρετικοί στο κρεβάτι, αλλά χρειάζονται ένα άτομο να αποδείξει ότι αξίζει την αγάπη τους για να τους ρίξει στο κρεβάτι. Αλλά αξίζουν την αναμονή.

Όπως σε όλους τους τομείς της ζωής τους, οι Παρθένοι είναι πρόθυμοι να ευχαριστήσουν στην κρεβατοκάμαρα. Κ@υλώνουν όταν ο εραστής τους κ@υλώνει. Οι Παρθένοι έχουν μια τάση για επαίνους και θέλουν να τους λένε πόσο καταπληκτικοί είναι στο κρεβάτι. Ο Παρθένος έχει εξαιρετική μνήμη και δίνει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Αν παρατηρήσει ότι γκρινιάζετε ή τραντάζεστε όταν σας αγγίζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, θα κρατήσει αυτή τη γνώση για αργότερα. Περίεργος και πρόθυμος να μάθει, ο Παρθένος αρπάζει την ευκαιρία να δοκιμάσει νέες στάσεις στο σ3ξ ή νέες στροφές. Είναι πολύ ανοιχτοί στον πειραματισμό – αρκεί όλοι να κάνουν ένα μακρύ ντους μετά.

Ορίστε 7 πράγματα που πρέπει να ξέρει πριν πέσεις στο κρεβάτι με έναν Παρθένο:

1. Η Παρθένος είναι ένα πολύ αισθησιακό ζώδιο. Τους αρέσει να αγγίζουν το σύντροφό τους αργά για να νιώσουν κάθε σπιθαμή του σώματός τους, με αργό και αισθησιακό τρόπο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τους αρέσει να πειράζουν!

 

2. Οι άνθρωποι αυτού του ζωδίου ανησυχούν πολύ για το πώς αποδίδουν στο κρεβάτι. Στο μυαλό τους, πρέπει πάντα να είναι τέλειοι από κάθε άποψη. Αυτό μπορεί να τους εμποδίσει, καθώς δε θα είναι σε θέση να εκφράσουν τα συναισθήματά τους με σαφήνεια.

 

3. Ο Παρθένος θέλει να περάσει όσο καλύτερα γίνεται, αλλά μόνο αφού αναλύσει κάθε πτυχή του έρωτα. Τους αρέσει να δίνουν έμφαση στις λεπτομέρειες, επειδή η ικανοποίηση κάθε σημείου του σώματος του συντρόφου τους θα τους κερδίσει πόντους.

 

4. Ένας Παρθένος θα απενεργοποιηθεί με το παραμικρό ακατάστατο κρεβάτι ή βρώμικο δωμάτιο. Είναι μεγάλα φρικιά της υγιεινής και θα αρνηθούν να έρθουν κοντά αν ο σύντροφός τους δεν καθαρίσει το δωμάτιο ή το διαμέρισμά τους.

 

5. Οι Παρθένοι δεν είναι τόσο ψυχροί όσο προσποιούνται ότι είναι. Αλλά ναι, μπορεί να είναι πολύ σφιγμένοι μερικές φορές όσον αφορά το σ3ξ. Μπορεί να ξεσπάσουν σε ξεσπάσματα αν δεν πηγαίνει σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.

 

6. Είναι μέσα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι Παρθένοι δεν προτιμούν τα περιστασιακά ραντεβού γιατί θέλουν να κάνουν σ3ξ με κάποιον με τον οποίο είναι δεσμευμένοι.