Κυρίες και κύριοι, μαζευτείτε να μάθετε τα νέα! Αφήστε ό,τι κάνετε κι ετοιμαστείτε να διαβάσετε για τον γάμο που θα έκανε ακόμα και τον συγχωρεμένο Ανδρέα Παπανδρέου να σκάσει από περηφάνια– και λίγη ζήλια! Ο Νίκος Ασβεστόπουλος και η Παναγιώτα Τριανταφυλλίδη παντρεύτηκαν στο Αγρίνιο, αλλά όχι, δεν ήταν ένας από εκείνους τους συνηθισμένους γάμους με ρύζι και ρομαντικά τραγουδάκια. Αυτοί είπαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και το έκαναν και καταπράσινο!

 

gamos-pasok-1

 

Το σκηνικό ξεκίνησε στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου, όπου ο γάμος, μάλλον καλύτερα το «συνεδριάζουμε και ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ» τελετουργικό, εξελίχθηκε σε υπερπαραγωγή που θυμίζει ταινία από το ’80, που τι να μας πουν ο Γαρδέλης και ο Ψάλτης! Εδώ μιλάμε για σημαίες ΠΑΣΟΚ, καπνογόνα και, φυσικά, το «Καλημέρα Ήλιε» που ακούστηκε τόσο δυνατά, που θα έκανε ακόμα και τον ήλιο να τρομάξει!

 

gamos-pasok-2

 

Μετά το γάμο, το πάρτι συνεχίστηκε σε γνωστό πολυχώρο της πόλης. Φανταστείτε την είσοδο του ζευγαριού: σαν τον Γιάγκο Δράκο, μόνο που αντί να κατεβαίνουν από πολυτελείς σκάλες, κρατούσαν πράσινες σημαίες και το πλήθος από πίσω φώναζε «Η αλλαγή έρχεται!» (αλλά στην εκδοχή του γάμου). Κάπου εκεί, ανάμεσα σε χορούς και πανηγύρια, σκάνε και οι ποντιακές ρίζες του ζευγαριού, κάνοντας το σκηνικό ακόμα πιο επικό.

Και φυσικά, το highlight της βραδιάς: Η στιγμή που ακούστηκε το «Καλημέρα Ήλιε», για ακόμα μια φορά με τον ήχο να αντηχεί σε κάθε γωνιά του Αγρινίου. Η Μυρσίνη Λοΐζου μπορεί να είχε άλλες σκέψεις, αλλά το τραγούδι έγινε το soundtrack του γάμου που κανείς δε θα ξεχάσει. Φωτογραφίες και βίντεο έκαναν τον γύρο του ίντερνετ, και πριν προλάβει να πει κανείς «πράσινο», το ζευγάρι έγινε viral.

 

gamos-pasok-4

 

Σε τελική ανάλυση, αν ένας γάμος μπορεί να συνδυάσει ΠΑΣΟΚ, Πόντο και party που θα ζήλευαν και οι θεοί του Ολύμπου, τότε καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν είναι απλώς ένας γάμος. Είναι το γεγονός της χρονιάς, το event που έκανε ακόμα και την Gen Z να γκουγκλάρει «ποιο είναι αυτό το ΠΑΣΟΚ;».

Κι έτσι, ο ήλιος ανατέλλει ξανά για τον πιο επικό, πιο πράσινο, πιο ΠΑΣΟΚ γάμο που έγινε ποτέ. Να ζήσουν τα παιδιά και κάθε μέρα να λένε «Καλημέρα, ήλιε»!

Συντάκτης: Μιχάλης Δούκας