Λοιπόν, κάθεσαι; Γιατί σήμερα θα απαντηθεί μια απορία που είχες για τους κυρίους που μπορεί να βλέπεις κατά καιρούς να τα δίνουν όλα, πρωταγωνιστώντας σε ερωτικές ταινίες και κάνοντας, ένα είδος πρωταθλητισμού, θα έλεγε κανείς. Η διεθνούς φήμης π@ρν@στάρ, Abella Danger, συγκλόνισε τους ακροατές του δημοφιλούς podcast KFC Radio του Barstool Sports με μια αποκάλυψη που σίγουρα δεν περίμενε κανείς. Καλεσμένη στην εκπομπή, η Danger μίλησε ανοιχτά για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες υποβάλλονται οι επαγγελματίες ερωτικών ταινιών, για να ανταποκριθούν στις αισθητικές προσδοκίες του κοινού και να «γράφουν» καλά στον φακό.

Στη συνέντευξή της, η Danger μίλησε ανοιχτά λοιπόν, αναφερόμενη στις απαιτήσεις της δουλειάς και στο τι οδηγούνται πολλοί άντρες συνάδελφοί της να κάνουν για να φαίνονται «τέλειοι» αλλά και «μεγάλοι» κι «ανεβασμένοι» στον φακό. Αλλά, αυτό που πραγματικά σόκαρε ήταν το τεράστιο μυστικό που αποκάλυψε σχετικά με το πώς καταφέρνουν και διατηρούν τόσο καλά τη στush τουσ στα γυρίσματα. Μπροστά λοιπόν στα έκπληκτα αυτιά των ακροατών αναφώνισε: «Το ξέρατε ότι πολλοί άντρες π@ρν@στάρ έχουν μηχανικά πeη;»

Ναι, καλά διάβασες. Μηχανικά. Πeη.

Η Danger δεν έμεινε μόνο στην αποκάλυψη, αλλά μπήκε και σε λεπτομέρειες, εξηγώντας ότι αυτός ο μηχανισμός ενεργοποιείται με τη συμπίεση των όρχewν, προκαλώντας στusη. «Υπάρχει μια μεταλλική ράβδος που εισάγεται μέσα τους», πρόσθεσε, αφήνοντας τους οικοδεσπότες του podcast να μην πιστεύουν στα αυτιά τους. Όταν, μάλιστα, ρώτησαν αν αυτή η ράβδος είναι πάντα μέσα, η απάντηση της Danger έκανε την κουβέντα ακόμα πιο «τιλετερεπαιδιαγινονταιτετοιαπραγματα» κι έβγαλε το κινητό της, έψαξε στην Google κι έδειξε στους παρουσιαστές εικόνες του μηχανισμού και της μόνιμης εγκατάστασής του. Ναι, η στιγμή ήταν τόσο σουρεάλ όσο ακούγεται. Ανασύροντας εικόνες από την Google, έδειξε στους οικοδεσπότες, Clancy και Feitelberg, φωτογραφίες που απεικονίζουν πώς ακριβώς τοποθετείται, δίνοντας έτσι μια ματιά πίσω από τα παρασκήνια της βιομηχανίας.

Αυτό το podcast αποκάλυψε πληροφορίες για τα παρασκήνια του κόσμου αυτού, που λίγοι γνώριζαν, ρίχνοντας φως στις ακραίες τεχνικές που χρησιμοποιούνται για να επιτευχθεί το «τέλειο» αποτέλεσμα. Κι ενώ έχουμε ξανακούσει για ακραίες αισθητικές επεμβάσεις κατά καιρούς που σκοπό έχουν να κάνουν τα προσόντα πιο εμφανή κι ελκυστικά, σίγουρα κάτι τέτοιο δεν το είχαμε ξανακούσει, και διατηρούμε και τις επιφυλάξεις μας για το κατά πόσο αποτελεί μια ασφαλή επέμβαση. Συμπέρασμα; Μην πιστεύεις όλα όσα βλέπεις στις ερωτικές ταινίες, και κυρίως, μην αφήσεις να επηρεάσουν τον τρόπο που απολαμβάνεις την ερωτική πράξη μαζί με τους συντρόφους σου, χαλώντας την αυτοεικόνα σου. Όπως βλέπεις, κανείς δεν ξέρει, τελικά, το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες.