Τα παιχνίδια της Αφροδίτης θα μας απασχολήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς στην αρχή της σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο που δίνει την ευκαιρία να αλλάξουμε τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας καθώς έρχονται κεραυνοβόλα και μας βγάζουν από συνθήκες που πιθανά έχουν βαλτώσει. Τα πρόσωπα αυτά είναι πιθανό να έχουν σχέση με τον χώρο της δουλειάς. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν ξαφνικές διαπραγματεύσεις οικονομικής φύσεως που θα απογειώσουν την ψυχολογία μας.

Στις 28/8 η Αφροδίτη από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει το τοπίο και δεν επιτρέπει να λειτουργήσουμε ψύχραιμα και ρεαλιστικά σε οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται να νιώθουμε ευάλωτοι λόγω προσώπων που έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες. Καλό είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι ώστε να αποφύγουμε λανθασμένες επιλογές στην προσωπική μας ζωή που θα μας απογοητεύσουν και θα μας πληγώσουν.

Στις 29/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Λέοντα βοηθώντας μας με αργούς και σταθερούς ρυθμούς να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία στην προσωπική μας ζωή. Μπορούμε πια να εκφράσουμε ότι μας απασχόλησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στον σύντροφό μας και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη μετακινείται στον Ζυγό αναδεικνύοντας την ανάγκη να λειτουργήσουμε με γνώμονα την συντροφικότητα και να διεκδικήσουμε την αποδοχή των γύρω μας. Νέες σχέσεις έρχονται στη ζωή μας για να μας οδηγήσουν σε μία καινούργια κατάσταση. Καλό είναι όμως να μην παρασυρθούμε από τις ανασφάλειες σε υποχωρητικότητα που αργότερα θα μετανιώσουμε.

 

Κριός

Κριέ η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα θα κρατήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα καθώς όσο θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου θα σχηματίσει μία αντίθεση με τον Ποσειδώνα (28/8) και έπειτα θα περάσει στο Ζυγό (29/8) σχηματίζοντας απευθείας ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο. Αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, τα οποία θα κυριαρχήσουν και θα «μεταμορφώσουν» οτιδήποτε αγγίξουν. Επίσης η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο Λέοντα στις 29/8 προμηνύει ένα καλύτερο διάστημα για την επικοινωνία.

Αυτή η εβδομάδα θα σηματοδοτήσει την αρχή ενός διαστήματος που θα φέρει στο προσκήνιο όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις (μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται και οι επαγγελματικές όπως και οι συνεργασίες σου). Το γεγονός ότι η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό καταδεικνύει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιωθεί μία συνεργασία που ήδη έχεις ή ακόμα και για να ξεκινήσει μία νέα.

 

Ταύρος

Ταύρε ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα σχηματίσει μια σειρά όψεων που θα φέρουν τα συναισθήματα και τις συναισθηματικές σου ανάγκες σε πρώτο πλάνο. Αρχικά στις 28/8 η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει έντονο ρομαντισμό σε συζητήσεις και επαφές. Μία ημέρα μετά θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού -το οποίο επίσης κυβερνά- και από τη νέα της θέση θα διευκολύνει ζητήματα τα οποία αφορούν την καθημερινότητα σου. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα την ίδια ημέρα θα διευκολύνει πολύ την επάνοδο σου στις καθημερινές υποχρεώσεις, καθώς θα βελτιώσει την επικοινωνία και θα μειώσει τις παρανοήσεις.

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 29/8 καταδεικνύει την αρχή μίας περιόδου που θα φέρει καλύτερη επικοινωνία, η οποία με τη σειρά της θα βοηθήσει στη διευθέτηση διαφόρων ζητημάτων και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Επίσης με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού από τις 29/8 θα σου δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσεις την εργασιακή σου καθημερινότητα με κάποιες κινήσεις που θα κάνεις.

 

Δίδυμος

Δίδυμε αυτή η εβδομάδα θα φέρει μία «ρευστή» διάθεση καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (28/8), μπορεί να δημιουργεί συνεχείς εναλλαγές σε αυτή. Μία ημέρα μετά που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο που κυβερνά -το Ζυγό- θα βοηθήσει να δημιουργηθεί συναισθηματική σταθερότητα η οποία θα συμβάλει στο να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να βάλεις τις προτεραιότητες σου, κάτι το οποίο θα είναι πολύ βοηθητικό για τις επόμενες ημέρες. Την ίδια ημέρα ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Λέοντα, δίνοντας τέλος σε ένα διάστημα που ίσως να έφερε αρκετές επικοινωνιακές δυσκολίες.

Πολλά από τα ζητήματα της δουλειάς τα οποία είτε κινούνταν με αργούς ρυθμούς είτε είχες αφήσει για αργότερα θα αρχίσουν να εμφανίζονται ξανά στην καθημερινότητα σου, όμως τώρα φαίνεται πως θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για τη διευθέτησή τους. Την Τετάρτη (28/8) θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε περίπτωση που κάνεις μία επαγγελματική συμφωνία ή αν σκοπεύεις να πάρεις μία απόφαση που σχετίζεται με τη δουλειά, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να μπερδέψει μία κατάσταση.

 

Καρκίνος

Καρκίνε η εβδομάδα θα σε οδηγήσει να αναπολήσεις κάποιες όμορφες καλοκαιρινές στιγμές και είναι πολύ πιθανό αυτό να συμπίπτει με την επάνοδό σου στη δουλειά και γενικότερα στην καθημερινότητά σου. Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (28/8) θα φέρει στο προσκήνιο αναμνήσεις και θα δημιουργήσει μία αντίστοιχη χαλαρή διάθεση. Στις 29/8 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού καταδεικνύοντας την αρχή ενός διαστήματος που θα φέρει σε προτεραιότητα κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά και το σπίτι. Την ίδια ημέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα, φέρνοντας ευκαιρίες να διευθετήσεις διάφορα ζητήματα που αφορούν κυρίως τον οικονομικό τομέα.

Οι αστρολογικές συγκυρίες αυτής της εβδομάδας καταδεικνύουν πως σταδιακά θα υπάρξει περισσότερο ενδιαφέρον για ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Το δεύτερο μισό της θα φέρει ακόμα πιο πολλές ευκαιρίες για να διευθετήσεις αρκετά από αυτά τα ζητήματα και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό.

 

Λέων

Λέων αυτή η εβδομάδα φέρνει αρκετά αστρολογικά νέα, μέσα σε αυτά συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου στις 29/8. Μέχρι τότε θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με αυτά που προγραμματίζεις, αυτά που συνεννοείσαι αλλά κι αυτά που δεσμεύεσαι, όμως από τις 29/8 αρχίζει ένα διάστημα που θα είναι περισσότερο ευνοϊκό για διάφορες διευθετήσεις. Η Αφροδίτη επίσης την ίδια ημέρα (29/8) θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στο Ζυγό, συμβάλλοντας έτσι σε ένα πιο εξωστρεφές και επικοινωνιακό κλίμα.

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με νωχελικούς ρυθμούς όμως όσο περνούν οι ημέρες της θα αποκτά μία δυναμική διάθεση που θα σου δίνει κίνητρο για να ασχοληθείς με διάφορα ζητήματα και μέσα σε αυτά συγκαταλέγονται και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μετά τις 29/8 θα ξεκινήσει ένα πολύ βοηθητικό διάστημα για να τακτοποιήσεις θέματα τα οποία μέχρι στιγμής παρουσίαζαν ένα βαθμό δυσκολίας αλλά και για να επικοινωνήσεις καλύτερα με τους γύρω σου.

 

Παρθένος

Παρθένε οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου θα δημιουργήσουν μία ρομαντική διάθεση αλλά και την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο σε οτιδήποτε σε γεμίζει συναισθηματικά. Η Αφροδίτη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και θα σχηματίσει μία αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (28/8), η οποία θα ενισχύσει αυτή την ανάγκη. Μία ημέρα μετά θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού -όπου βρίσκεται σε κυβέρνηση- καταδεικνύοντας πως τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο. Την ίδια ημέρα (29/8) ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες στην επικοινωνία.

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσουν μπερδέματα σε κάποια ζητήματα που αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα και κάποιες υποχρεώσεις της δουλειάς, γι’ αυτό χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός. Από τις 29/8 θα ξεκινήσει ένα διαφορετικό διάστημα που θα φέρει πιο ταχείς ρυθμούς στη διευθέτηση διαφόρων ζητημάτων αλλά και καλύτερη επικοινωνία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων σε αυτά.

 

Ζυγός

Ζυγέ αυτή η εβδομάδα φέρνει θετικά νέα για εσένα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 29/8 καταδεικνύει την αρχή ενός διαστήματος που θα βελτιώσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα συμβάλει στο να δημιουργηθούν και κάποιες νέες (είτε προσωπικές είτε κοινωνικές είτε φιλικές).Την ίδια ημέρα η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα θα δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για τη διευθέτηση διαφόρων ζητημάτων, χωρίς τις παρανοήσεις και τις αναβολές του προηγούμενου διαστήματος.

Η επικοινωνία θα είναι πιο βοηθητική για τα ζητήματα της δουλειάς αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως μετά τις 29/8 θα υπάρχει καλύτερη ροή σε επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους θα βοηθήσουν στη διαχείριση αρκετών καταστάσεων που σχετίζονται με τη δουλειά. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση για μία νέα συνεργασία ή να υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιωθεί μία συνεργασία που ήδη έχεις.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ αυτή η εβδομάδα θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα τα οποία σχετίζονται κατά κύριο λόγο με τα επαγγελματικά αλλά και με κάποια θέματα που αφορούν προσωπικές υποχρεώσεις. Σε αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα στις 29/8, καταδεικνύοντας πως το δεύτερο μισό της εβδομάδας ενδείκνυται για τη διευθέτηση αυτών των ζητημάτων. Την ίδια ημέρα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει αρκετές σκέψεις σχετικά με κάποια παρελθοντικά θέματα αλλά και αρκετές αναμνήσεις.

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας ίσως δημιουργήσουν μία νωχελική διάθεση όμως από τις 29/8 και έπειτα αυτό θα αλλάξει. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία δείχνει πως είναι ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά και έφεραν κάποιες δυσκολίες το προηγούμενο διάστημα. Επίσης τώρα ξεκινά ένα καλύτερο διάστημα για να πάρεις αποφάσεις σε θέματα τα οποία ενδεχομένως να σε είχαν ταλαιπωρήσει και να είχαν δημιουργήσει διλήμματα.

 

Τοξότης

Τοξότη οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου θα δημιουργήσουν μία διάθεση απολογισμού για το καλοκαίρι που πέρασε και για όλες εκείνες τις αναμνήσεις και τις εικόνες που σου έφερε. Η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (28/8) θα συμβάλει σε αυτή τη διάθεση, η οποία θα αποτελέσει χαρακτηριστικό των πρώτων ημερών αυτής της εβδομάδας. Μία ημέρα μετά (29/8) η Αφροδίτη θα περάσει στο Ζυγό, μία θέση που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου ζώδιο και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο Λέοντα την ίδια ημέρα, φαίνεται πως θα σε βάλει στη διαδικασία να κανονίσεις συναντήσεις/εξόδους, ώστε να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο σου χρόνο.

Οι πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας χρειάζονται προσοχή καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (28/8) ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε μία «ριψοκίνδυνη» ή ουτοπική απόφαση/κίνηση σε κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας που η Αφροδίτη θα έχει περάσει στο Ζυγό αλλά και ο Ερμής θα έχει επιστρέψει στην κανονική του πορεία στο ζώδιο του Λέοντα, θα είναι πιο βοηθητικό για να πάρεις αποφάσεις σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου θα ρίξει τους τόνους σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και θα δημιουργήσει την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε πράγματα τα οποία επιθυμείς. Η αντίθεση της Αφροδίτης λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι της στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (28/8) θα δημιουργήσει ονειροπόλες ημέρες με διάθεση χαλάρωσης και επαφής με αγαπημένα σου πρόσωπα. Μία ημέρα μετά στις 29/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα προϊδεάζοντας για καλύτερες συνθήκες στην επικοινωνία, χωρίς τις καθυστερήσεις και τις αναβολές του προηγούμενου διαστήματος. Επίσης τώρα φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις και κάποια θέματα που αφορούν οικονομικές, φορολογικές ή κληρονομικές υποθέσεις.

Οτιδήποτε αφορά επαγγελματικές υποθέσεις θα σε απασχολήσει περισσότερο κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας, το οποίο φαίνεται πως θα φέρει και περισσότερες ευκαιρίες για να διευθετηθούν. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία δείχνει πως θα είναι πιο εύκολο να κανονίσεις κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις χωρίς να υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές σε αυτές. Επίσης η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 29/8 καταδεικνύει την αρχή ενός διαστήματος που θα δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για να επιτευχθούν κάποιοι επαγγελματικοί σου στόχοι.

 

Υδροχόος

Υδροχόε αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα οικονομικής φύσεως καθώς οι τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού σηματοδοτούν την επιστροφή στην καθημερινότητα και σε ένα συγκεκριμένο οικονομικό πρόγραμμα. Η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (28/8) καταδεικνύει πως οι αποφάσεις για οικονομικά ζητήματα χρειάζονται προσοχή στις αρχές της εβδομάδας, μιας και μπορεί να σε οδηγήσουν σε αυξημένα έξοδα. Από τις 29/8 η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία καταδεικνύει περισσότερες ευκαιρίες όχι μόνο στην επικοινωνία αλλά και στη διευθέτηση διαφόρων ζητημάτων, σε αυτά συγκαταλέγονται και τα οικονομικά.

Το γεγονός πως ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία θα βοηθήσει να «ξεκολλήσουν» κάποια ζητήματα τα οποία παρέμειναν στάσιμα τον τελευταίο καιρό και να υπάρξει καλύτερη επικοινωνία με συνεργάτες και πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας για να διευθετήσεις θέματα της δουλειάς.

 

Ιχθείς

Ιχθύ η εβδομάδα ξεκινά αστρολογικά με την αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου (28/8) καταδεικνύοντας πως οι πρώτες ημέρες της θα έχουν μία ρομαντική διάθεση, η οποία θα επηρεάσει επαφές και συζητήσεις. Μία ημέρα μετά, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο Λέοντα θα σε επιστρέψει στην καθημερινότητα, όμως αυτό θα είναι για καλό καθώς θα αρχίσει να δημιουργεί ευκαιρίες για να διευθετηθούν ζητήματα τα οποία μέχρι στιγμής παρέμεναν στάσιμα ή άλυτα.

Η δουλειά και όλα τα ζητήματα τα οποία προέρχονται από αυτή θα σε απασχολήσουν περισσότερο μετά τις 29/8 με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία. Τότε θα αρχίσουν να εμφανίζονται περισσότερες ευκαιρίες για να διευθετήσεις αρκετά θέματα -κυρίως αυτά που αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα- αλλά και αυτά στα οποία υπήρξαν αρκετά εμπόδια τον προηγούμενο καιρό.

 

Πηγή: MyAstro