Σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο ο Μίλτος Τεντόγλου κι ο Εμμανουήλ Καραλής φαίνεται να παίζουν μετά μάλιστα κι από τις απανωτές επιτυχίες που είχαν σε Diamond League και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε βίντεο που ανέβασε ο Μανόλο, φαίνεται πως οι δύο αθλητές και φίλοι το ρίξανε στην… ελληνορωμαϊκή πάλη, παίζοντας ένα φιλικό «ξύλο» πάνω σε στρώμα. Οι δύο αθλητές γελούσαν, ωστόσο, από κοντά ήταν και ο προπονητής τους Γιώργος Πομάσκι ο οποίος του είπε πολλές φορές να σταματήσουν για να μην τραυματιστούν, σαν στοργικός πατέρας. Στο τέλος το επικό «Μη του βγάλεις τα κοτσίδια» είναι όλα τα λεφτά.

 

O Μανόλο στο Diamond League της Πολωνίας την Κυριακή έβαλε άλλο ένα «διαμάντι» στο στέμμα των επιτυχιών του καθώς κατέγραψε νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ ανοιχτού στίβου ξεπερνώντας τα 6 μέτρα. Την ίδια στιγμή μπήκε και στο κλειστό κλαμπ των αθλητών που έχουν ξεπεράσει το φράγμα των έξι μέτρων. Μια μοναδική στιγμή στην καριέρα του που τα τελευταία χρόνια έχει εκτοξευτεί. Παράλληλα, στη Λωζάνη ο Τεντόγλου πήρε το χρυσό μετάλλιο κάνοντας ένα ακόμα φοβερό buzzer-beater άλμα για να νικήσει τον Τζαμαϊκανό Πίνοκ.

Ο Καραλής επέστρεψε στην Ελλάδα με το «παράσημο» των έξι μέτρων για να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για τη συνέχεια της αγωνιστικής χρονιάς. Στο κλειστό γυμναστήριο τον περίμενε ο κολλητός του, Μίλτος Τεντόγλου με τον οποίο έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση και έχουν καταφέρει να «σκίζουν» σε κάθε διοργάνωση που δίνουν το «παρών».

Αυτοί οι δύο αθλητές είναι πραγματικά παιδιά και χαιρόμαστε να τους βλέπουμε να απολαμβάνουν  έτσι τις επιτυχίες τους και να είναι χαλαροί και προσιτοί.

 

Πηγή εικόνας: THE TOC

Με πληροφορίες από: protothema