Η λίμπιντο είναι υπόθεση σύνθετη κι επηρεάζεται όχι μόνο από βιολογικούς παράγοντες, αλλά και από ψυχολογικούς. Υπάρχουν φάσεις της ζωής σου που είσαι κυριολεκτικά αχόρταγο κι ακούραστο oν, ενώ άλλες περιόδους δε θες να σε ακουμπά ούτε ο αέρας που φυσά. Πόσω μάλλον να σου βάζουν χ3ρι ή ακόμα και να βάζεις το δικό σου εκεί πού ξέρεις (χωρίς παρεξήγηση).

Η θέση των άστρων και των πλανητών σου όταν έκλαψες στο μαιευτήριο για πρώτη φορά, παίζει καθοριστικό ρόλο για τη γενικότερη εικόνα των επιθυμιών σου. Για πάμε ρίξουμε μια ανάλυση όμως. Θα χρειαστεί να αλλάξουμε λιγάκι τη σειρά των ζωδίων όπως την ξέρεις για να σας κατατάξουμε ιεραρχικά από το πιο ερωτιάρικο, ως εκείνο που θα το επηρέαζε εάν πήρε προαγωγή ή πόδι από τη δουλειά, πριν σε ρίξει στο ντιβάνι του πόθου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλά το μάντεψες. Έχει γίνει τόσος λόγος πια γι’ αυτό το ζώδιο στο επίμαχο ζήτημα, που με το που σου συστηθεί κάποιος γεννημένος τέλη Οκτώβρη με τέλη Νοέμβρη, κάνεις ένα βρυχηθμό όπως εκείνο το χλιμίντρισμα στο Κωνσταντίνου και Ελένης, μόλις η Ελένη, η Πέγκυ και η Ματίνα έφαγαν τα σοκολατάκια της ακολασίας. Όλος αυτός ο ντόρος δεν έχει να κάνει με μύθο, καθώς έχει την ευγενική χορηγία της ανάγκης του Σκορπιού για περιπέτεια αλλά και οικειότητα. Μη γελιέσαι, όμως, πως θα μπορέσεις τόσο απλά να το χαρείς. Πρέπει να έχεις εισιτήριο VIP για να σου χαρίσουν την εξαιρετική τους ερμηνεία, εφόσον είναι άκρως επιλεκτικοί.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο αισθησιακός Ταύρος βρίσκεται υπερήφανα στη δεύτερη θέση ασυγκράτητης λίμπιντο. Ο Ταύρος απολαμβάνει σωματική επαφή κι αγγίγματα κάθε είδους, γι’ αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη που στέκεται πίσω από το Σκορπιό στην εν λόγω λίστα. Το bonus αυτού του ζωδίου είναι πως όχι μόνο θα φροντίσει να σου προσφέρει 0ργασμικές στιγμές, αλλά για επιδόρπιο θα έχει ξεκάθαρα τρυφερές αγκαλιές και χάδια. Τσίφτη μου, χαδιάρη και παραπονιάρη (δε θα το λέγαμε το τρίτο, τάισέ τον όμως  και δε θα γκρινιάξει ποτέ).

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός κυριεύεται από τον Άρη. Ο Άρης είναι ο πλανήτης υπεύθυνος για τη λίμπιντο, οπότε τα λόγια είναι περιττά. Πάμε στην πράξη. Ένας Κριός λατρεύει να σαγηνεύει και να ξελογιάζει, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο απολαμβάνει όλη τη διαδικασία πριν φτάσετε στο κυρίως πιάτο. Αυτό το κυνήγι να κατακτήσει το θήραμά του, τον εξιτάρει οριακά όσο η ίδια η πράξη. Οριακά είπαμε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εδώ έχουμε να κάνουμε με κρεμασμένα σε τοίχους μάστερ, δοκτοράδες και πτυχία πάνω στο φλερτ. Ο Τοξότης, πυροδοτείται από το φλερτ και θέλει να παίζει συνεχώς με όλους και με όλα. Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, θα δεις ότι του αρέσει η ποικιλία και να δει το υπέροχο νυχτικό σου ή πουκάμισο, πεταμένο στο πάτωμα του δωματίου του, όσο κι αν σου κάνει κοπλιμέντα πόσο σου πάει. Προσοχή, καθώς έχουμε να κάνουμε με άτομο που το κυριεύει η φοβία δέσμευσης, οπότε μην αποκλείεις το ενδεχόμενο μιας και μόνο βραδιάς μαζί του και μην τον είδατε. Αν σε παρηγορεί αυτό πάντως, η βραδιά θα σου μείνει αξέχαστη.

 

ΛΕΩΝ

Ενός λιονταριού η λίμπιντο καθορίζεται πλήρως από αυτόν που έχει απέναντί/πάνω/κάτω/πίσω του. Σε αγχώσαμε τώρα, έτσι; Αν θες να είσαι εκείνο το άτομο που θα απογειώσει το s3x drive του λιονταριού, τότε ετοιμάσου να του φερθείς σαν να είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας που μεταξύ μας, είναι. Όσο τον εκθειάζεις, τόσο θα σε ανεβάζει (όπου θυμίζει βάθρο και δε θα θες να κατέβεις). Αν δουν ότι πας να το παίξεις χαλαρός και λάιτ να ξέρεις με μαθηματική ακρίβεια, ότι δεν πρόκειται να πάει καλά το μεταξύ σας. Έχουν μια αλλεργία στο κουλνες.

 

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες λατρεύουν το σ3ξ και την ερωτική επαφή. Συνεπώς, η λίμπιντό τους καθορίζεται από την αλληλεπίδραση που έχουν μαζί σου και το πόσο κοντά τους σε νιώθουν. Αν σε νιώθουν ασφυκτικά κοντά, τόσο εκτοξεύεται η διάθεσή τους για παιχνίδια. Αν νιώθουν χάσμα θα πουντιάσετε σαν να είστε γυμνοί, στην Ανταρκτική.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ξέρει καλά πως για να παίξει το σ3ξουαλικό του παιχνίδι καλά, πρέπει οι συναντήσεις του μαζί σου να είναι γεμάτες νόημα και φροντίδα. Για να περάσει καλά, είναι απαραίτητες προϋποθέσεις και τα δύο, άρα έχει άπλετη υπομονή να περιμένει μέχρι να χτίσουν και τον 34ο όροφο του αυρανοξύστη της κ@υλας. Όσο νωρίτερα χτίσετε εμπιστοσύνη, τόσο γρηγορότερα θα αναστενάξουν οι τάβλες. Αλλά, προετοιμαστείτε και για το άλλο σενάριο, της ταινίας του Αγγελόπουλου που θα καταντήσετε σαν τη Ρόουζ του Τιτανικού 80 έτη φωτός μετά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι έχουν τη φήμη του σταθερού και συντηρητικού τύπου, χαρακτηριστικά που μπορεί να αποβούν λαχταριστά μοιραία στο κρεβάτι, ιδίως όταν μιλάμε για αντοχή. Ψιλοκατάλαβες. Ακύρωσε εκείνο το meeting σε 2 ώρες από τώρα. Θα κάνεις πρώτα εσύ meet, κάθε σ3ξουαλική σου ανάγκη, προτού φύγεις μακριά από έναν Αιγόκερω. Θα σε φροντίσει για τα καλά.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος μπορεί να χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο να φτάσει στο ψητό. Απαραίτητο για εκείνον είναι η καλή επικοινωνία, η πνευματική διέγερση και φυσικά μπόλικο χιούμορ για να ξεκλειδώσεις τα τσάκρα του. Όλα αυτά λειτουργούν σαν λ!παντικό των αισθήσεων για εκείνον. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, μία λάθος κίνηση και θα τους ξενερώσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος φημίζεται γιατί είναι περιπετειώδης στο σ3ξ, εφόσον το κρεβάτι είναι το μόνο μέρος του θα αφήσουν τα μαλλάκια τους επιμελώς ατημέλητα. Το πρόβλημα είναι μέχρι να τους οδηγήσεις στην κρεβατοκάμαρα. Έχουν πολλά κουτάκια στο μυαλό τους, γι’ αυτό χρειάζονται έναν παρτενέρ ο οποίος θα τα σβήσει προσωρινά και θα τους επιτρέψει να δείξουν τον καυτό εαυτό τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει πάνω από όλα την ελευθερία του, συνεπώς αν αισθανθεί πως το σ3ξ μπορεί να κλέψει κάτι από το να ζήσει ελεύθερο πουλί, τότε ξενερώνει επικά. Αυτό το ζώδιο του αέρα, είναι αρκετά φευγάτο με τα μυαλά στα κάγκελα, ακόμα και όταν πρόκειται για την ύστατη απόλαυση που λέγεται σ3ξ. Η λίμπιντό του εξαρτάται από το πόσο θα απειλήσεις την καλή λευτεριά του.

 

ΖΥΓΟΣ

Βρε, βρε ποιος θα το περίμενε να λάβει τελευταία θέση το ζώδιο που φλερτάρει ακόμα και με τον αέρα που αναπνέει. Προφανώς και ο Ζυγός αγαπάει το σ3ξ, αλλά έχει ως προτεραιότητα άλλα στοιχεία μιας σχέσης που θέλει να κατακτήσει πριν από το σαρκικό. Βάζει ψηλά οικογένεια και φίλους και η ερωτικh επαφή έρχεται στο προσκήνιο όταν θέλει να δείξει έμπρακτα αγάπη και αφοσίωση. Κοινώς, είναι λιγότερο πιθανό να μπλέξεις με Ζυγό για one night stand και μην τον είδατε μετά το γλέντι.