Ο Δημήτρης Σταρόβας, αγαπημένος καλλιτέχνης και μουσικός -ο καλύτερος κιθαρίστας στην Ελλάδα- βρίσκεται σε μια πορεία ανάκαμψης κι αναγέννησης μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον περασμένο Μάιο. Στο διάστημα που ακολούθησε, δεν το έβαλε στιγμή κάτω, ούτε θέλησε να κρύψει την αλήθεια για την κατάστασή του, ενώ αποφάσισε να κάνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή του, με στόχο την αποκατάσταση της υγείας του και την επιστροφή του στην ενεργή επαγγελματική δράση.

Με τη βοήθεια ειδικών και ενός κέντρου αποκατάστασης, ο Δημήτρης Σταρόβας κατάφερε να χάσει σημαντικό βάρος, να κόψει το κάπνισμα και να εντάξει τη γυμναστική στην καθημερινότητά του. Η βελτίωση στην υγεία του είναι αισθητή, όπως δήλωσε ο ίδιος σε ένα βίντεο που κοινοποίησε στο YouTube από το στούντιό του. «Ελπίζω να με θυμάστε… Λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενος παιδιά γιατί πρώτα απ’ όλα σε ό,τι αφορά την υγεία μου πάνε όλα προς το καλύτερο. Δεν έχω σχεδόν κανένα κινητικό πρόβλημα, μένει να αποκατασταθεί η ομιλία», είπε με χαρά στους ακολούθους του, κάνοντας αισθητή τη βελτίωση στην ομιλία του.

Ο καλλιτέχνης, παρόλο που ακόμα αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αποκατάστασή του, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να μοιραστεί την εμπειρία του από την περιπέτεια της υγείας του μέσω ενός εκτενούς βίντεο. «Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω, ζω από τύχη», τόνισε, επισημαίνοντας τη σημασία της πρόληψης και της φροντίδας της υγείας, κάτι που, όπως παραδέχτηκε, ο ίδιος δεν έκανε επαρκώς στο παρελθόν.

 

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Σταρόβα περιλαμβάνει και την επαγγελματική του επιστροφή, καθώς αναμένεται να ξεκινήσει μαθήματα κιθάρας τον Σεπτέμβριο, τόσο στο στούντιό του όσο και διαδικτυακά. «Δουλεύουμε πυρετωδώς, προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβρη που θα μπούμε σε μια κανονική ροή», ανέφερε, εκφράζοντας τη χαρά του που θα επιστρέψει στην ενεργή δράση, παρά τις δυσκολίες που συνεχίζει να αντιμετωπίζει.

Στο κλείσιμο του βίντεο, ο Δημήτρης Σταρόβας απευθύνθηκε με συγκίνηση στους φίλους και ακολούθους του, ευχαριστώντας τους για την υποστήριξη και υπογραμμίζοντας την ανάγκη να φροντίζουν την υγεία τους: «Να προσέχετε τους εαυτούς σας πάνω απ’ όλα, κάτι που δεν έκανα εγώ και τη γλίτωσα στο…τσακ και το πληρώνω ακριβά. Γι’ αυτό… δόξα τω Θεώ να λέμε».

Η νέα αρχή του Δημήτρη Σταρόβα είναι ένα παράδειγμα δύναμης και αποφασιστικότητας, που δείχνει ότι ακόμα και μετά από μια σοβαρή κρίση, η ζωή μπορεί να συνεχιστεί με θετική διάθεση και νέους στόχους. Τον αγαπούσαμε πάντα, αλλά τώρα ένα τσακ περισσότερο κι ανυπομονούμε να τον απολαύσουμε στα νέα του επαγγελματικά βήματα.