Αυτό το Σαββατοκύριακο, τα φώτα στρέφονται στην Πελοπόννησο, όπου ο υπερπολυτελής γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα λάβει χώρα στο μαγευτικό Costa Navarino. Το ζευγάρι, που είναι μαζί για πάνω από μια δεκαετία και έχει ήδη τρία πανέμορφα παιδιά – τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα – επιλέγει να ενώσει τις ζωές του με δύο ξεχωριστές τελετές, συνδυάζοντας τις θρησκευτικές παραδόσεις τους, ορθόδοξες και καθολικές, σε μια ειδυλλιακή παραλία.

 

Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Τριήμεροι εορτασμοί και πυροτεχνήματα στο γαμήλιο πάρτυ στη Μεσσηνία - ertnews.gr

 



 

Πάρτι και στυλ

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν δυναμικά την Παρασκευή με ένα λαμπερό «All White Party» στο ξενοδοχείο «W», όπου όλοι οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι στα λευκά. Ο Γιάννης και η Μαράια έφτασαν με σκάφος από τον όρμο του Ναβαρίνου, προσφέροντας μια σκηνή βγαλμένη από ταινία. Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με την ατμόσφαιρα να γεμίζει ευχές και τη Μεσσηνία να γεμίζει αίγλη και να γίνεται το κέντρο της παγκόσμιας προσοχής.

Τα outfits για την περίσταση είχαν την υπογραφή του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή Γιώργου Παπαδόγαμβρου, ο οποίος επιμελείται και την εμφάνιση του Γιάννη για τη μεγάλη μέρα.

 



 

Σάββατο: Nigerian night

Σήμερα, Σάββατο, ο Γιάννης και η Μαράια θα τιμήσουν τη δεύτερη πατρίδα του Greek Freak με ένα «Nigerian Party», όπου το dress code είναι παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες. Μεταξύ των καλεσμένων θα είναι μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς και πολλοί πρώην και νυν συμπαίκτες του Γιάννη.

 



 

Το γαμήλιο μενού με γεύση Ελλάδας

Το μενού του γάμου δε θα μπορούσε να είναι λιγότερο εντυπωσιακό, με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού, και πιάτα που αναδεικνύουν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της περιοχής. Το φαγητό αναμένεται να είναι μια γαστρονομική εμπειρία που θα αφήσει τους καλεσμένους με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αν και το ζευγάρι κρατάει ακόμη μερικές εκπλήξεις, όπως το αν θα τραγουδήσει κάποιος διάσημος Έλληνας καλλιτέχνης, η προσμονή είναι τεράστια και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τη μεγάλη μέρα.

Αυτός ο γάμος θα μείνει στην ιστορία και θα μιλάμε γι’ αυτόν για χρόνια!