Ποια ζώδια ερωτεύονται εύκολα; Ποια είναι αυτά που θα ξεστομίσουν πρώτα τη λέξη σ’ αγαπώ και θα πέσουν στα «δίχτυα» μιας σχέσης με ανοιχτή καρδιά; Σίγουρα δεν είναι όλα τα ζώδια το ίδιο και πιστέψτε μας κάποιοι του ζωδιακού θα αργήσουν πολύ πριν παραδεχτούν στους εαυτούς τους ότι αυτός ο δεσμός πρόκειται για έρωτα κι όχι για μια απλή ξ3πέτα. Αυτά τα 5 ζώδια όμως που σου έχουμε τη λίστα, είναι ρομαντικά και η καρδιά τους όλο βρίσκει αφορμές να σκιρτήσει. Ας τα δούμε:

 

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων και των ψευδαισθήσεων, οι Ιχθείς είναι αιώνια ρομαντικοί που φορούν την καρδιά τους στο μανίκι. Η συμπονετική τους φύση και η απεριόριστη ενσυναίσθηση τους καθιστούν βαθιά συντονισμένους με τα συναισθήματα των άλλων, οδηγώντας τους συχνά στο να ερωτεύονται γρήγορα και ολόψυχα. Οι Ιχθύες αποζητούν βαθιές συναισθηματικές σχέσεις και έλκονται από συντρόφους που μπορούν να αντικατοπτρίζουν τα εξιδανικευμένα οράματά τους για την αγάπη και τον ρομαντισμό.

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, οι Ζυγοί είναι γεννημένοι εραστές που ευδοκιμούν σε υγιείς και αγαπημένες σχέσεις. Με την έμφυτη γοητεία και τις διπλωματικές τους ικανότητες, προσελκύουν αβίαστα πιθανούς συντρόφους και απολαμβάνουν τον χορό του φλερτ. Οι Ζυγοί εκτιμούν τη δικαιοσύνη και την ισορροπία στις σχέσεις τους, αναζητώντας συντρόφους που μπορούν να συμπληρώσουν τα ρομαντικά τους ιδανικά και να μοιραστούν την αγάπη τους για την τέχνη, τον πολιτισμό και τις αισθητικές απολαύσεις.

 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες, που κυβερνώνται από τον λαμπερό Ήλιο, αποπνέουν αυτοπεποίθηση, χάρισμα και έναν αδιαμφισβήτητο μαγνητισμό που προσελκύει τους θαυμαστές σαν το σκόρο στη φλόγα. Αυτά τα παθιασμένα άτομα λατρεύουν να απολαμβάνουν τα φώτα του ρομαντισμού, κατακλύζοντας τους συντρόφους τους με μεγάλες χειρονομίες στοργής και λατρείας. Οι Λέοντες λαχταρούν τις έντονες, φλογερές σχέσεις και συχνά ερωτεύονται παράφορα με την παραμικρή ένδειξη αμοιβαίου θαυμασμού και σεβασμού.

 

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Κυβερνώμενοι από τη Σελήνη, το ουράνιο σώμα των συναισθημάτων και των ενστίκτων φροντίδας, οι Καρκίνοι είναι βαθιά συναισθηματικά όντα που δίνουν προτεραιότητα στη συναισθηματική ασφάλεια και τους οικογενειακούς δεσμούς. Η περιποιητική τους φύση και η διαισθητική τους ενσυναίσθηση τους καθιστούν ικανούς στο να κατανοούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των συντρόφων τους, καλλιεργώντας βαθιές συναισθηματικές σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και την οικειότητα. Οι Καρκίνοι εκτιμούν την παράδοση και τη σταθερότητα στις σχέσεις, συχνά ερωτεύονται συντρόφους που τους παρέχουν την αίσθηση του ανήκειν και της οικογενειακής ευδαιμονίας.

 

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Με κυβερνήτη τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας και της διανόησης, οι Δίδυμοι διαθέτουν μια περίεργη και ευπροσάρμοστη φύση που τους καθιστά απίστευτα ευέλικτους σε θέματα καρδιάς. Αυτές οι κοινωνικές πεταλούδες ευδοκιμούν στη διανοητική διέγερση και τις ζωηρές συζητήσεις, ερωτεύονται συχνά συντρόφους που μπορούν να συμβαδίσουν με τα πνευματώδη πειράγματά τους και τα διαρκώς μεταβαλλόμενα ενδιαφέροντά τους. Οι Δίδυμοι έλκονται από το νέο και τον ενθουσιασμό στις σχέσεις, αναζητώντας συνεχώς νέες εμπειρίες και πνευματικές συνδέσεις με τους συντρόφους τους.