Την Κυριακή το βράδυ (1/9), μια καταδίωξη που θυμίζει ταινία του Χόλιγουντ σημειώθηκε στην Αττική Οδό, όταν ένα πολυτελές όχημα μάρκας Porche με τέσσερις επιβαίνοντες αγνόησε σήμα αστυνομικών για έλεγχο. Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 8 μ.μ., όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, αλλά εκείνος επιτάχυνε απότομα, ξεκινώντας μια επικίνδυνη καταδίωξη.

Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. κινητοποιήθηκαν αμέσως, ακολουθώντας το αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς την Ελευσίνα μέσω της Αττικής Οδού. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, το όχημα όχι μόνο αγνόησε τον δεύτερο αστυνομικό έλεγχο, αλλά διέσπασε και τις μπάρες των διοδίων, προσπαθώντας να διαφύγει.

Στο ύψος της Κηφισίας, στο γνωστό «Δαχτυλίδι», ο οδηγός προχώρησε σε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη κίνηση, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προτού καταλήξει στο Μαρούσι. Εκεί, οι επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το όχημα και διέφυγαν πεζοί.

Οι αρχές, κατά την έρευνα στο εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο, ανακάλυψαν κλοπιμαία. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.