Πόσες φορές σκέφτηκες να ανεβάσεις τα πατουσάκια σου στο feetfinder, άραγε, τα τελευταία χρόνια; Μπορεί και καμία, αλλά τώρα μόλις σου φύτεψα την ιδέα. Σίγουρα, πάντως, γνωρίζεις ότι κοιτώντας πατουσάκια πολύς κόσμος αναστατώνεται. Είτε ανήκεις σε αυτή την κατηγορία είτε όχι, είναι μακράν ένα από τα πιο διαδεδομένα φετίχ. Πόσα από αυτά που μας φτιάχνουν σήμερα ξεκίνησαν μια 20ετία πριν, όμως; Το 2004 τι φετίχ μεσουρανούσαν; Λες να ξεσήκωσαν τίποτα τότε επίκαιρο και να έκαναν παιχνίδια ρόλων ντυμένοι Φοίβος-Αθηνά;

Σύμφωνα με το σάιτ Clips4Sale, κάποια φετίχ είναι διαχρονικά, όπως η ποδολ@γνεία που λέγαμε. Παρ’ όλα αυτά έχουν αλλάξει πολλά στο πώς βλέπουμε ταινίες π0ρνό μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια. Το 2004, οι ερωτικ3ς ταινίες είχαν την ευγενική χορηγία στούντιο παραγωγής και έπρεπε να πας στο πλησιέστερο βίντεο κλαμπ προκειμένου να νοικιάσεις ή να αγοράσεις μια ερωτική ταινία. Η άλλη επιλογή ήταν να πιάσεις το κανάλι “erotic@” στην τηλεόραση που έπαιζε 24/7 ως δωράκι. Φυσικά, υπήρχε και το ενδεχόμενο να κατέβαζες από το internet αλλά ήταν εμφανώς πιο μπελαλίδικο από σήμερα.

Έβαζες, λοιπόν, το φούτερ με τη μεγάλη κουκούλα και πήγαινες στο dvd club με τρεμάμενη φωνή την ώρα που έπρεπε να κοιτάξεις στα μάτια το τυπάκι στο ταμείο και να αφήσεις στον πάγκο τις φαντασιώσεις σου. Περνούσαν αυτά τα μαρτυρικά και άβολα δευτερόλεπτα μέχρι να σου πει μέχρι ποια μέρα μπορούσες να επιστρέψεις το dvd κι έφευγες.

Από τότε, καυτ0 περιεχόμενο έκανε σάιτ με τρομερή ποικιλία ερωτικών βίντεο να εκτοξευθούν όχι μόνο σε περιεχόμενο αλλά και σε θέαση. Σταδιακλα, υπήρξε ένας εμπλουτισμός και στη μορφή του περιεχομένου με σάιτ όπως το C4S και το OnlyF@ns, μα χρησιμοποιούνται από ανεξάρτητους δημιουργούς που είναι σε θέση να φτιάξουν και να διαφημίσουν το υλικό τους μόνοι τους.

Το C4S, λόγου χάρη, γνωστοποίησε ορισμένα φετίχ που έσκασαν μαζί με την online εποχή που όλο κλιμακώνεται. Στην κορυφή της λίστας αυτής έχουμε το ASMR που κάνει πανικό σε γενικότερο πλαίσιο, αλλά ειδικότερα λατρεύεται από τη NSFW (not safe for work) κοινότητα και αναφέρεται σε ακατάλληλο υλικό που θα έπρεπε κανείς να δει ιδιωτικά. Το C4S, επίσης, αναγνωρίζει την ψηφιακή υποταγή ως φετίχ, δηλαδή το να σε εξουσιάζει ένα dom άτομο (βλέπε αφ3ντης/αφ3ντρα) μέσω κάμερας ενώ αυτοϊκανοποιείσαι και φτάνεις σε κορύφωση χωρίς όμως να τελειών3ις, για ώρες.

Έχοντας πάρει μια γεύση, αν σου έχουμε εξάψει την περιέργεια για το ποια είναι αυτή η χρυσή δεκάδα των φετίχ της τελευταίας δεκαετίας, διάβασε παρακάτω κι απόλαυσε υπεύθυνα:

 

Πάμε να δούμε άλλα 10 τοπ φετίχ της εποχής:

1. Πόδια, πόδια, πόδια: το C4S ξεκίνησε ως αμιγώς πατουσάκικο σάιτ και συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα καθώς η ποδ0λαγνεία καλά κρατεί.

 

2. Σαδομ@ζοχισμέ αγάπη μου: Το μπιντιεσεμ υλικό ήταν παραδόξως δύσκολο να πουλήσει χρόνια πριν αλλά εφόσον οι άνθρωποι άρχισαν να εκφράζονται πιο ανοιχτά για αυτές τους τις απόκρυφες φαντασιώσεις οι οποίες πάντα έχουν ως απαραίτητη προϋπόθεση τη συναίνεση και την ασφάλεια όλων των πλευρών, είναι στο τοπ της λίστας. Γειά σου Mr. Gray με τις ωραίες σου τις αποχρώσεις.

 

3. Ταμπού: Π0ρνό που αφορά θετά μέλη της οικογένειας που εμπλέκονται κρυφά μην τους ακούσουν από το δίπλα δωμάτιο, στο ερωτικ0 γιουρούσι, είναι σούπερ δημοφιλή. Δεν έχει να κάνει τόσο με την οικογένεια και όσα λένε πως κάνουν στα χωριά, αλλά με την έννοια του απαγορευμένου.

 

4. Πρωκτ0λατρεία: Άτιμη Νίκι Μινάζ μας έκαψες. Είχε βγει βέβαια νωρίτερα η JLO και τα έλεγε αλλά τότε δεν την άκουγαν τόσο. Τώρα η αύξηση πλαστικών προσθετικής οπισθίων κάνει θραύση. Προσκυνήστε το είδωλο.

 

5. Σουπερήρωες ενωθείτε: Η Marvel φταίει για όλα. Καλά σε στενλη συνεργασία με τη DC. Τι συνεργασία δηλαδή, μπιφάρα έχουν. Όταν ο μικρός Γιωργάκης ήθελε όλο το merch του Τζόκερ μικρός, πού να φανταστείς ότι αύριο μεθαύριο θα βάζει τη δικιά του να ντύνεται Χάρλευ Κουίν και θα τρελαίνεται.

 

6. Χεντάι: Εδώ είναι μια λατρεμένη κατηγορία που προστέθηκε πρόσφατα και αφορά τα αγαπημένα πολλών anime αλλά όπως δεν τα έχουν ξαναδεί.

 

7. Cuck0lding: Η πράξη του να βλέπεις το σύντροφο σου σε 3ρωτικές περιπτύξεις με κάποιον άλλο και αυτό όχι απλά να μην ξυπνάει την κτητικότητα μέσα σου, αλλά να σε ανάβει κιόλας.

 

8. P3gging: Εδώ μιλάμε για ένα φετίχ όπου διεισδύεις σε κάποιον (συνήθως γυναίκα σε άλλη γυναίκα ή σε άντρα) με τη βοήθεια ενός d!ldo και μάλιστα, το σγκεκριμένο φετίχ, ενδιαφέρον έχει ότι ψηφίστηκε ως το νούμερο 1 φετίχ του 2023. Αν στο ζητήσει ο σύντροφός σου δες το ως ένα φετίχ συναινετικής υποτίμησης που θα απογειώσει το κρεβάτι σας.

 

9. Find0m, δηλαδή οικονομική υποταγή: το ίντερνετ το έχει κάνει σούπερ ντούπερ εύκολο να πληρώνεις για να δεις τους αγαπημένους σου δημιουργούς ερωτ!κού περιεχομένου να παίζουν παιχνίδια εξουσίας και να γεύονται τον απαγορευμένο καρπό.

 

10. Giantess: Αυτό έχει πάρει διαστάσεις τόσο μεγάλες όσο και των γυναικών οι οποίες πρωταγωνιστούν και απογειώνουν το νούμερο ένα φετίχ σήμερα. Οι giantesses είναι γυναίκες υπερβολικά ψηλές και μεγαλόσωμες, τόσο που όταν ξεκινάνε παιχνίδια με άντρες πολύ πιο μικροκαμωμένους από εκείνες ενδέχεται να τους συντρίψουν με τρόπο ερωτ!κό. Τα βίντεο που τρεντάρουν ξεκινάνε με τις τεράστιες πατούσες των giantesses να προσπαθούν να συνθλίψουν την οθόνη που τις τραβάει.

Με τις υγείες σας.