Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο μέχρι το απόγευμα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στον τρόπο που διαχειριζόμαστε υποθέσεις που σχετίζονται με το φιλικό περιβάλλον ή με στόχους και φιλοδοξίες που μας ενδιαφέρουν. Πιθανό είναι να υπάρξουν ανατροπές και έντονες κόντρες λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει το πρωί με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η μέρα μας λοιπόν ξεκινά με εκνευρισμό για αυτό καλά θα κάνουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους προσπαθώντας να συγκρατήσουμε την ορμητικότητα και τον θυμό μας.

Είναι απαραίτητο να αποφύγουμε τις εντάσεις ιδιαίτερα με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο ή με πρόσωπα που συνεργαζόμαστε καθημερινά σε μεγάλους οργανισμούς και μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά με τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν αλλαγές στα σχέδια μας λόγω ξαφνικών εξόδων και ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια. Ένα δεύτερο πλάνο θα μας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση βοηθώντας μας να ξεπεράσουμε φόβους και δυσκολίες.

 

Κριός

Η σημερινή μέρα, θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σου δώσουν και απαντήσεις, ώστε να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος στο μέλλον, που ανοίγεται μπροστά σου. Φίλε Κριέ, ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο ταίρι σου, το οποίο από την πλευρά του θα σου εκδηλώσει έμπρακτα τον έρωτά του. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα τη μοναξιά, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να βγεις από το καβούκι σου για να συναντήσεις το άλλο σου μισό.  Σήμερα μπορείς να πετύχεις αυτά που θες, αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται κατόπιν ώριμης σκέψης.

 

Ταύρος

Η μέρα σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σε αναστάτωναν. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και κάνε ότι μπορείς για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται αλλά και τη δική σου ενέργεια για να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη. Φίλε Ταύρε, η μέρα σου δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στη σχέση σου και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας αρχίζουν να αποκαθίστανται και εσύ νιώθεις πιο ήρεμος από ποτέ. Εάν δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα και ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι η μέρα μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με άτομο από το παρελθόν σου. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου.

 

Δίδυμος

Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση δεν θα καταφέρεις τίποτα, παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε τη στάση σου και μίλησε στους δικούς σου ανθρώπους. Θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν καταφέρεις να ηρεμήσεις και αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλη την πίεση και τα προβλήματα που σου προκαλεί η δουλειά σου. Αν είσαι μόνος σου, ο ερωτισμός σου σήμερα είναι αυξημένος και με τις κατάλληλες κινήσεις θα έχεις τις κατακτήσεις που επιθυμείς. Με την ενέργεια αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχεις θα καταφέρεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

 

Καρκίνος

Σήμερα νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει στη ζωή σου, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς σε όσα έχεις καταφέρει. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος αλλά με δυναμικότητα. Φίλε Καρκίνε υπάρχουν πράγματα που σε έχουν απογοητεύσει στη σχέση σου, όμως αντί να κρατάς «μουτράκια» και να περιμένεις να μυρίσει τα νύχια του το ταίρι σου για να καταλάβει τι έχεις, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις και να πεις όλα όσα σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα αυτό που αναζητάς, να ξέρεις ότι η μέρα σου ετοιμάζει πολλές ερωτικές εκπλήξεις που θα σε ενθουσιάσουν. Χρησιμοποίησε στο μέγιστο την κριτική σου ικανότητα για να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα για δεδομένα που δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, τα προβλήματα που θα εμφανιστούν σήμερα στην ζωή σου ίσως αρχικά σου φανούν βουνό, αλλά δεν πρέπει να τρομάζεις. Με λογική σκέψη και καθαρό μυαλό, θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Ίσως μόνο να χρειαστεί να υιοθετήσεις μία πιο διπλωματική συμπεριφορά και να μην είσαι τόσο ωμός και απόλυτος στα λόγια σου. Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται αρκετή προσπάθεια σήμερα για να ξεπεράσεις τις παρεξηγήσεις, αλλά και τα μικρά προβλήματα που θα προκύψουν. Με λίγη καλή διάθεση μπορείς να δημιουργήσεις ένα ήρεμο και, γιατί όχι, ερωτικό κλίμα απόψε στη σχέση σου. Αν σε έχει κυκλώσει η μοναξιά σου, ανοίξου σήμερα σε νέες γνωριμίες και μην γίνεσαι τόσο αυστηρός στις επιλογές σου. Πάντως, η αλήθεια είναι πως οι γενικότερες συνθήκες μπορεί να σου δημιουργήσουν νεύρα και κακή διάθεση. Μην το βάζεις κάτω!

 

Παρθένος

Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις αυτήν την ημέρα είναι αρκετές και κυρίως αφορούν άτομα που θα σε πλησιάσουν και θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που σου λένε αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν. Η μέρα, φίλε Παρθένε, είναι πολύ καλή για μια βόλτα με το σύντροφό σου ή ένα ρομαντικό ραντεβού διαφορετικό από αυτά που είχατε μέχρι τώρα. Οι συγκυρίες ευνοούν τόσο τους δεσμευμένους όσο και τους αδέσμευτους του ζωδίου. Ιδιαίτερα οι δεύτεροι, έχετε την τύχη στο πλευρό σας για να ξεκινήσετε τώρα μία ερωτική σχέση με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης. Tο πλανητικό σκηνικό βελτιώνει κατά πολύ την ψυχολογική σου διάθεση, με αποτέλεσμα να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου και να τις πραγματοποιήσεις χωρίς πολύ κόπο.

 

Ζυγός

Άλλαξε κάποιες από τις παγιωμένες πεποιθήσεις σου και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Τα ταλέντα που έχεις είναι πολλά και με κατάλληλους χειρισμούς θα καταφέρεις να τα προωθήσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που ζητάς. Ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα της σημερινής ημέρας στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, μιας και ο σύντροφός σου, σου ετοιμάζει μία έκπληξη, που θα σε ενθουσιάσει. Μη διστάσεις να εξωτερικεύσεις την ερωτική πλευρά σου και να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς. Όλοι έχουν την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Το ίδιο ισχύει και για εσένα, που ακόμη ψάχνεις το άλλο σου μισό. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να το γνωρίσεις θα είναι πολλές και δε θα πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

 

Σκορπιός

Η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, αλλά προσοχή να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις. Στα αισθηματικά σου, μπορείς με καλή διάθεση να λύσεις αρκετά προβλήματα. Μίλησε με ηρεμία, και μέσα από τη συζήτηση με το σύντροφό σου θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Κι αν ανήκεις στις μοναχικές ψυχές του ζωδίου σου, πέρασε καλά με αγαπημένους φίλους και να είσαι έτοιμος για ενδιαφέρουσες προτάσεις. Καλό είναι να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες που θα παρουσιαστούν και να μην αφήνεις τίποτα για αύριο. Άλλωστε, έχεις την εύνοια της θετικής όψης της ημέρας που ενισχύει τη δυναμικότητά σου.

 

Τοξότης

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, φίλε Τοξότη, αφού θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά τα σχέδιά σου. Η καλή συμπεριφορά που έχει ο σύντροφός σου και η συμπαράστασή του θα σε βοηθήσουν πολύ σήμερα που είσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης, φίλε Τοξότη. Εσύ που πορεύεσαι αγκαλιά με την μοναξιά σου, πρέπει να ξέρεις ότι πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και κινείσαι, από την στιγμή που δε σου φέρνει τα αποτελέσματα που αναζητάς.  Η μέρα είναι καλή για να συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, αρκεί να μην αναφερθείς σε προβλήματα του παρελθόντος.

 

Αιγόκερως

Συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πειθώ. Θα αλλάξεις πολλά δεδομένα της ύπαρξής σου αμφισβητώντας τα τωρινά και με νέες βάσεις και αντιλήψεις θα πάρεις την ζωή στα χέρια σου και θα σταματήσεις να την αφήνεις στα χέρια των άλλων. Αν πάρεις την απόφαση να αφοσιωθείς στο δεσμό σου και να σταματήσεις να κοιτάς από εδώ και από εκεί, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να ζήσεις αξέχαστες, ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου, που θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό. Εσύ που έχεις αγκαλιά την μοναξιά, άφησε την για λίγο να πέσει κάτω και υποδέξου το άτομο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις! Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, συζητήσεις, γνωριμίες και προτάσεις θα μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον σου, με το πλανητικό σκηνικό να σου χαρίζει έντονη δυναμικότητα. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα όμορφα και καλά. Απόφυγε μόνο να εκνευρίζεσαι και να τα βάζεις με άλλους, για να μην έχεις πρόβλημα. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί. Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε να διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς τόσο τη διάθεση τη δική σου όσο και τη δική του. Αν σου αρέσει κάθεσαι, αν όχι φεύγεις… Εσύ που δεν έχεις σχέση, φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου και πολύ γρήγορα θα σαγηνεύσεις το άτομο που θέλεις. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή σε μερικά πράγματα.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η δημιουργικότητα, τα ταλέντα σου και η αισθηματική σου ζωή είναι θέματα που ευνοούνται ιδιαίτερα τη σημερινή ημέρα. Θα έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τις ικανότητές σου και θα διαπιστώσεις ότι είναι πολλοί αυτοί που ενδιαφέρονται για τα προσόντα σου, πράγμα που θα μειώσει αρκετά την ανασφάλεια που σε διακατέχει. Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, χρειάζεται η δική σου προσπάθεια για να πας καλύτερα τα πράγματα μέσα στη σχέση σου. Μην αποφεύγεις να μιλήσεις επειδή φοβάσαι τη ρήξη, γιατί έτσι γίνεται πιο μεγάλο το χάσμα ανάμεσά σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, είναι καιρός να κάνεις κι εσύ τις κατάλληλες κινήσεις και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Η θετική όψη της ημέρας δίνει τη δυναμικότητα να πάρεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τις συνήθειές σου.

 

Πηγή:MyAstro