Η Σελήνη κινείται στους Ιχθύες επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Το παρελθόν έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και η μέρα μας προετοιμάζει για τη Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί αύριο και θα φέρεις την επιφάνεια σημαντικά γεγονότα κλείνοντας κύκλους και σχέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ό,τι αφορά αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές που δεν επιτρέπουν να λειτουργήσουμε με ρεαλισμό και ωριμότητα. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με σθένος κάθε τραύμα και ανασφάλεια που έρχεται στην επιφάνεια γιατί ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να απελευθερωθούμε από ότι μας κρατάει δέσμιους ψυχολογικά και κυριολεκτικά.

Επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες είναι πιθανό να μας απασχολήσουν. Καλό είναι να λειτουργήσουμε με βάση τη διαίσθηση μας και να προχωρήσουμε στην επίλυση των υποθέσεων αυτών κλείνοντας κάθε εκκρεμότητα που μας ταλαιπωρεί. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στον χώρο της δουλειάς γιατί είναι εύκολο να παρασυρθούμε λόγω του ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης σε λάθη που θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Η Σελήνη το πρωί σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή από την Παρθένο προκαλώντας ζητήματα κυρίως στον χώρο της δουλειάς. Αντιδικίες και συναισθηματικές εξάρσεις δε μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε λελογισμένα και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει πρόβλημα με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον συναδελφικό περίγυρο. Οφείλουμε να βρούμε τη χρυσή τομή ώστε να αποφύγουμε ρήξεις και κόντρες που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στον χώρο της δουλειάς και την καθημερινότητά μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες προκαλεί την ανάγκη να αποσυρθούμε καθώς απογοήτευση και κατήφεια κάνουν την εμφάνισή τους. Η διάθεση μας επιβαρύνεται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν δύσκολες στιγμές που θα οδηγήσουν όμως σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Καλά θα κάνουμε να αποφύγουμε καθοριστικές αποφάσεις γιατί το μυαλό δεν είναι ξεκάθαρο και μπορεί να παρασυρθούμε σε λάθη.

 

Κριός

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων αυξάνει ακόμα περισσότερο την εξυπνάδα και την ευστροφία σας που βοηθούν για να καταλάβετε τα κίνητρα των άλλων και να κρατήσετε ανάλογη στάση, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια σκληρότητα που σας προειδοποιεί να αφήσετε τα όποια εμπόδια στο παρελθόν για να υπερβείτε κατά τη διάρκεια της σημερινής έκλειψης, τις επίπονες καταστάσεις που βιώνετε, και να επέλθει η αλλαγή στην καθημερινότητά σας, που τόσο προσδοκάτε.

 

Ταύρος

Ακόμα και να χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, ας είστε προετοιμασμένοι και ακέραιοι στους στόχους και τα πιστεύω σας και προβάλλετε τις αρετές και την αξιοσύνη σας, ώστε να εκτιμηθούν δεόντως από τους ανωτέρους σας. Καλό είναι να ανταλλάξετε βοήθεια και στήριξη με τους καλούς φίλους, τους οποίους ξεχωρίζετε από τη στάση και τη συμπεριφορά τους. Θα μπείτε στη διαδικασία να γίνετε πιο ευέλικτοι στα νέα δεδομένα και να αποδεχτείτε νέες επαγγελματικές προκλήσεις. 

 

Δίδυμοι

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων ίσως προκαλέσει κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες ή προβλήματα στις κοινωνικές σας δραστηριότητες, ενώ υπάρχει αρκετή πίεση στη δουλειά σας, που σας «αναγκάζει» να εξωτερικεύσετε ακόμα περισσότερο όλα τα προσόντα και τις αρετές σας. Η δυσκολία όμως αυτή σας βοηθάει να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν γιατί σας κάνει πιο παραγωγικούς. Βελτιώνεται η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω κι οι σχέσεις σας αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Καρκίνος

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Υπερπανσελήνου θα προχωρήσετε στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή θα κάνετε ένα ταξίδι για αναψυχή στο εξωτερικό. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε νομικές υποθέσεις και να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

Λέων

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θ’ ασχοληθείτε εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων σε συνδυασμό με την έκλειψη, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν τρίτους (π.χ. δάνεια, εφορία, τράπεζες) και ν’ ασχοληθείτε με τα οικονομικά του συντρόφου σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε στην ενδοσκόπησή σας και ν’ αντιμετωπίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.

 

Παρθένος

Βάλτε γερές βάσεις στις επαγγελματικές συνεργασίες και στους μελλοντικούς σας στόχους, αφού πρώτα κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στην καθημερινότητά σας, που αφορούν πρόσωπα ή καταστάσεις που έχουν κουράσει την ψυχική σας υγεία. Πάρτε αποφάσεις έχοντας επίγνωση και συνειδητότητα των όσων επιθυμείτε να πετύχετε, ακόμα και μια επισημοποίηση στη σχέση σας. Το σημαντικό είναι ότι αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση ν’ απομακρύνετε από κοντά σας ανθρώπους που φρενάρουν την εξέλιξή σας.

 

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τον εαυτό σας και την καθημερινότητά σας. Υπάρχει αυτοπεποίθηση και σιγουριά στα νυν και στα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα με την έκλειψη, που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε καλύτερη οικονομική επιφάνεια, αλλά και ηθική ικανοποίηση από τα εύσημα των αγαπημένων σας ανθρώπων. Τώρα είναι η στιγμή να βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, για τη φροντίδα της εσωτερικής και της εξωτερικής σας εμφάνισης και για τη σωματική σας ευεξία.

 

Σκορπιός

Θέλοντας στη συναισθηματική σας ζωή και στην ερωτική σας σχέση, περισσότερη ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα, μπορείτε να μη σκέφτεστε με επιπολαιότητα και βιασύνη, αλλά με πλήρη επίγνωση της κατάστασης που θέλετε να διαμορφώσετε. Η δημιουργικότητά σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη ενώ θα δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να διασκεδάσει και ν’ απολαύσει όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Απ’ την άλλη πλευρά, οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν την ευκαιρία να φλερτάρουν και να ερωτευτούν. 

 

Τοξότης

Μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Δείξτε τη φροντίδα σας και το ενδιαφέρον σας, σε μεγαλύτερης ηλικίας άτομα του οικογενειακού ή του φιλικού σας περιβάλλοντος, που έχουν την ανάγκη σας. Είναι βοηθητικές αυτές οι συγκυρίες, προκειμένου να βρείτε λύσεις και απαντήσεις σε σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας, έτσι ώστε να ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο οι δυσκολίες και τα εμπόδια στις φιλικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και δε θα βγείτε χαμένοι.

 

Αιγόκερως

Μια έντονη και ταυτόχρονα  ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η Υπερπανσέληνος που έρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Δείτε με ρεαλισμό και πρακτικότητα τα μελλοντικά σας σχέδια, είτε αφορούν στην επαγγελματική σας πορεία, είτε στη συναισθηματική σας ζωή, αρκεί να είσαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε ή σε εκείνα που μεταφέρετε στις συζητήσεις σας. Επίσης, για αρκετούς από εσάς αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για σύντομες διακοπές.

 

Υδροχόος

Η έκλειψη της Υπερπανσελήνου στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα δώσει νέα ώθηση  στα οικονομικά σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς, θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο έχετε δομήσει τις αξίες σας και θα δώσετε σημασία όχι μόνο στις υλικές αλλά και στις πνευματικές αξίες.

 

Ιχθείς

Μία απ’ τις πιο όμορφες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες. Για να δικαιωθούν οι προσπάθειες και οι κόποι σας, αρκεί να αφοσιωθείτε στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, έχοντας όραμα και αισιοδοξία για το μέλλον. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι, ότι με πίστη, υπομονή και επιμονή μπορείτε να τα καταφέρετε και να χτίσετε το επαγγελματικό και το προσωπικό σας μέλλον, πάνω σε γερές και ατσάλινες βάσεις.

 

Πηγή: Myastro