Nαι γεια σας, υπήρξε μια ενημέρωση. Παρά το γεγονός ότι η Jennifer Lopez κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Ben Affleck μετά από ένα καλοκαίρι που πέρασαν σε μεγάλο βαθμό αποξενωμένοι, το ζευγάρι εντοπίστηκε να φιλιέται και να κρατιέται χέρι-χέρι τρώγοντας brunch, σαν δυο καλοί πρώην.

Αυτή η ανατροπή έρχεται από το Page Six, το οποίο δημοσίευσε φωτογραφίες του Ben και της Jen να ξαναβρίσκονται για το εν λόγω brunch με τα παιδιά τους. Κι ενώ οι φωτογραφίες δεν περιελάμβαναν κανένα φιλί ή κράτημα χεριών, το δημοσίευμα του Σαββάτου, 14 Σεπτεμβρίου, ανέφερε ξεκάθαρα: «Ο Ben και η JLo βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Polo Lounge στο Beverly Hills Hotel κρατώντας τα χέρια και φιλιούνται. Τα παιδιά είναι μαζί τους, αλλά σε ξεχωριστό τραπέζι.»

celebrity sightings in los angeles september 14, 2024

Bellocqimages/Bauer-Griffin//Getty Images

Αυτή η εξάλιξη έρχεται σχεδόν ένα μήνα μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η J.Lo από τον Ben στην επέτειο των δύο ετών από το γάμο τους στην Τζόρτζια. Τελευταία φορά που ακούσαμε κάτι γι’ αυτούς ήταν από το People, που ανέφερε ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διαμεσολάβηση με τη διάσημη δικηγόρο διαζυγίου Laura Wasser, ότι υπήρχαν κάποια σημεία διαφωνίας σχετικά με τα οικονομικά και ότι τα πράγματα είχαν την προοπτικη να γίνουν άσχημα.

Εν τω μεταξύ, η γιγαντιαία έπαυλη που αγόρασαν το ζεύγος Bennifer μαζί, είναι αυτή τη στιγμή στην αγορά, ενώ ο Ben μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα για έναν (στα γενέθλια της J.Lo), και η Jen φέρεται να είναι έτοιμη να κλείσει ένα νέο σπίτι στο Beverly Hills. Τέλος πάντων! Πριν σας αφήσουμε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας, αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι η Jennifer και ο Ben έχουν μια ταινία στα σκαριά, με τίτλο Unstoppable, που θα κυκλοφορήσει λείαν συντόμως. Αν, τώρα, αυτή καταλήξει να είναι υποψήφια για τα βραβεία, το πιθανότερο είναι ότι θα πρέπει να παρευρεθούν σε κάποιες εκδηλώσεις μαζί, ε κι όσο να πεις το marketing πρέπει να κάνει τη δουλίτσα του. Απλά λέμε!

 

Ben Affleck, Jeniffer Lopez

Thecelebrityfinder/MEGA

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Page 6, ήταν ιδέα του Άφλεκ για το πρώην ζευγάρι να συναντηθούν στο σημείο, στο οποίο συχνάζουν παπαράτσι, με την ελπίδα να τραβήξουν τη φωτογραφία τους. Ίσως, βέβαια, δεν υπολόγιζε ότι θα έβρισκε την τραγουδίστρια τόσο ακαταμάχητη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να της αντισταθεί. «Μόλις ήταν μαζί, δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά» αναφέρει το ρεπορτάζ.

Τι καταλαβαίνουμε λοιπόν; Ότι τα μπραντς με πρώην ποτέ δεν μπορούν να είναι φιλικά αλλά και το ότι όταν δυο άνθρωποι έχουν χημεία, ένα διαζύγιο δε σημαίνει τίποτα.